Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

Tako je i udruženje stjuardesa tužio Pavića zbog serije Vruć vetar i lika Vesne Čipčić.

• Replies 15.8k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 

• To je MAGA narativ o kome sam pisao, nije kriv monstrum koji je ubio uz psovke, nego je kriva ona jer je kao majka trebalo da bude pazljivija. Kratka suknja 1/1. Potpuno odsustvo logike, pameti, emp

• *edited by mod
    *edited by mod

Posted Images

Šteta što njihove majke nisu bile under-babied, nego su ih donele na svet i odgajile da propagiraju eugeniku i MAHA agendu.

Image

Svaka mu je ka u Njegoša.

Image

Imaju i kvake od 40 hiljada dolara.

time to replace the entire system, multiplied by four times a month, for two decades.

That is NOT a procurement problem, that is a shakedown, and it is exactly why right to repair has to be in this year's NDAA.

https://x.com/RepPatHarrigan/status/2055318212041171384

Nova.rs
No image preview

"Posetio sam grad živih zombija i ovo su najstrašniji pri...

"Narkotik koja se ovde koristi je fentanil, 50 puta jači od heroina i namenjen za smirivanje velikih životinja poput konja. Zbog toga ljudi imaju karakterističa

4 hours ago, Weenie Pooh said:

Image

Svaka mu je ka u Njegoša.

Image

Prosecna Kineskinja >>> SS

10 minutes ago, Shan Jan said:

Fetišisto wicked

45 minutes ago, x500 said:
Nova.rs
No image preview

"Posetio sam grad živih zombija i ovo su najstrašniji pri...

"Narkotik koja se ovde koristi je fentanil, 50 puta jači od heroina i namenjen za smirivanje velikih životinja poput konja. Zbog toga ljudi imaju karakterističa

Fentanil se ne koristi samo za konje, to je odličan relaksant koji se koristi za opštu anesteziju ljudi, u kombinaciji sa sedativom, npr morfinom je win kombinacija, 10/10, bih preporučio.

To što ga Ameri uvoze na brodove iz Kine i puštaju u slobodnu prodaju je njihov problem. Ili rešenje za problem, zavisi koga pitate

1 hour ago, Sammael said:

Fetišisto wicked

He ain't wrong tho.

2 hours ago, Shan Jan said:

Alo, momak! Dje ti ode.

Umanjeno je to u tvitu, Massie je rekao da ide to i do 20 miliona, ali je njajluđe, što je i on skupio nekih 5 miliona valjda....

Jbt, na njemu će se lomiti baš gadno, i bilo bi šteta da izgubi, koliko sam skontao on je jedan od najnormalnijih Republikanaca tamo...

13 hours ago, radisa said:

Umanjeno je to u tvitu, Massie je rekao da ide to i do 20 miliona, ali je njajluđe, što je i on skupio nekih 5 miliona valjda....

Jbt, na njemu će se lomiti baš gadno, i bilo bi šteta da izgubi, koliko sam skontao on je jedan od najnormalnijih Republikanaca tamo...

lud je u pm ali je neuporedivo najpošteniji, i to ne samo od republikanaca (dobro ima par korektnih demokrata valjda ali tanko je to)

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.