Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

• Replies 15.8k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 

• To je MAGA narativ o kome sam pisao, nije kriv monstrum koji je ubio uz psovke, nego je kriva ona jer je kao majka trebalo da bude pazljivija. Kratka suknja 1/1. Potpuno odsustvo logike, pameti, emp

• *edited by mod
    *edited by mod

Posted Images

Znam da zvuci suludo, ali nije da se nije desavalo...Da se Massie izadje kao nezavisan, samo da sjebe budalu? Kakav bi to twist bio...

1 hour ago, radisa said:

Znam da zvuci suludo, ali nije da se nije desavalo...Da se Massie izadje kao nezavisan, samo da sjebe budalu? Kakav bi to twist bio...

Splitovao bi Dems glasove više nego GOP. Bolje da podriva sa strane i KY postane plavi.

1 hour ago, radisa said:

Mislim da Kentucky ima "sore loser" exemption. Sto znaci da Massie nemoze biti kandidat na 2026 izborima, koje bi verovatno dobio...

Nazalost, nadam se da gresim, nece biti prvi put - on je politicki mrtav. Plus je poslata snazna poruka svim GOP house/senate clanovima: Ako nisi uz Israel, neces biti u DC-u. Ginekolog je skoro na svakim izborima imao neki primary challenge ali je dobivao na tu country doctor varijantu. Massie je MIT guy, inzinjer, solar power kuca - jedino Kentucky kod njega je akcent.

Jbg, meni ga je bas zao, bukvalno lik koji je retko posten...

23 minutes ago, dragance said:

Splitovao bi Dems glasove više nego GOP. Bolje da podriva sa strane i KY postane plavi.

Sumljam da bi Dems dobili u toj izbornoj jedinici. Mislim da je narandzasti tamo dobio 40+. Mada, karma bi bila sexy. That being said, Trampari bole qrac za to. Ako izgube house, svejedno im je dali je plavo ili crveno ako nije otvoreno protiv Izraela. Narandzasti bi preferirao i demokrata tamo.... Bolje, po njegovoj "logici" da bude neki "anti-american or anti-Semitic dem, nego clan njegove partije.

10 minutes ago, radisa said:

Jbg, meni ga je bas zao, bukvalno lik koji je retko posten...

Procitaj sta misli o government spending i second amendment - bice ti lakse. lolol

12 minutes ago, mandingo said:

Procitaj sta misli o government spending i second amendment - bice ti lakse. lolol

Jbg, radio je u ovom trenutku 2 jako bitne stvari, Epstajna i anti war... Meni to sasvim dovoljno da bude simpatican...

Ali da, cim je Reps mora da ima nesto gde nije bas top, ali sa druge strane ima i Demsa sa gorim glupostima...

USA jevzrela za vise partija i znacajno drugaciji izborni sistem, ali to nikad niko nece pristati...

14 minutes ago, radisa said:

USA jevzrela za vise partija i znacajno drugaciji izborni sistem, ali to nikad niko nece pristati...

USA je zrela za secesiju po mnogo pitanja, a ne samo DEMS\REPS liniji.

fantom

1 hour ago, radisa said:

Jbg, radio je u ovom trenutku 2 jako bitne stvari, Epstajna i anti war... Meni to sasvim dovoljno da bude simpatican...

Ali da, cim je Reps mora da ima nesto gde nije bas top, ali sa druge strane ima i Demsa sa gorim glupostima...

Procitaj onda ovo: https://en.wikipedia.org/wiki/Jonathan_Pollard

Pa vidi ko ga je, privatnim avionom, odneo u Israel. Pa onda proveri ko je najveci sponzor narandzastog, i najveci donor protiv kongresmena iz Kentucky-a.

43 minutes ago, kronostime said:

USA je zrela za secesiju po mnogo pitanja, a ne samo DEMS\REPS liniji.

fantom

Jeste. Never gonna happen. Veca sansa je da se treca partija (never gonna happen,) umesa u izbornoj trci.

Pa da, uobičajena posledica idpol budalisanja, pre ili kasnije se ispostavi da veruješ u svaki negativni stereotip o grupama koje navodno podržavaš i braniš.

In other news, zločesta MTG nastavlja da provocira mučenu AOC svojim antisemitizmom sad

@Radoye i mi konja za trku imamo (doduse 1 stari minijaturni poni)

Dzej triti iz 1794.D

koji daje pravo vasim “indijancima” sa 50% krvnih zrnaca da slobodno zive/rade/ako zele uzmu zelenu i drzavljanstvo u US (navodno 73k zive u US).

Vrv imas kvalitetne cifre oko broja US u Kanadi; vidim 373k PR&oko 1mil dvojnih? Mnogo, malo? Potencijalno 100-eK vise (3mil?) sada?, koliko ce zaista ziveti u Kanadi; backlash lokalnog stanovnistva?

4 hours ago, Bud Stonebraker said:

@Radoye i mi konja za trku imamo (doduse 1 stari minijaturni poni)

Dzej triti iz 1794.D

koji daje pravo vasim “indijancima” sa 50% krvnih zrnaca da slobodno zive/rade/ako zele uzmu zelenu i drzavljanstvo u US (navodno 73k zive u US).

Vrv imas kvalitetne cifre oko broja US u Kanadi; vidim 373k PR&oko 1mil dvojnih? Mnogo, malo? Potencijalno 100-eK vise (3mil?) sada?, koliko ce zaista ziveti u Kanadi; backlash lokalnog stanovnistva?

Indijanci prosperirase nepunih 50+godina kasnije, kad je zavrsen Civil War i kad je krenulo na zapad sve sto nije osudjeno i poslato za Australiju? fantom

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.