Jump to content
IGNORED

Sweden

Tolaa

Recommended Posts

Posted

O misevima pojma nemam. A radno vreme muzeja i skoro svega ostalog je mozda najveci minus na dusi Stokholmice. Zimi kad se rano spusti onaj mrak to i ima smisla, ali ove godine sam bio bas kad je dan najduzi i onda ta rana zatvaranja deluju potpuno besmisleno.

• 1 month later...
  • Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Tolaa

33

• Mil@n

16

• I*m with the pilots

15

• Kampokei

15

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ponovo u sledeci petak. :wub: Prosle godine sam bila krajem novembra/pocetkom decembra, sve je bilo pod snegom, temperatura se kretala izmedju -15 i -21, ipak je i to bilo super makar zbog voznje po sledjenom jezeru :wub: , ali se nadam da mi se sredinom oktobra makar nece mrznuti kosa na glavi. :D

Posted
Ponovo u sledeci petak. :wub: Prosle godine sam bila krajem novembra/pocetkom decembra, sve je bilo pod snegom, temperatura se kretala izmedju -15 i -21, ipak je i to bilo super makar zbog voznje po sledjenom jezeru :wub: , ali se nadam da mi se sredinom oktobra makar nece mrznuti kosa na glavi. :D
frisak email iz svedske (geteborg):How are you? Hope you have got better weather than us. I think the hole sky is open today and I went totally wet when I run from my car into the office today.
Posted

Bas ti hvala. :lol: Gledala sam danas prognozu na BBC-ju, za tih prvih par dana je pisalo da ce biti bez padavina. Sad kad sam videla ovo tvoje, odem na neki svedski meteo sajt, kad ono kisa non-stop. Ostajem 9 dana, valjda cu ubosti par suncanih. Okolina Stokholma je u pitanju.

Posted
To je bozja kazna za Nobela
:lol: Ja zapravo i idem da se borim sa Transformerom za Dobricinu cast! Ako imate neke ogorcene poruke da posaljete tim zlim ljudima koji su naseg Dobricu besramno pokrali, tu sam.
Posted

Ja ću u Stockholm od 21. do 24.10. Valjda neće padati kiša sva tri dana. Pokupio sam ovde dosta korisnih informacija pa se nadam da ću proveti 3 lepa dana u ovom gradu.

Posted
Ja ću u Stockholm od 21. do 24.10. Valjda neće padati kiša sva tri dana. Pokupio sam ovde dosta korisnih informacija pa se nadam da ću proveti 3 lepa dana u ovom gradu.
Ja se vracam 22. i cini mi se da sam videla da ce tad biti vedro. Cak i ako bude padala kisa, neces biti razocaran. Grad je predivan. Kad sam bila prosle godine, sve je bilo pod snegom, prvi put kad sam dosla bas u Stokholm, stigla sam oko 10 ujutro i NISTA se nije videlo od magle, bukvalno prst pred okom, mi smo 45 minuta trazili parking jer nismo mogli da vidimo znak, ali kad se magla podigla, divota jedna. :wub: I ja sam uglavnom slusala savete odavde, sad cu da nadoknadim ono sto tada nisam stigla. U planu je jos i Uppsala, a za ostalo cu tamo da odlucujem.
Posted

E, sad bi mogla da svratis do Centralbadeta, ako budes imala vremena i ako te to makar izdaleka interesuje. Pogledaj sajt uostalom. Atmosfera je nekako bas filmicna (tj nadam se da je i nakon renoviranja tako), ja sam jednom sam samcijat plivao u ovom starom bazenu jedno 20 minuta, a sve vreme ide neka klasicna muzika. Onako malo kjubrikovski, ili sam ja ovako sav nalozen tripovao da je tako. I svi oni hot tubs i prelepe saune, ali prave saune, vrele. I skoro sve u drvetu. Kad posle toga izadjes na ulicu, ni -20 ne smeta.

Posted

Mogla bih. :) Hvala na podsetniku, htela sam za vikend jos jednom da iscitam temu, da se podsetim sta sam propustila.

• 3 months later...
Posted

svideo mi se geteborg; lepo raspoloženi multi-kulti ljudi, imam utisak da im je službeni jezik engleski - svi ga parlaju pa čak i babe i dede; prelep ambijent, puno zanimacija al šteta što su neke otvorene samo preko leta; vreme je bilo podnošljivo tih par dana od -3 do -10; sve je jebeno preskupo; odličan gradski prevoz; hladno al standard :)hvala sailormanu za neke smernice.nekoliko fotki ovde: http://photobucket.com/maheemgoteborg

• 2 weeks later...
Posted
svideo mi se geteborg; lepo raspoloženi multi-kulti ljudi, imam utisak da im je službeni jezik engleski - svi ga parlaju pa čak i babe i dede; prelep ambijent, puno zanimacija al šteta što su neke otvorene samo preko leta; vreme je bilo podnošljivo tih par dana od -3 do -10; sve je jebeno preskupo; odličan gradski prevoz; hladno al standard :)hvala sailormanu za neke smernice.nekoliko fotki ovde: http://photobucket.com/maheemgoteborg
super slike, pogotovo ona delikatesna radnja :)
  • 4 weeks later...
Posted
super slike, pogotovo ona delikatesna radnja :)
jos bolje se vidi kad se prodje izlog i udje unutra :)

candy1b.jpg

gledam sad tvoj & moj album od pre par godina, slike su nam 90% iste :) ... mada ja i nisam bas neki fan tog klasicnog turizma, jesi li izlazio negde nocu i gde ? Treba mi neka preporuka, nadam se da ponovo odem tamo ove godine. Ja prvo nisam mogao da verujem da oni izlaze samo petkom i subotom, a ostalim danima nocima pustos, cak i jbeni gradski prevoz ne radi ... jedno vece sam cekao tri sata na stanici na prvi tramvaj. Ali onda sam se malo bolje upoznao sa cenama, mislim ono - 10€ samo da udjem u kafic, odlaganje jakne u garderobu se posebno placa, a mora nesto i da se popije ... zasu
Posted

Stokholm - dolazim na vikend za 3 nedelje :thumbsup:

Posted

dzejmse, jesi otisao ti negde za vikend na tri nedelje :Di koliko si vikenda imao, a da nisi otputovao?