zorglub Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 @gravedigger87 Sad vidim da i Philips ima modele s oscilirajućom glavom - mislio sam na modele s rotirajućim glavama, naravno. Nisam probao Braun i ostale, ali navodno je prednost rotirajuće glave to što brada može biti i nešto duža, dok kod oscilirajućih mora prvo raditi trimer čim preskočiš nekoliko dana.
Valk Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 On 1.9.2019. at 9:05, Grunf said: stapni 2 u 1 usisivac na baterije je mnoooogo dobra stvar! ja uzeo na popustu neki od 18k, a ima ih od 12k pa uzbrdo. Kupila na kraju ipak neki Gorenje štapni 2in1, Tehnomanija srokala cenu sa 22200 na 10990. Kičma počela da me mnogo boli u poslednje vreme, ovo nju častih, da joj produžim vek trajanja.
El Guapo Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 Moram da kupim novi sporet, izbegao bih ove novotarije i isao na klasicne ringle ili kombinovano ringla+plin. Ovu kombinaciju rade jos samo slabije renomirani brendovi, pa ne znam sta mi je ciniti. Kazu cak da je bolje uzeti polovan ocuvan , nego nov.
đorđe geprat Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 sasvim moguće. na remont kod majstora za plin. električni deo je lako obnovljiv. imam gorenje šporet kupljen 1978. funkcioniše bez greške.
Ayatollah Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Da li neko ima, ili je imao, kučni pekač za hleb, i ako jeste, kakva su iskustva, preporuke, itd.
kud u maglu Simoviću Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 6 minutes ago, Ayatollah said: Da li neko ima, ili je imao, kučni pekač za hleb, i ako jeste, kakva su iskustva, preporuke, itd. imaćeš +10kg za dva meseca
Frank Pembleton Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 imaćeš +10kg za dva mesecaE da... Moja kuma je to kupila jer je uz frižider bio neki sumanut popust...Onda je provalila da će da se usvinji i liferovala ga dalje...No ako ti treba za neki "poseban" hleb možda uspeš da se iskontrolišeš... ... Shiit has hit the fan...
teacher Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 15 minutes ago, Ayatollah said: Da li neko ima, ili je imao, kučni pekač za hleb, i ako jeste, kakva su iskustva, preporuke, itd. imam i imao sam 2 do sada. ranije sam ga više koristio, sad pravim svoj hleb na drugačiji način. prvo smo imali muline mali pekač a sad smo uzeli najjeftiniji clatronic (40e) pošto ga retko koristimo i najčešće ga koristi žena da umesi testo za kiflice. hleb je ok, sutradan ga obično iskoristimo za prženice. ako ipak hoćeš hrskavi lebac, onda moraš da se potrudiš. moj savet je da nabaviš tučani lonac i praviš hleb sa visokom koncentracijom vode (78%). nešto ovako:
Ayatollah Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Nisam mislio da ga redovno koristim za neke specijalne hlebove, već za obične, a tu i tamo možemo i da se poigramo sa nekom kombinacijom brašna, semenki i slično. Verovali ili ne, već neko vreme u centru Beograda imam problem da nađem hleb koji mi odgovara, sve neki šitovi prepuni aditiva, koji sutradan budu ili kao đon ili se mrve najstrašnije, a i dok su "sveži" imaju ukus kao karton. Gledam sad ove skuplje modele (Tefal, Panasonic) pošto mi budžet nije limitiran, i te mašine izgledaju kao da su izašle iz zemlje bajki - prave obične hlebove (i to do 1,5 kg), slatke hlebove, integralne, ražane, bezglutenske, sa jogurtom, bagete, grisine, kolače, džem(!), testo za picu, kiflice...neverovatno...
teacher Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 5 minutes ago, Ayatollah said: Nisam mislio da ga redovno koristim za neke specijalne hlebove, već za obične, a tu i tamo možemo i da se poigramo sa nekom kombinacijom brašna, semenki i slično. Verovali ili ne, već neko vreme u centru Beograda imam problem da nađem hleb koji mi odgovara, sve neki šitovi prepuni aditiva, koji sutradan budu ili kao đon ili se mrve najstrašnije, a i dok su "sveži" imaju ukus kao karton. Gledam sad ove skuplje modele (Tefal, Panasonic) pošto mi budžet nije limitiran, i te mašine izgledaju kao da su izašle iz zemlje bajki - prave obične hlebove (i to do 1,5 kg), slatke hlebove, integralne, ražane, bezglutenske, sa jogurtom, bagete, grisine, kolače, džem(!), testo za picu, kiflice...neverovatno... svaka mašina ima bar 10 programa. vrlo ssu jednostavni za pripremu. u svakom slučaju bolje od 90% beogradske ponude. kad biraš šta ćeš da kupiš uvek je dobro odabrati mašinu sa više snage, što se tiče marke, mislim da ne možeš da pogrešiš ali ipak pogledaj koji review
teacher Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 evo videh ovo https://www.tehnomanija.rs/mali-kucni-aparati/pekare/tefal-pekara-pf-610138.html
Frank Pembleton Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Nisam mislio da ga redovno koristim za neke specijalne hlebove, već za obične, a tu i tamo možemo i da se poigramo sa nekom kombinacijom brašna, semenki i slično. Verovali ili ne, već neko vreme u centru Beograda imam problem da nađem hleb koji mi odgovara, sve neki šitovi prepuni aditiva, koji sutradan budu ili kao đon ili se mrve najstrašnije, a i dok su "sveži" imaju ukus kao karton. Gledam sad ove skuplje modele (Tefal, Panasonic) pošto mi budžet nije limitiran, i te mašine izgledaju kao da su izašle iz zemlje bajki - prave obične hlebove (i to do 1,5 kg), slatke hlebove, integralne, ražane, bezglutenske, sa jogurtom, bagete, grisine, kolače, džem(!), testo za picu, kiflice...neverovatno...Dakle imaćeš 150 kila [emoji12]... Shiit has hit the fan...
Ayatollah Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 3 minutes ago, Frank Pembleton said: Dakle imaćeš 150 kila ... Shiit has hit the fan... Makar u nečemu da budem natprosečan
Recommended Posts