Jump to content
IGNORED

Bela Tehnika i mali kućni aparati

msmodesty

Recommended Posts

Posted

To ima smisla, ja prelazim tamo od 01.10., ne bi trebalo da bude opakih vrucina posle toga.

Posted
To ima smisla, ja prelazim tamo od 01.10., ne bi trebalo da bude opakih vrucina posle toga.

Uuu pa brate... Lagano onda. Vrebaj čišćenje magacina, popuste, razne petkove itd...

A i taman ćeš da vidiš kakvo je grejanje [emoji6]

I dobrodoșao u blokove!

... Shiit has hit the fan...

Posted

ne bacaj onda novce na inverter 12ica bi trebalo da može da pokrije do 60, kod mojih je tukla za 90 kvm i postizavala je uz disciplinu ukućana

za te manje klime je jako bitno gde se pozicionira. idealno bi bilo u hodnik(al je to ugl teško izvodljivo) ili negde odakle može da baca ka većini prostorija

Posted
On 31.7.2019. at 12:02, Valkyrie said:

Ima li neko štapni usisivač? Da li su oni po efikasnosti slabiji od klasičnih ili ne?

Tema bi trebalo da se zove Bela tehnika i mali kućni aparati, me thinks. 

stapni 2 u 1 usisivac na baterije je mnoooogo dobra stvar! ja uzeo na popustu neki od 18k, a ima ih od 12k pa uzbrdo.

Posted
stapni 2 u 1 usisivac na baterije je mnoooogo dobra stvar! ja uzeo na popustu neki od 18k, a ima ih od 12k pa uzbrdo.
Šta ti je 2u1?

... Shiit has hit the fan...

Posted

Možeš da izvadiš srednji deo i da ga koristiš kao mali ručni...

usisivac_bosch_stapni_BBHL21841.jpg

Posted
3 hours ago, Grunf said:

Hvala, ovaj moj sadašnji kao da je čuo da mu se sprema lapot pa sad nešto ekstra radi, usro se ko zub kod zubara. 

• 2 months later...
Posted

Da li je neko skoro kupovao frižider ili mašine za pranje i sušenje vesa, da udeli neku preporuku? 

Posted

Ja kupio Beko mašinu za pranje, za sada više nego zadovoljan

Posted

Hvala !

Uopšte ne znam kako da odlučim, osim da uzmem najskuplju u okviru budžeta. 

Posted

Tako sam i ja uradio. Sve je to danas jako slično, plus sam čuo baš dobre priče o Beku u tom segmentu

Posted

Ima neko iskustva sa onim robotićem?

Cene sad već užasno variraju, od nekih 30 do 500, 700, 800 jura za IRobot. Vredi li to?

Posted
1 hour ago, April said:

Ima neko iskustva sa onim robotićem?

Cene sad već užasno variraju, od nekih 30 do 500, 700, 800 jura za IRobot. Vredi li to?

to imala moja podstanarka

ćoškovima nisam bila oduševljena :D

Posted

moze da ti sluzi ko kucni konobar uz male izmene :D