Jump to content
IGNORED

Bela Tehnika i mali kućni aparati

msmodesty

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, extragluv said:

uzmi miele cuo sam da su dobri jako

ovo kao da kazes nekom ko hoce da kupi manji auto za grad, da kupi porsche:)

miele jeste porsche kod bele tehnike. mene ukenjalo da kupim miele masinu za sudje. bila na nekoj promotivnoj ponudi, 40% popusta. dosla na cenu bosch masine.

miele je jednostavno mielina :)

Posted

Ja rabim takav milo ali vrv par decenija star. Nije loša fora al preferiram obicnjake. Ovima je malo jebada posisati police, stolove i ostali nepod.

Posted

I moj glas za Miele usisivace. Jesu skupi (tipa 220-230 eur oni klasicni modeli) i original set (4 kese plus 2 filtera) je oko 12-13 EUR ali vidi se da je kvalitetnije napravljeno od onih sto kostaju 50-60-70-80 EUR. A imas kese i za 90 din, neoriginalne, preko oglasa i na buvljaku.

Kazu da su i Karcher vrlo dobri, ali su meni nekako oni vise za garaze i radionice nego za u stan (dizajn). 

Posted

Ja koristim ovaj "gradjevinski" Karcher, radi odlično. Kesa ogromna, i zaboravim kad sam poslednji put praznio. 

8139L3iHmfL._SX679_.jpg

• 2 weeks later...
Posted
On 31.7.2019. at 18:53, braca said:

Kesa ogromna, i zaboravim kad sam poslednji put praznio.

:laugh:

• 3 weeks later...
Posted

ne znam jel imamo odvojenu temu za ovo, ali hajde da probam ovde. 

ima li neko iskustva sa tesla klimama? ili hajde ovako, treba mi savet za kupovinu klime sa inverterom, jedna klima je za ceo stan, pa bi trebalo da bude malko jaca.

Posted
39 minutes ago, nenad said:

ne znam jel imamo odvojenu temu za ovo, ali hajde da probam ovde. 

ima li neko iskustva sa tesla klimama? ili hajde ovako, treba mi savet za kupovinu klime sa inverterom, jedna klima je za ceo stan, pa bi trebalo da bude malko jaca.

Gree Amber, ili ako je potrebno malo niža cena onda Gree Viola

Posted (edited)

A kolilo btu da jurim? 12000? I da, sto gree? Cine se poskupe, posebno ova amber, 800 jura koliko ja vidim.

@renne

Edited by nenad
Posted

Zato što si rekao da ti treba "malko jača"

Trenutno jedna od najboljih intverter klima, sa jako malom potrošnjom el.energije. I sa sigurnim grejanjem i na -20°C

To nekih 55kvm 12, preko 18. A sve zavisi i od rasporeda prostorija u stanu

Posted

Meni klima prvenstveno treba za hladjenje, u 70A je koliko znam pakleno grejanje.

Posted (edited)

Pa za hlađenje ti onda realno ne treba inverter, nego običan on/off

Nije onda da ti se baš isplati kupovati inverter, neće se ta razlika u ceni dugo "pojesti" u odnosu na potrošnju

ili recimo ovaj jeftini inverter

Edited by renne
dodao klimu
Posted
Meni klima prvenstveno treba za hladjenje, u 70A je koliko znam pakleno grejanje.
Onda juri on/off, mada sezona lagano prolazi, možda ako si 100% siguran u grejanje, nemoj srljati, čekaj popuste kad prođe sezona, naši prodavci umeju da budu "nervozni" sa zalihama i možeš da ubodeš dobar popust kad prođe sezona. Naravno ako ti stan nije "pod pločom" i hoćeš da izludiš od vrućine...

... Shiit has hit the fan...