Moća Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 Posto moramo da se selimo do kraja meseca a u novom stanu nema ves masine dajte predlog za neku. Nista preterano skupo. Sent from my Le X620 using Tapatalk
Moća Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 To su neki neunistivi modeli a? Sent from my Le X620 using Tapatalk
hazard Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 Posto moramo da se selimo do kraja meseca a u novom stanu nema ves masine dajte predlog za neku. Nista preterano skupo. Sent from my Le X620 using Tapatalk Kupi Indesit, iz mog iskustva uvek povoljan odnos cene i kvaliteta. Kod mene u kuci i kod rodbine isti jedan model sljaka bez ikakvih problema vec 11 godina, a u stanu noviji model jedno 2 godine (ovaj noviji je placen oko 30k na nekoj akciji u Tehnomaniji).
Dankan Ajdaho Posted May 13, 2017 Posted May 13, 2017 To su neki neunistivi modeli a? Sent from my Le X620 using Tapatalk Ne bih menjao za tri nove.
Skyhighatrist Posted May 13, 2017 Posted May 13, 2017 (edited) Kupi Indesit, iz mog iskustva uvek povoljan odnos cene i kvaliteta. +1 Pre par meseci sam zamenio 15 godina staru, usku, odozgopuneću, za istu takvu samo noviji model. 15, dakle, godina, dvoje dece, od pelena naovamo, radila je bar 5 dana u nedelji - nikad nikakav problem. Kapiram da bi potrajala još neku godinu da sam hteo da je remontujem, čendžujem amortizere, i tako to... Keva ima isto Indesit, stara 7 godina, k'o nova... Edited May 13, 2017 by Skyhighatrist
Frank Pembleton Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 +1 Pre par meseci sam zamenio 15 godina staru, usku, odozgopuneću, za istu takvu samo noviji model. 15, dakle, godina, dvoje dece, od pelena naovamo, radila je bar 5 dana u nedelji - nikad nikakav problem. Kapiram da bi potrajala još neku godinu da sam hteo da je remontujem, čendžujem amortizere, i tako to... Keva ima isto Indesit, stara 7 godina, k'o nova... Jesu li te indesit skuplje, kakav je servis ovde?
Moća Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 (edited) Hvala na savetima. Citao sam po netu hvale i Beko. I preporucuju sa nekim inverter motorima jer su valjda tise. Ima li istine u tome ili? Sent from my Le X620 using Tapatalk Edited May 14, 2017 by Moća
Čutura Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Posto moramo da se selimo do kraja meseca a u novom stanu nema ves masine dajte predlog za neku. Nista preterano skupo. Sent from my Le X620 using Tapatalk ovde kupuju uspesni advokati <_<
Moća Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Hvala vrlo su povoljni ali je problem sto ne isporucuju van Bg-a i Ns-a. Sent from my Le X620 using Tapatalk
renne Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Evo Moćo jedan DD za tebe https://www.tehnomanija.rs/masine-za-pranje-vesa/lg-masina-fh-4u2tdh1n.html
Skyhighatrist Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Jesu li te indesit skuplje, kakav je servis ovde? Jok bre, jeftinjare, a za servis ne znam, nisam imao prilike da se bavim servisom i serviserima (qc qc qc).
Dankan Ajdaho Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 Hvala na savetima. Citao sam po netu hvale i Beko. I preporucuju sa nekim inverter motorima jer su valjda tise. Ima li istine u tome ili? Sent from my Le X620 using Tapatalk Beko je najveći zamislivi krš koji postoji. Moja mama je nasela na neku reklamu iz novina, kupio sam joj to pre 4-5 godina, crkava nešto na svakih par meseci. Crkavalo je i dok je bila pod garancijom, do sada smo platili još dve kroz servis. Zlo. U bukvalnom smislu reči. Zlo.
Utvara Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 (edited) Evo Moćo jedan DD za tebe https://www.tehnomanija.rs/masine-za-pranje-vesa/lg-masina-fh-4u2tdh1n.html Kako iskusno troluješ :D Edited May 17, 2017 by Utvara
Recommended Posts