Jump to content

Bela Tehnika i mali kućni aparati

Featured Replies

Posto moramo da se selimo do kraja meseca a u novom stanu nema ves masine dajte predlog za neku. Nista preterano skupo.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Gorenje 1988-90.

To su neki neunistivi modeli a?

Posto moramo da se selimo do kraja meseca a u novom stanu nema ves masine dajte predlog za neku. Nista preterano skupo.

Kupi Indesit, iz mog iskustva uvek povoljan odnos cene i kvaliteta. Kod mene u kuci i kod rodbine isti jedan model sljaka bez ikakvih problema vec 11 godina, a u stanu noviji model jedno 2 godine (ovaj noviji je placen oko 30k na nekoj akciji u Tehnomaniji).

To su neki neunistivi modeli a?

Ne bih menjao za tri nove.

Kupi Indesit, iz mog iskustva uvek povoljan odnos cene i kvaliteta.

+1

Pre par meseci sam zamenio 15 godina staru, usku, odozgopuneću, za istu takvu samo noviji model.

15, dakle, godina, dvoje dece, od pelena naovamo, radila je bar 5 dana u nedelji - nikad nikakav problem. Kapiram da bi potrajala još neku godinu da sam hteo da je remontujem, čendžujem amortizere, i tako to...

Keva ima isto Indesit, stara 7 godina, k'o nova...

Edited by Skyhighatrist

+1

Pre par meseci sam zamenio 15 godina staru, usku, odozgopuneću, za istu takvu samo noviji model.

15, dakle, godina, dvoje dece, od pelena naovamo, radila je bar 5 dana u nedelji - nikad nikakav problem. Kapiram da bi potrajala još neku godinu da sam hteo da je remontujem, čendžujem amortizere, i tako to...

Keva ima isto Indesit, stara 7 godina, k'o nova...

Jesu li te indesit skuplje, kakav je servis ovde?

Hvala na savetima. Citao sam po netu hvale i Beko. I preporucuju sa nekim inverter motorima jer su valjda tise. Ima li istine u tome ili?

Edited by Moća

Uzni Direct Drive i bog da te vidi. Ti bar imaš kinte

ovde kupuju uspesni advokati  <_<

Hvala vrlo su povoljni ali je problem sto ne isporucuju van Bg-a i Ns-a.

Jesu li te indesit skuplje, kakav je servis ovde?

Jok bre, jeftinjare, a za servis ne znam, nisam imao prilike da se bavim servisom i serviserima (qc qc qc).

Hvala na savetima. Citao sam po netu hvale i Beko. I preporucuju sa nekim inverter motorima jer su valjda tise. Ima li istine u tome ili?

Beko je najveći zamislivi krš koji postoji. Moja mama je nasela na neku reklamu iz novina, kupio sam joj to pre 4-5 godina, crkava nešto na svakih par meseci. Crkavalo je i dok je bila pod garancijom, do sada smo platili još dve kroz servis.

Zlo. U bukvalnom smislu reči. Zlo.