morgana Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 Just now, I*m with the pilots said: C c c c c tenks! pazaricu kod njih.
Zli Gli Posted December 25, 2023 Posted December 25, 2023 (edited) Nasao u Njemackoj na akciji aparat Krups Dolce gusto Piccolo XS za 39 ojra, kod nas isti 10-12 hiljada dinara, duplo skuplji. Pazario dva komada, kad je bal nek se jebe i princeza Kapsule 3 i po evra, ovamo 700-850din, pa sam i toga poneo 10 kutija i evo sad svaki dan rokam 1-2 komada, od flat white i obicnog espresa do nekih fensi Starbucks sa raznim ukusima Edited December 25, 2023 by Zli Gli 1
copkillah Posted December 25, 2023 Posted December 25, 2023 Samo da pohvalim Xiaomi fen za kosu, H300, sjajan. Ako treba preporuka gde kupiti, javite.
kud u maglu Simoviću Posted December 25, 2023 Posted December 25, 2023 52 minutes ago, copkillah said: Samo da pohvalim Xiaomi fen za kosu, H300, sjajan. Ako treba preporuka gde kupiti, javite. treba, još ako je nbg ojha vidim ima žaomi radnju u delti tražilo mi ga za ng poklon
copkillah Posted December 25, 2023 Posted December 25, 2023 53 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: treba, još ako je nbg ojha vidim ima žaomi radnju u delti tražilo mi ga za ng poklon mi neki smo znali bez da nam traže jeste Nbgd, u crvenkapi, LNO Music, jako ljubazni, javili su mi sami kada im je stigla nova tura, nisam morao da zovem dvaput.
Arkadija Posted December 26, 2023 Posted December 26, 2023 (edited) Došlo je vreme da se rastanemo od šporeta, skoro 20 godina nas je služio. Da li imate neku preporuku? Nama se sviđa neki Bosh, sa multifunkcijskom rernom, a sada je na popustu. Da li uopšte vredi 70 tisuća ili da gledamo neku drugu marku ? Edited December 26, 2023 by Arkadija
mraki Posted December 26, 2023 Posted December 26, 2023 Ja uzeo mojima nedavno neki Beko sa multifunkcijskom rernom za 47k. Šta znam, šporet ko šporet, oni kažu isto. Gledao i Bosch, ne sumnjam da je nešto bolji, ali mnogo mi to bilo za šporet. 1
Avatar Posted December 30, 2023 Posted December 30, 2023 Jel zna neko gde mogu da nađem Xiaomi dozne za tečni sapun? Nema ih već jako dugo u prodavnicama...
Shan Jan Posted December 30, 2023 Posted December 30, 2023 On 26. 12. 2023. at 11:59, Arkadija said: Došlo je vreme da se rastanemo od šporeta, skoro 20 godina nas je služio. Da li imate neku preporuku? Nama se sviđa neki Bosh, sa multifunkcijskom rernom, a sada je na popustu. Da li uopšte vredi 70 tisuća ili da gledamo neku drugu marku ? Meni kad crkla ringla na ovom Slobodinom koji je stariji od mene otisao na pijac i kupio drugu, hausmajstor ugradio, evo ga ki nov Hocu reci, ne bih ja bacao te koji su pravljeni u vreme kad su stvari trajale ako bas ne moram.
kud u maglu Simoviću Posted December 30, 2023 Posted December 30, 2023 4 hours ago, Avatar said: Jel zna neko gde mogu da nađem Xiaomi dozne za tečni sapun? Nema ih već jako dugo u prodavnicama... apropo dozni jel do dozni ili sapuna ili do oboje kada sapun izlazi iz njih u vidu pene hoću to
aram Posted December 30, 2023 Posted December 30, 2023 @Arkadija On 30. 7. 2023. at 18:29, aram said: Uzmi svakako sa pirolitičkim samočišćenjem rerne 1
vememah Posted December 30, 2023 Posted December 30, 2023 (edited) Dozator, valjda, ne dozna, dozna je za kablove i ide u zid. Ovo tražiš? https://mi-srbija.rs/smart-home/lepota-i-zdravlje/mi-dozator-za-sapun Šta, pokvario se ili te mrzi da prebacuješ u njega tečni sapun? 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: jel do dozni ili sapuna ili do oboje kada sapun izlazi iz njih u vidu pene hoću to Ne znam, ali dečji tečni sapun iz Lidla tako izlazi, možeš da ga kupiš pa proveriš kad sipaš drugi tečni u taj dozator. Edited December 30, 2023 by vememah 1
Avatar Posted December 30, 2023 Posted December 30, 2023 4 hours ago, kud u maglu Simoviću said: apropo dozni jel do dozni ili sapuna ili do oboje kada sapun izlazi iz njih u vidu pene hoću to Do oba je definitivno, mada ove Xiaomi dozne mogu da se napune sapunom koji peni, tako da ću da vidim da ih hakujem 😃. Inače vrlo zadovoljan dozatorima! 1
vememah Posted December 30, 2023 Posted December 30, 2023 (edited) @kud u maglu Simoviću Sad pokušavam da nađem slike i nalazim neke druge kakve nisam viđao. Sigurno znam za one s mirisom kole i maline. Edited December 30, 2023 by vememah
Recommended Posts