Calavera Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 Ja sam ove detalje iz Razzove proslosti skroz zaboravio. :D Taj sto glumi Joffreya je po svim saznanjima nevidjeno dobar i miran decko, svi ga samo hvale na setu. :D
betty Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 izvinjavam se kalaveri, onda su u pitanju bili vini i... ko je drugi?
MayDay Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Pa Vini i onda mu se pridružio i Bata. Lrd je dolazio sa Olimpa da opljune nepogledanu seriju sa indignacijom. Kalavera je tu balansirao i pravdao Dejva i Dena, producente. :D
Weenie Pooh Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Još da se niste vi ostali slagali sa 90% mojih i Razovih pritužbi...
Amelija Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 (edited) Ja se slažem sa većinom :), mada ima i dosta mojih pritužbi za koje vas boli uvo kao i obratno (npr tvoji šlemovi: iskreno, nisam ih ni primetila, a ti se u nekoliko postova intenzivno žališ, zato i rekoh onomad "ti i tvoji šlemovi buahaha")@Mau: Edited April 2, 2013 by Amelija
Weenie Pooh Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Eto vidiš, jesam rekao da su neudobni? Skini lepo šlem pre spavanja, pa onda lezi...
freakns Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 (edited) ja gledam Walking Deadban!edit: i da si skinuo presveti avatar, sramotis ga Edited April 2, 2013 by freakns
porucnik vasic Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 MOI?! JA branio seriju od Calavere i sličnih ovde? Jedino ako sam split personality Калавера као да је плаћен да их брани, мислим продуценте...
Calavera Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 Jos ovaj mesec i skupice se za novi Porsche
porucnik vasic Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Jos ovaj mesec i skupice se za novi Porsche После ове сезоне имаћеш и за Бентли. Ово је било очајно.
Calavera Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 После ове сезоне имаћеш и за Бентли. Ово је било очајно.Elaboriraj malo ili cu ostati bez icega.
Recommended Posts