April 2, 201312 yr Author Ja sam ove detalje iz Razzove proslosti skroz zaboravio. :D Taj sto glumi Joffreya je po svim saznanjima nevidjeno dobar i miran decko, svi ga samo hvale na setu. :D
April 2, 201312 yr Pa Vini i onda mu se pridružio i Bata. Lrd je dolazio sa Olimpa da opljune nepogledanu seriju sa indignacijom. Kalavera je tu balansirao i pravdao Dejva i Dena, producente. :D
April 2, 201312 yr Ja se slažem sa većinom :), mada ima i dosta mojih pritužbi za koje vas boli uvo kao i obratno (npr tvoji šlemovi: iskreno, nisam ih ni primetila, a ti se u nekoliko postova intenzivno žališ, zato i rekoh onomad "ti i tvoji šlemovi buahaha")@Mau: Edited April 2, 201312 yr by Amelija
April 2, 201312 yr Eto vidiš, jesam rekao da su neudobni? Skini lepo šlem pre spavanja, pa onda lezi...
April 2, 201312 yr ja gledam Walking Deadban!edit: i da si skinuo presveti avatar, sramotis ga Edited April 2, 201312 yr by freakns
April 2, 201312 yr MOI?! JA branio seriju od Calavere i sličnih ovde? Jedino ako sam split personality Калавера као да је плаћен да их брани, мислим продуценте...
April 3, 201312 yr Jos ovaj mesec i skupice se za novi Porsche После ове сезоне имаћеш и за Бентли. Ово је било очајно.
April 3, 201312 yr Author После ове сезоне имаћеш и за Бентли. Ово је било очајно.Elaboriraj malo ili cu ostati bez icega.