MayDay Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Pa mislila sam na to da će ga biti podosta, ako su mu već poster posvetili. Znaaaš.
Weenie Pooh Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Ma jeste, ne daje se 1 poster tek onako bezveze... evo npr. Catelyn, ona će da izdominira ove sezone. Biće inner monologues galore.
freakns Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 primetih- pre 12 minuta okačene fotke, a već blizu 2 hiljade lajkova kod arje i džona!šta rade naši sapatnici, nestrpljivci, ljubitelji Got-a!? samo drežde po netu i love nove informacije. a ti to ne radis?! :oinace, nikada ne lajkujem stvari po fejsbuku, ali Cercei je na 2.5k dok je ova Mau na 15k... f-ing mainstream! morao sam da lajkujem Cercei...
MayDay Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=C1pbtBX9KokProširena verzija! Edited March 3, 2013 by MayDay
Weenie Pooh Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Bigger, longer, and uncut, feat. Brienne vs. Medved! :oMajku mu, sad mi se već stvarno gleda a tek je početak marta. Jebalo vas presvlačenje <_<
Razzmatazz Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 (edited) Pa šta kukaš na nas, i ti si se presvukao.BTW, kak sam zgodan u seriji, kak trokrilni. Edited March 3, 2013 by Razzmatazz
Weenie Pooh Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Peer pressure, šta da radim, da pustim da me izopštite iz društva?!
MayDay Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Pa jesi Razz ti najzgodniji u seriji, nema tu šta da se kaže.Ali ja volim stidljivke pa mi je najsladji Džon Snou. :DPremda, ko da je meni teško da se zaljubnem u bilo koga.
MayDay Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 :thumbsup:Dragi Dzon kad kaže: I wan't to fight for the side that fights for the living. Did I come to the right place?Khhhhh...adorable!
Weenie Pooh Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Mene niko ne voli <_< Istraživanja pokazuju da ovu seriju najviše vole emo klinke koje se lože na tragično defektne (cripples, bastards, and broken things, ijaaaao), tako da ne moraš ni ti da brineš...
Amelija Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Mene niko ne voli <_<kako kad imaš 10k glasova, oma iza Mauja sam tek na trećem mestu, pluh
Moća Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Nek se jave te emo klinke sa odgovarajucom slikom u imboks. -_-
Gandalf Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=C1pbtBX9KokProširena verzija!dobro izgleda. Edited March 4, 2013 by Gandalf
Recommended Posts