Stela Posted November 1, 2023 Posted November 1, 2023 (edited) Lep izbor! Od Novaka sam citala Ciganina i odlican je, Crna mati ceka na polici. Mirjanu Drljevic trenutno citam, klizi. Georgi mi se isto dopada, ideja je zanimljiva i stil mu je lep. Dovlatvov Ostalo nisam citala, ali eto dobre ideje . Edited November 1, 2023 by Stela
le petit nicolas Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 o kurtovicu, sajmu, takodje o nbs, za koju su mu zamerali da izgleda "turski": kad kupole nezno padaju poz dodatak: eto, jos neko tacno zna trenutak kad se poceo rastajati od beograda. moj je bio pogled na "renoviranu" fontanu u pionirskom parku. 2
April Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 On 2. 11. 2023. at 20:52, le petit nicolas said: eto, jos neko tacno zna trenutak kad se poceo rastajati od beograda. moj je bio pogled na "renoviranu" fontanu u pionirskom parku. Moj je bio kada sam na Radiju B92 prvi put čuo Scorpions 1
Hamlet Strašni Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Мој је био када се први коме 7 колена у назад нису сви рођени у Београду доселио у Београд. 1 1
Calavera Posted October 14 Posted October 14 kontrast stigao da izbaci krvavi meridijan za sajam, deretine i beobukove verzije su dosta dugo van tiraža pa valja uzeti dok se i ovo ne razgrabi: vidim da su koristili kapetanovićev prevod, isti kao u deretinom izdanju, čujem da je kvalitetan. proverićemo!
Ras Posted October 14 Posted October 14 1 hour ago, Calavera said: kontrast stigao da izbaci krvavi meridijan za sajam, deretine i beobukove verzije su dosta dugo van tiraža pa valja uzeti dok se i ovo ne razgrabi: vidim da su koristili kapetanovićev prevod, isti kao u deretinom izdanju, čujem da je kvalitetan. proverićemo! U petak sam pokupio tog trenutka poslednji primerak u njihovoj knjižari. Rekoh, svi su ovo čitali, čak i moj sin, pa da vidim u čemu je stvar. O prevodu ne mogu da sudim, tek sam počeo. Prevodilac jeste Goran Kapetanović.
Calavera Posted October 14 Posted October 14 5 minutes ago, Ras said: U petak sam pokupio tog trenutka poslednji primerak u njihovoj knjižari. Rekoh, svi su ovo čitali, čak i moj sin, pa da vidim u čemu je stvar. O prevodu ne mogu da sudim, tek sam počeo. Prevodilac jeste Goran Kapetanović. meridijan je prošle godine upao u žižu™ javnosti zbog glasina o filmu i ovog vendigunovog videa, kapiram da je i sinu tad negde zapao za oko
Ras Posted October 14 Posted October 14 5 minutes ago, Calavera said: meridijan je prošle godine upao u žižu™ javnosti zbog glasina o filmu i ovog vendigunovog videa, kapiram da je i sinu tad negde zapao za oko Njemu je zapravo drugar preporučio, jer je želeo da pročita i neki vestern. Inače on vestern kao žanr (filmski) baš i ne voli, pa me je ovo iznenadilo. Baš ću ga pitati o ovome što kažeš.
Calavera Posted October 14 Posted October 14 1 hour ago, Ras said: Njemu je zapravo drugar preporučio, jer je želeo da pročita i neki vestern. Inače on vestern kao žanr (filmski) baš i ne voli, pa me je ovo iznenadilo. Baš ću ga pitati o ovome što kažeš. koliko sam razumeo, meridijan ima više zajedničkog s biblijom nego vesternima, no videćemo kad ga se jednom domognem.
Ras Posted October 14 Posted October 14 1 minute ago, Calavera said: koliko sam razumeo, meridijan ima više zajedničkog s biblijom nego vesternima, no videćemo kad ga se jednom domognem. To mi je i sin baš juče rekao, da praktično nema veze sa vesternom, osim što se događa tamo negde.
Filozof manijak Posted October 14 Posted October 14 1 hour ago, Ras said: Njemu je zapravo drugar preporučio, jer je želeo da pročita i neki vestern. Inače on vestern kao žanr (filmski) baš i ne voli, pa me je ovo iznenadilo. Baš ću ga pitati o ovome što kažeš. Nek odgleda Bone Tomahawk
Ras Posted October 14 Posted October 14 32 minutes ago, Filozof manijak said: Nek odgleda Bone Tomahawk Što taj emotikon, odnosno kako da shvatim poruku? Kao pravu preporuku? Ovaj sam i ja propustio.
Filozof manijak Posted October 14 Posted October 14 Pa recimo da je film....jeziv. Meni odličan, ali jeziv 1 1
Ras Posted October 14 Posted October 14 13 minutes ago, Filozof manijak said: Pa recimo da je film....jeziv. Meni odličan, ali jeziv Čekaj, bre, oćeš da mi se dete istraumira?
Recommended Posts