Jump to content
IGNORED

Beogradski sajam knjiga

Sludge Factory

Recommended Posts

Posted (edited)

Lep izbor! 

Od Novaka sam citala Ciganina i odlican je, Crna mati ceka na polici.

Mirjanu Drljevic trenutno citam, klizi.

Georgi mi se isto dopada, ideja je zanimljiva i stil mu je lep.

Dovlatvov :heart:

Ostalo nisam citala, ali eto dobre ideje :).

Edited by Stela
Posted

o kurtovicu, sajmu, takodje o nbs, za koju su mu zamerali da izgleda "turski":

kad kupole nezno padaju

poz

dodatak: eto, jos neko tacno zna trenutak kad se poceo rastajati od beograda. moj je bio pogled na "renoviranu" fontanu u pionirskom parku.

• Hvala 2
Posted
On 2. 11. 2023. at 20:52, le petit nicolas said:

eto, jos neko tacno zna trenutak kad se poceo rastajati od beograda. moj je bio pogled na "renoviranu" fontanu u pionirskom parku.

Moj je bio kada sam na Radiju B92 prvi put čuo Scorpions

• Haha 1
Posted

Мој је био када се први коме 7 колена у назад нису сви рођени у Београду доселио у Београд.

• Haha 1
  • -1 1
  • 11 months later...
Posted

Pišite ako naiđete na neka dobra izdanja ili akcije.

• +1 1
Posted

kontrast stigao da izbaci krvavi meridijan za sajam, deretine i beobukove verzije su dosta dugo van tiraža pa valja uzeti dok se i ovo ne razgrabi:

knjiga-krvavi-meridijan-kontrast-izdavas

vidim da su koristili kapetanovićev prevod, isti kao u deretinom izdanju, čujem da je kvalitetan. proverićemo!

Posted
1 hour ago, Calavera said:

kontrast stigao da izbaci krvavi meridijan za sajam, deretine i beobukove verzije su dosta dugo van tiraža pa valja uzeti dok se i ovo ne razgrabi:

knjiga-krvavi-meridijan-kontrast-izdavas

vidim da su koristili kapetanovićev prevod, isti kao u deretinom izdanju, čujem da je kvalitetan. proverićemo!

U petak sam pokupio tog trenutka poslednji primerak u njihovoj knjižari. Rekoh, svi su ovo čitali, čak i moj sin, pa da vidim u čemu je stvar. O prevodu ne mogu da sudim, tek sam počeo. Prevodilac jeste Goran Kapetanović.

Posted
5 minutes ago, Ras said:

U petak sam pokupio tog trenutka poslednji primerak u njihovoj knjižari. Rekoh, svi su ovo čitali, čak i moj sin, pa da vidim u čemu je stvar. O prevodu ne mogu da sudim, tek sam počeo. Prevodilac jeste Goran Kapetanović.

meridijan je prošle godine upao u žižu™ javnosti zbog glasina o filmu i ovog vendigunovog videa, kapiram da je i sinu tad negde zapao za oko :happy:

Posted
5 minutes ago, Calavera said:

meridijan je prošle godine upao u žižu™ javnosti zbog glasina o filmu i ovog vendigunovog videa, kapiram da je i sinu tad negde zapao za oko :happy:

Njemu je zapravo drugar preporučio, jer je želeo da pročita i neki vestern. Inače on vestern kao žanr (filmski) baš i ne voli, pa me je ovo iznenadilo. Baš ću ga pitati o ovome što kažeš.

Posted
1 hour ago, Ras said:

Njemu je zapravo drugar preporučio, jer je želeo da pročita i neki vestern. Inače on vestern kao žanr (filmski) baš i ne voli, pa me je ovo iznenadilo. Baš ću ga pitati o ovome što kažeš.

koliko sam razumeo, meridijan ima više zajedničkog s biblijom nego vesternima, no videćemo kad ga se jednom domognem. 

Posted
1 minute ago, Calavera said:

koliko sam razumeo, meridijan ima više zajedničkog s biblijom nego vesternima, no videćemo kad ga se jednom domognem. 

To mi je i sin baš juče rekao, da praktično nema veze sa vesternom, osim što se događa tamo negde.

Posted
1 hour ago, Ras said:

Nek odgleda Bone Tomahawk :ph34r:

Posted
32 minutes ago, Filozof manijak said:

Nek odgleda Bone Tomahawk :ph34r:

Što taj emotikon, odnosno kako da shvatim poruku? Kao pravu preporuku?

Ovaj sam i ja propustio.  

Posted

Pa recimo da je film....jeziv.

Meni odličan, ali jeziv

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
13 minutes ago, Filozof manijak said:

Pa recimo da je film....jeziv.

Meni odličan, ali jeziv

Čekaj, bre, oćeš da mi se dete istraumira?