Jump to content
IGNORED

Beogradski sajam knjiga

Sludge Factory

Recommended Posts

Posted
12 hours ago, goofs said:

Trenutno na sajmu, zmija red od jedno 40 rekao bih 15godisnjaka, cekaju da se slikaju sa Šešeljem. Svetla je budućnost Srbije.

danas mi kolege kažu da mu parira neka lopovka iz bande pink panter, deca u buljucima na njenom štandu

Posted (edited)
1 hour ago, Svarog said:

Letos sam kupio i pročitao "Dan kada je Mijatović pogodio prečku". Meni se svidelo :) Prenesi pozdrav i pohvale.

Hocu, bas ti hvala na lepim rečima :D 

:wub:

Edited by mustang
Posted
1 hour ago, slepa živana said:

danas mi kolege kažu da mu parira neka lopovka iz bande pink panter, deca u buljucima na njenom štandu

To je samo početak, Bjela pravi seriju po njenoj knjizi

• +1 1
Posted

Našla trodelne robote po super ceni. Uh, zbog toga sam baš hepi, obožavam ih. 

Stripovi (jako sam srećna zbog ovog levo) i Hese, i dovoljno je. Za decu enciklopedija rokerola i, pazi sad, "najveće katastrofe", dečija enciklopedija :lolol:

FB_IMG_1667207528291.thumb.jpg.913e241bce0ebdb66d43f712b1e2efaf.jpg

• +1 1
  • Wub 2
Posted

Protrcao kroz dve hale dok mi je cerka bila na treningu, nikom se javio, posebno mi je zao sto nisam video Zivku.

Pazario Waitsa, 'Uspomene sa trotoara', 'Idoli I poslednji dan' i objedinjeno izdanje Majstora I Margarite.

Trenutno na Idolima; ima par zanimljivih delova. Najzanimljiviji svakako o identitetu koji im je osmislio i poklonio nas forumski kolega,  sa PPP  ispracen zbog verbalnog delikta.

A zanimljivi su i momenti Boze Jovanovica koji je originalni clan i valjda prvi put svedoci o svojim secanjima na pocetke i turbulentne faze.

Trivia: iz knjige izbaceni citati Krloa. To izgleda ovako - Nebojsa Krstic: ...

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Bio i nista ne kupio, sve nesto bezveze. Nadao se da cu naci nesto na standu filmskog centra, makar i neki restl koji svake godine kupim, ali ni to nista.

Zena kupila 15 nekih knjiga... 

• 1 month later...
Posted

Ima knjiga na ananas klik bum tras uz 1500 dinara popusta možda proberete nešt povoljno 

• 9 months later...
Posted

Uskoro ce sajam, kacite ovde akcije na koje naletite na netu i preporuke sta kupiti.

• +1 1
  • 2 weeks later...
Posted

Kod Lagune imate istaknuto ono 3 za 499 i 3 za 100 ima interesantnih naslova.

Posted

je li to ona zena: "ja vise nista ne moram, ja sam se namorala"?

poz

Posted

ne zvuči mi poznato. sad sam prelistala knjigu, i nema tako nečega. guglala sam rečenicu i izlaze mi neke majice i ostali mrč, ali nije njena ilustracija definitivno.

• +1 1
Posted
10 hours ago, le petit nicolas said:

je li to ona zena: "ja vise nista ne moram, ja sam se namorala"?

poz

Ni ja ne mislim da je to ona, ne secam se niceg takvog

• +1 1