Jump to content
IGNORED

Beogradski sajam knjiga

Sludge Factory

Recommended Posts

Posted

Ove godine ide nova zvezda u usponu, Marija Žeželj.

moj-slatki-zivot-marija-zezelj~476188.jp

Posted

Ima Zokkah izdanje i za ovaj sajam, Vanilla Sky, ali je odlučila da ne učestvuje u tom cirkusu, ima video o tome, ne pazite na času.

Posted

Ja sam mislio da je ona prešla igricu udomivši se kod nekog fudbalera u inostranstvu i sad zivi život gde i bogati plaču :huh:

Posted

Koliko sam skapirao sad je u nekom weltschmerz fazonu, malo se smorila od svega, od toga koliko su ljudi zlobni etc.

Posted

je li neko primetio autobiografiju brusa springstina? rade mi i original i hrvatski prepev

Posted

Ove godine ide nova zvezda u usponu, Marija Žeželj.

Ипак има наде за књижевност.

Свакој јутјуберци која држи до себе је циљ да напише књигу, пре него што се богато уда.

Posted

Ипак има наде за књижевност.

Свакој јутјуберци која држи до себе је циљ да напише књигу, пре него што се богато уда.

Izdavanje knjige je tu aktivnost sa strane, čisto "mamipara" da se tinejdžerima (tj. roditeljima) izbije još neki dinar iz džepa. Nije Marija izabrala da piše knjigu, njen "studio" ili "network" ili ljudi koji je "vode" su smatrali da je sad dobar trenutak da se odigra ta karta... Vodio sam neku decu na Balkan Tube Fest (ne pitaj) gde je Marija potpisivala knjige i družila se sa svojim pratiocima. Njena publika nije starija od 15 godina (ona vlajda ima nešto 17 - 19)

Jedan novi svet i jedna potpuno nova industrija zabave, da ne veruješ!

Posted

Kakva su snizenja ove godine?

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Posted

Kakva su snizenja ove godine?

Што, спремаш се да купујеш поклоне? :naughty:

Posted

Ti se ne javljaj dok ne odradis posetu koju si duzan [emoji14]

Posted

Ti se ne javljaj dok ne odradis posetu koju si duzan [emoji14]

Да ми купиш неку књигу долазим. :s_c:

Posted

je li neko primetio autobiografiju brusa springstina? rade mi i original i hrvatski prepev

Ja pokušao da kontaktiram ove hrvate što su preveli hoće li dolaziti ali ćorak, tj. ni glasa ni pisma. To je jedino što je moglo da me natera da odem na sajam?
Posted

Meni su rekli, kao što već napisah, da knjige, za sada, neće biti u prodaji u Srbiji. Ne znam da li je neko "dovukao" originalno izdanje.

Posted

Meni su rekli, kao što već napisah, da knjige, za sada, neće biti u prodaji u Srbiji. Ne znam da li je neko "dovukao" originalno izdanje.

Da to mi je jasno da niko neće ovde prevesti i objaviti . Ništa čitaće se oriđiđi a ova hrvatska kad bude, biće...