Singer Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 Ove godine ide nova zvezda u usponu, Marija Žeželj.
James Marshall Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 Ima Zokkah izdanje i za ovaj sajam, Vanilla Sky, ali je odlučila da ne učestvuje u tom cirkusu, ima video o tome, ne pazite na času.
Singer Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 Ja sam mislio da je ona prešla igricu udomivši se kod nekog fudbalera u inostranstvu i sad zivi život gde i bogati plaču
James Marshall Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 Koliko sam skapirao sad je u nekom weltschmerz fazonu, malo se smorila od svega, od toga koliko su ljudi zlobni etc.
Ravanelli Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 je li neko primetio autobiografiju brusa springstina? rade mi i original i hrvatski prepev
vathra Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 Ove godine ide nova zvezda u usponu, Marija Žeželj. Ипак има наде за књижевност. Свакој јутјуберци која држи до себе је циљ да напише књигу, пре него што се богато уда.
Singer Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 Ипак има наде за књижевност. Свакој јутјуберци која држи до себе је циљ да напише књигу, пре него што се богато уда. Izdavanje knjige je tu aktivnost sa strane, čisto "mamipara" da se tinejdžerima (tj. roditeljima) izbije još neki dinar iz džepa. Nije Marija izabrala da piše knjigu, njen "studio" ili "network" ili ljudi koji je "vode" su smatrali da je sad dobar trenutak da se odigra ta karta... Vodio sam neku decu na Balkan Tube Fest (ne pitaj) gde je Marija potpisivala knjige i družila se sa svojim pratiocima. Njena publika nije starija od 15 godina (ona vlajda ima nešto 17 - 19) Jedan novi svet i jedna potpuno nova industrija zabave, da ne veruješ!
Moća Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 Kakva su snizenja ove godine? Sent from my Le X620 using Tapatalk
porucnik vasic Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 Kakva su snizenja ove godine? Sent from my Le X620 using Tapatalk Што, спремаш се да купујеш поклоне?
Moća Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 Ti se ne javljaj dok ne odradis posetu koju si duzan [emoji14] Sent from my Le X620 using Tapatalk
porucnik vasic Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 Ti se ne javljaj dok ne odradis posetu koju si duzan [emoji14] Sent from my Le X620 using Tapatalk Да ми купиш неку књигу долазим.
Frank Pembleton Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 je li neko primetio autobiografiju brusa springstina? rade mi i original i hrvatski prepevJa pokušao da kontaktiram ove hrvate što su preveli hoće li dolaziti ali ćorak, tj. ni glasa ni pisma. To je jedino što je moglo da me natera da odem na sajam?
notenoughreasonsforclaire Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 Meni su rekli, kao što već napisah, da knjige, za sada, neće biti u prodaji u Srbiji. Ne znam da li je neko "dovukao" originalno izdanje.
Frank Pembleton Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 Meni su rekli, kao što već napisah, da knjige, za sada, neće biti u prodaji u Srbiji. Ne znam da li je neko "dovukao" originalno izdanje.Da to mi je jasno da niko neće ovde prevesti i objaviti . Ništa čitaće se oriđiđi a ova hrvatska kad bude, biće...
Recommended Posts