kud u maglu Simoviću Posted August 4, 2018 Posted August 4, 2018 1 hour ago, goofs said: Mail app je krš meni ekstra i na telefonu i sieri. tablet mi i onako služi kao radio. nisam otvorio mail na njemu 2-3 god sigurno
jms_uk Posted August 4, 2018 Posted August 4, 2018 4 hours ago, Host said: Cek, eplovci ozbiljno proveravaju mail kroz browser? To tako funkcionise i niko se ne buni? Ne, naravno. Apple Mail + Gmail app. Ali moj uredjaj ce tek sledeceg meseca da napuni dve godine, te moze da tera i poslednji iOs.
mraki Posted August 11, 2018 Posted August 11, 2018 (edited) Ubi me wifi na iPad-u od apdejta na poslednju verizje iOS-a. Vidim da masovno postoji problem, ali nisam naišao na neko rešenje, a nema ni nove verzije još uvek. Pitanje da li će i biti nešto pre dvanaestice. Edited August 11, 2018 by mraki
maheem Posted August 11, 2018 Posted August 11, 2018 1 hour ago, mraki said: Ubi me wifi na iPad-u od apdejta na poslednju verizje iOS-a. Vidim da masovno postoji problem, ali nisam naišao na neko rešenje, a nema ni nove verzije još uvek. Pitanje da li će i biti nešto pre dvanaestice. Šta znači ubi me wifi? Ja poslednje dve nedelje imam problem sa hotspotom - neće laptop da se poveže al ostali uredjaji se povezuju normalno
Aleksandar88 Posted August 11, 2018 Posted August 11, 2018 Meni wifi pravi problem na telefonu. Pocelo sa zadnjim updateom. Moram iznova i iznova da se konektujem jer stalno gubi vezu iako pokazuje da je ima.
mraki Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 (edited) 1 hour ago, maheem said: Šta znači ubi me wifi? Ja poslednje dve nedelje imam problem sa hotspotom - neće laptop da se poveže al ostali uredjaji se povezuju normalno Ovo što kaže @Aleksandar88, stalno se gubi konekcija. Par minuta radi, pa opet malo ne i tako u krug. Masovan problem na iOS 11.4.1 i to koliko sam shvatio ne kod najnovijih modela. Ja se ne konektujem iznova jer nema smisla, za minut-dva proradi samo. edit: ovo Edited August 12, 2018 by mraki
Zli Gli Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 Koje su cene novog ajfona X na crnom trzistu? Zanimaju me obe verzije, sa 64 i 256gb.
mraki Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 (edited) Oko 900 i oko 1000 evra. Budi oprezan ako to sad uzimaš, vrlo brzo će novi modeli. edit: i javi cenu za onaj prvi lt ako je još uvek u ponudi Edited August 27, 2018 by mraki
Zli Gli Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 Uzeli smo ovaj sa 256gb, valjda najjaci model. Ako bi se moglo prodati za dve ljubicanstvene, to bi bilo sjajno, mada i malo manje radi posao
Zli Gli Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 Niti upo u kintu niti u sektu, samo hocu da postanem lajt varijanta nekog kontroverznog biznismena pa cu da probam da se bavim preprodajom ajfonova i ostalih zajebancija sto vole mladi
Recommended Posts