Jump to content
IGNORED

iPhone

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, goofs said:

Mail app je krš

meni ekstra i na telefonu i sieri. tablet mi i onako služi kao radio. nisam otvorio mail na njemu 2-3 god sigurno

Posted

Imace novi model opciju da se proverava mejl :fantom:

Posted
4 hours ago, Host said:

Cek, eplovci ozbiljno proveravaju mail kroz browser? To tako funkcionise i niko se ne buni?

Ne, naravno.

Apple Mail + Gmail app.

Ali moj uredjaj ce tek sledeceg meseca da napuni dve godine, te moze da tera i poslednji iOs.

Posted (edited)

Ubi me wifi na iPad-u od apdejta na poslednju verizje iOS-a. Vidim da masovno postoji problem, ali nisam naišao na neko rešenje, a nema ni nove verzije još uvek. Pitanje da li će i biti nešto pre dvanaestice.

Edited by mraki
Posted
1 hour ago, mraki said:

Ubi me wifi na iPad-u od apdejta na poslednju verizje iOS-a. Vidim da masovno postoji problem, ali nisam naišao na neko rešenje, a nema ni nove verzije još uvek. Pitanje da li će i biti nešto pre dvanaestice.

Šta znači ubi me wifi?

Ja poslednje dve nedelje imam problem sa hotspotom - neće laptop da se poveže al ostali uredjaji se povezuju normalno

Posted

Meni wifi pravi problem na telefonu. Pocelo sa zadnjim updateom. Moram iznova i iznova da se konektujem jer stalno gubi vezu iako pokazuje da je ima.

Posted (edited)
1 hour ago, maheem said:

Šta znači ubi me wifi?

Ja poslednje dve nedelje imam problem sa hotspotom - neće laptop da se poveže al ostali uredjaji se povezuju normalno

Ovo što kaže @Aleksandar88, stalno se gubi konekcija. Par minuta radi, pa opet malo ne i tako u krug. Masovan problem na iOS 11.4.1 i to koliko sam shvatio ne kod najnovijih modela. Ja se ne konektujem iznova jer nema smisla, za minut-dva proradi samo.

edit: ovo

Edited by mraki
Posted

Znaci nije do mog telefona. Dobro je

• 2 weeks later...
Posted

Koje su cene novog ajfona X na crnom trzistu? Zanimaju me obe verzije, sa 64 i 256gb.

Posted (edited)

Oko 900 i oko 1000 evra.

Budi oprezan ako to sad uzimaš, vrlo brzo će novi modeli.

edit: i javi cenu za onaj prvi lt ako je još uvek u ponudi :D

Edited by mraki
Posted

Uzeli smo ovaj sa 256gb, valjda najjaci model. Ako bi se moglo prodati za dve ljubicanstvene, to bi bilo sjajno, mada i malo manje radi posao :D

Posted

Niti upo u kintu niti u sektu, samo hocu da postanem lajt varijanta nekog kontroverznog biznismena pa cu da probam da se bavim preprodajom ajfonova i ostalih zajebancija sto vole mladi