renne Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Pa ja sam 18 godina na Mobtelu-telenoru, tako da mogu da ih preporučim
WTF Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Probao sam da podesim settings manuelno nekoliko puta i nista. Onda sam otisao u Telekom Srbija poslovnicu i tamo su mi sredili :)
jms_uk Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 (edited) Dosao Apple Pay u UK danas. Edited July 14, 2015 by jms_uk
Кристофер Лумумбо Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 probaj ga resetovati -_- Hocu. Kako da sacuvsm poruke, kontakte i fotke? Icloud je pun.
Кристофер Лумумбо Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 (edited) Jesam, mada itunes uopste ne koristim. Edited July 27, 2015 by Кристофер Лумумбо
kud u maglu Simoviću Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 moje iskustvo, onda kad sam se opet povezao putem apple id i pass-a, sve je bilo na svom mestu, kontakti, mailovi, sva podešavanja, za fotke se ne sećam. doduše ja sam mislio na onaj reset home + gornje dugme, a ne na fabrički reset iz menija. da želim uraditi fabrički reset, povezao bi ga sa itunesom uradio sync i resetovao. pa šta dobri alah da.
mustang Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 i obavezno radite update inace ce poceti da trokira
Behemoth Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Punjac za iPad odgovara i za iPhone 6? Mislim to je onaj lightning ne bi trebalo da bude problema nadam se.
jms_uk Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Punjac za iPad odgovara i za iPhone 6? Mislim to je onaj lightning ne bi trebalo da bude problema nadam se. Ipad 4 [Retina], Air i Air 2
JozoMujica Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Pošto sam sticajem iznenadnih okolnosti postao vlasnik jednog od ovih aparata, imam jedno pitanje, ako neko zna i ako postoji adekvatan odgovor - kako da nateram mail aplikaciju da ignoriše poruke primljene preko gmaila koje ne idu u primary inbox (znači one koje gmail raspoređuje u promotions, updates, social...)? Ovo normalno (očekivano) radi na Androidu, ali ovde svaku glupost prijavi kao nov mail. iOS je 8.4.1
jms_uk Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 U kom smislu da ignorise? I govoris o ugradjenoj Mail aplikaciji ili Gmail?
JozoMujica Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 O ugrađenoj mail aplikaciji, pošto ona sasvim lepo dozvoljava da sve svoje mailove spakujem tu, ali je problem što mi (za razliku od gmail aplikacije) prijavljuje i poruke koje ne idu u primary, a takvih je mnogo i uglavnom su beskorisne. A ima i gmail aplikacija za ovo? Instaliraću. :D
Recommended Posts