July 7, 20159 yr Probao sam da podesim settings manuelno nekoliko puta i nista. Onda sam otisao u Telekom Srbija poslovnicu i tamo su mi sredili :)
July 27, 20159 yr probaj ga resetovati -_- Hocu. Kako da sacuvsm poruke, kontakte i fotke? Icloud je pun.
July 27, 20159 yr Jesam, mada itunes uopste ne koristim. Edited July 27, 20159 yr by Кристофер Лумумбо
July 27, 20159 yr moje iskustvo, onda kad sam se opet povezao putem apple id i pass-a, sve je bilo na svom mestu, kontakti, mailovi, sva podešavanja, za fotke se ne sećam. doduše ja sam mislio na onaj reset home + gornje dugme, a ne na fabrički reset iz menija. da želim uraditi fabrički reset, povezao bi ga sa itunesom uradio sync i resetovao. pa šta dobri alah da.
July 31, 20159 yr Punjac za iPad odgovara i za iPhone 6? Mislim to je onaj lightning ne bi trebalo da bude problema nadam se.
July 31, 20159 yr Punjac za iPad odgovara i za iPhone 6? Mislim to je onaj lightning ne bi trebalo da bude problema nadam se. Ipad 4 [Retina], Air i Air 2
August 25, 20159 yr Pošto sam sticajem iznenadnih okolnosti postao vlasnik jednog od ovih aparata, imam jedno pitanje, ako neko zna i ako postoji adekvatan odgovor - kako da nateram mail aplikaciju da ignoriše poruke primljene preko gmaila koje ne idu u primary inbox (znači one koje gmail raspoređuje u promotions, updates, social...)? Ovo normalno (očekivano) radi na Androidu, ali ovde svaku glupost prijavi kao nov mail. iOS je 8.4.1
August 25, 20159 yr O ugrađenoj mail aplikaciji, pošto ona sasvim lepo dozvoljava da sve svoje mailove spakujem tu, ali je problem što mi (za razliku od gmail aplikacije) prijavljuje i poruke koje ne idu u primary, a takvih je mnogo i uglavnom su beskorisne. A ima i gmail aplikacija za ovo? Instaliraću. :D