Блок_64 Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Ima li neko preporuku gde kupiti felne? Prosle godine mi je kupovina celicnih felni bila nemoguca misija, jer vecina prodavaca ima 1-2 felne, ili ih narucuje u roku od 2 meseca, a meni treba 4 komada, po mogucstvu odmah.Бубањ поток суботом и обавезно се цењкај,ваљда се због тога и иде на пијац.Увек питаш прво пошто је једна па онда пошто су две.Па спушташ цену за те две и када продавац помисли да те је убедио и да си готов када си се већ ухватио за новчаник питаш га а колико је да купим четри Link to comment
Блок_64 Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Kupio sam ih u Tempu pre neki dan, na akciji su za 2100. Best buy ja mislim.Други пут ми се јави да прођеш још јефтиније Link to comment
wall Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 Jebotemalimiš vrati se stranicu nazad. :) Link to comment
nisam ja Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 Odlucih se za eskima. 24k sa montazom je valjda ok. Link to comment
wall Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 Ne znam za cenu, ali i ja bih izabrao savu. Link to comment
kapetanm Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 Odlucih se za eskima. 24k sa montazom je valjda ok.Jesi već uzeo? Koja dimenzija? Link to comment
расејан Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 Ne znam za cenu, ali i ja bih izabrao savu.Тако сам и ја мислио али сам на крају узео тигра, иако су савине биле тек незнатно скупље, а барумове још мало. Зашто? Па једино су од тигра имали 4 комада те величине :). Link to comment
wall Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 :)Valjan razlog.Ja sam pre par godina prošao super, još mi nije jasno kako ali 18.000 za fuldine kristal montero... Doduše jeste da su dimenzije za tricikl... Link to comment
kapetanm Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 Moja dimenzija je malo manja 175/14 eskimo 4 hiljade i nešto Link to comment
April Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 :)Valjan razlog.Ja sam pre par godina prošao super, još mi nije jasno kako ali 18.000 za fuldine kristal montero... Doduše jeste da su dimenzije za tricikl...I ja sam se pržio na Fuldu, ali prošle zime ipak uzeo GoodYear Ultragrip i nisam se pokajao. Nije bila prevelika razlika u ceni.Kakva je Fulda? Link to comment
wall Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 (edited) I ja sam se pržio na Fuldu, ali prošle zime ipak uzeo GoodYear Ultragrip i nisam se pokajao. Nije bila prevelika razlika u ceni.Kakva je Fulda?Cenim da tvoje i moje vozilo nisu uporediva :D čim si uzeo GY ultragrip.Mogu da ih uporedim sa recimo istim autom ali s winterom. Ozbiljna razlika, upravljivost, kočenje, osećaj sigurnosti...Meni sasvim OK, e sada kako bi se ponašala na autu od 120 ili više KS...Mada testovi ih stavljaju u prvih 5. Edited November 2, 2013 by wall Link to comment
Grunf Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 planiram da kupim dunlop grandtrek at3. ima li neko da kaze nesto uzasno i onespokojavajuce o tim gumama? ako ima, neka kaze do sutra, ili neka cuti vo vek i vjekov Link to comment
Recommended Posts