March 15, 201213 yr "ссылкa" na ruskom zanaci 1. link 2. deportacija (gulag style)staljin je kao googleti njemu rec - on tebi "ссылку"
March 30, 201213 yr Bio Mujo na poslovnom putu u Japanu. Tamo pokupio neku kurvu i celu noć radio posao, a ona je uzbuđeno vikala: - Hasimota! Hasimota! Pošto Mujo, naravno nije znao ni reč japanskog, zaključio je da je to neki uzvik oduševljenja. Sutradan ujutro ode on na golf s japanskim biznismenima. Japanac, koji je igrao prvi, na oduševljenje prisutnih ubaci lopticu iz prve. Svi aplaudiraju, a Mujo, da ispadne pametan, vikne: - Hasimota! Japanac se unezvereno okrene i upita: - Kako to misliš, pogrešna rupa? Edited March 30, 201213 yr by Quizmaster
March 30, 201213 yr moram priznati da sam ocekivao da hasimota ima neke veze sa hasom, ali nisam razocaran ;)
March 30, 201213 yr Koju krsnu slavu slave Transformersi? Preobraženje Ja sam izmislio ovaj vic, majke mi!!
April 7, 201213 yr Predizborni, pomalo glup... Probudi se seljak i ode do štale, vraća se posle 20 sekundi i zbunjeno pita ženu: "Ko je nahranio krave jutros, Tadić ili ti?"