harper lee Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Sta kaze narkoman, kada promasi liniju?-Celendz!Vic godine. Kome god sam ga ispricao poslednjih dana rastavio se od smeha.
Filipenko Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Ide pola babe ulicom, sretne je Bosanac i kaže joj "Đes' ba."
puella Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Na jednom prijemu domaćica se obraća viđenom gostu:- Nisam vas ponudila viskijem, dragi gospodine, ja sam čula da ste predsednik Lige antialkoholičara!- Ne, draga gospođo, ja sam predsednik Lige protiv prostitucije! – objasni on ponosno.- Ah, znala sam da ima nešto čime nikako ne smem da Vas ponudim!
Pera Zeka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Pitali lalu kol'ki mu je.Ta man'te me, kaze lala, a drustvo navalilo....Pa doooobro, eto 36!Sta bre 36???Pa lepo vam kazem, 36!Pa dopbro lalo cime si ga ti to merio?Ta, sa toplomerom.
slepa živana Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 otvorio mujo javnu kuću i sretne ga hasođes bolan mujo, kako poso?nije loše... još uvek sve radim sam...
Dionysos Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Ради Мујо као пилот и позову га у једном тренутку из контролног торња:- реците нам вашу висину и положај- метар и осамдесет, седим
slepa živana Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 - U Austriji uhićen Sanader, u Zagrebu uhićen Merčep, u Beogradu Prosinečki potpisao za Zvezdu!!! - bjesni za to vrijeme negdje gore Ćaća, vrteći se kao trotul. - Ima li danas ijedna dobra vijest?!? - Ima, gospodine Predsjedniče – odgovorio mu, vele, Gojko Šušak čitajući novine. - Balašević u Splitu napunio Loru.
Milogled Bluff Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Sta kaze Sasa Matic pre seksa sa Marijom Serifovic?"A da ti ipak stavis kesu na glavu?"
Odd_Job Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Uđe pandur u prodavnicu i pita: - Je l' imate margarin?- Dobro jutro...- Dobro jutro, je l' imate magrarin?
Sara Goldfarb Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Čim sam seo na WC šolju u javnom toaletu začuo sam glas iz druge kabine:• Hej, kako si?Nisam baš tip koji započinje konverzaciju u muškom WC-u, ali ne znam šta me snašlo pa sam odgovorio, pomalo sramežljivo:• Ide, dobro...A tip je onda upitao:• I, čime se baviš?Kakvo je to pitanje? U tom sam trenutku pomislio da je vrlo bizarno pa sam odgovorio nešto kao:• Uhhh, putujem, baš kao i ti.Tada sam pokušao izaći što je pre moguće, ali sam začuo sledeće pitanje:• Mogu li doći kod tebe?OK, ovo je pitanje ipak previše nastrano za mene, ali sam ukapirao da mogu samo biti pristojan i završiti razgovor. Rekao sam mu:• Ne... trenutno sam zauzet nečim!Tada začuh tipa, nervoznog:• Čuj, nazvaću te kasnije. U susednoj kabini je neki idiot koji odgovara na sva moja pitanja!!!
hooyadahoo Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 nekarakteristicno - ispricao mi amer dobru foru, vako nekako:klinac 10-12 uleti u spavacu sobu kod matorana, cale trtolji mamu a ova vristi ispod njega. klinac razjapi usta i furne. keva krene da kuka, jao sta ce misliti, sta smo to uradili itd itd. cale suvereno objasnjava kako ce on te muske stvari njemu lako objasniti, da je i on muskarac, da se nista ne brine, te se obuce i krene da ga trazi. nije u sobi, nije u kuhinji, nema ga. cuje galamu iz babine sobe, otvori vrata, kad mali ziguje grandma, ova urla. cale zabezeknuto "sta to radis crni sine?!?". mali se okrene i odgovara "it's not so funny when it's YOUR mom, ha?"
Recommended Posts