Jump to content
IGNORED

Vicovi

Vesna

Recommended Posts

Posted
jebo te taj vic.sta sad treba da nam special unit osama-al-hack pinguje server, i lovi tebe, miralema i marvina preko ip-a ne bi li vam pokazao vic in vivo?
Još kad sad tebe nađe BSI na istom topiću... Tschöö!!
Posted
Još kad sad tebe nađe BSI na istom topiću... Tschöö!!
herzlich willkomen na topić :D
Posted

evo jedan zemunski, koji mozda bzvz zvuci kad se napise, al' jbg : Priblizava se nova godina i mladi zemunac odlucio da napise pismo deda mrazu sta hoce kao poklon. Seta se on po kuci, razmislja i na kraju sedne i krene da pise pismo : "Deda mraze, zeleo bih da mi za novu godinu doneses utoku ... ". Onda shvati da nema sanse da mu pokloni utoku i uzme ono pismo, zguzva ga i baci u kantu. Seta opet tako po kuci, razmislja i opet sedne i krene da pise : "Dragi deda mraze, cele godine sam bio do jaja u skoli, nikog nisam maltretirao, zeleo bih da mi doneses zlatnu kajlu ...". Onda se priseti da je ipak polomio par ortaka i uze opet pismo, pocepa ga i baci u kantu. Opet krenuo da seta, ne zna sta bi vise smislio i u tom trenutku ugleda statuu bogorodice na vitrini. Uze je, odnese na tavan, umota u novine i zaveze kanapom. Spusti se opet u sobu i krene da pise "Brate, ako zelis opet da vidis kevu ... "

Posted (edited)

letovanje, ajd jedno vece da se ode na morsku klopu.cerece se skoljke, rakovi...gospoja (gleda niz sebe): uh, kakva sam, ko svinja.muz joj (kriticki, a opet, nezainteresovano): vala jesi. a i uflekala si se.poz

Edited by le petit nicolas
Posted
I onaj još gori:

Što sam sinoć jebo neku klinku. 9 godina, jebe se kao da ima 5.

-Što sam sinoć jebo neku klinku. 5 godina...-Fuj! Pa to hoda!!

Posted

Ulazi baba u mesaru i kaze: sine, daj mi 300 grama cajne.Mesar kaze: bako, ocete da vam narezem?Jok, baci mi na fles!

Posted

Dolazi srpski državljanin do hrvatske granične kontrole i hrvatski carinik mu na engleskom jeziku uzima lične podatke. Dođe do zanimanja i upita ga:• Occupation?A Srbin će:• No, no, just visit!

Posted

na suđenju čoveku koji je optužen da je svom prijatelju ukrao zlatan sat...sudija: optuženi ste da ste svom prijatelju ukrali zlatan sat... šta imate da kažete u svoju odbranu?optuženi: gospodine sudija, ja ništa nisam ukrao, pa ni taj zlatan sat...S: pa šta se zapravo dogodilo?O: ja sam pošao u goste kod svog prijatelja, došao do njegove kuće, zvonio nekoliko puta i kada sam shvatio da nema nikoga, pošao nazad...S: :unsure: O: međutim, u tom primetim da nešto sija na simsu, priđem, pogledam, kad ono - zlatan sat!S: i?O: i tako mislim, to što sam video ja, može i neko drugi ko je zlonameran, pa rešim da uzmem taj sat da ga neko ne ukrade...S: i to je vaša odbrana?O: da, uzeo sam sat da sa namerom da ga sačuvam i vratim.S: ali, vi ste taj sat prodali?!

O: ehhhh, to me jebe!

Posted

evo dva sa naslovom večiti rivali*šta rade grobari kad im nestane struje? - razvlače produžni sa marakane.*kako zvezdini igrači idu u ligu šampiona?- jedan po jedan.

Posted

Ulazi Benitez u svlačionicu s kesom trave i kaže >>> danas Tijago Mota.

Posted

Koji je najkraći put do ludnice?-Skreneš odma.

Posted

to se kod nas kaže - koji je najkraći put do kovina :)samo skreneš

Posted

Pričaju dva Zemunca...E brate, bio sam na jednoj žurci,bilo puuuno dobrih riba! Jednoj sam prišao!- I šta je bilo?- Šta ti meni sta je bilo???