Jump to content
IGNORED

Vicovi

Vesna

Recommended Posts

Posted

-Dragi ja bih veće grudi, ali se plašim operacije... Šta da radim?-Pa trljaj ih redovno toalet papirom. Za bulju ti je uspelo.

Posted (edited)

stiglo mi jutros na mail

Vratila se Fata od ginekologa kući, pa je Mujo pita:- I, kako pica?- Dobro.- Kako sise?- Dobro.- Kako šupak?- E, za tebe me nije pitao!!
i da, ima još jedan, ali samo za žene :fantom:

Životno pitanje za žene:- Što nabaviti? Muža ili psa?Odgovor:- Sve ovisi o tome hoćeš li da ti neko usere samo tepih ili cijeli život.

Edited by duda
Posted
Haris priznaje da nikad nije razlikovao te dvije zemlje - Litvaniju i Letoniju
:s_dj:
Posted

Uhvatio Pop zlatnu ribicu.Ribica: Ako me pustiš ispuniću ti dve želje....Pop: Moja prva želja... pa neću vise da budem sveštenik - i u tom trenu ribica mu uze Bibliju, baci je pa kaže: Sad više nisi sveštenik...Ribica: Hajde reci tu drugu želju...Pop: Hoću da imam punoooooooooo para, al da ništa ne radim, samo da uživam....U tom trenu ribica uzme nazad Bibliju, vrati mu je i reče: Ma koga bre ti zajebavaš.

Posted

Q : What's the difference between Usain Bolt & Adolf Hitler

A : Bolt can actually finish a race

Posted (edited)

Uhapsili dilera sa 50 kila kokaina u gepeku.Dosli novinari da uslikaju plen..da uslikaju njega..a on kaze"Nemojte, molim vas..kamera dodaje 10 kila"

Edited by SNARC
Posted

- Kakva je razlika između političara i lopova?

- Nikakva, osim što smo političare mi birali, a lopovi biraju nas!

Posted
Jelica Greganović, žpu...
Tu nema njenog autorstva. Koliko vidim na Guglu, ona je to smatrala šatrovačkim govorom, a ja sam uobličio da bude vic, sa sve apostrofom. Možda i nije naročito dobar vic, al' je moj :)
Posted

Ja sam to cuo prije oko 8 godina.Ni tad nije bilo smijesno.

Posted

Pa, dobro... Ako je toliko bajato, pa još i nesmešno, onda nek se neko drugi potpisuje kao autor.

Posted

kacmo kod izmišljanja vicova, de je puella?eo jedan olckul kacam već tuna. neki naši ljudi na safariju i sad u nekom od mnogo zgodnih trenutaka pojavljuje se crnac koji govori srpski. ovi naši fascinirani, pa kaaako (vic u vicu), pa gde si naučio... kaže crnac, pa opušteno, studirao sam ja Beogradu. Masa oduševljena. I, jesi završio? A čuš, ma pušti, upa' sam u neko loše druuuštvo!

Posted

Muškarac posle seksa ima isti problem kao i posle ubistva:Šta sa telom koje leži pored njega?