wall Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 -Dragi ja bih veće grudi, ali se plašim operacije... Šta da radim?-Pa trljaj ih redovno toalet papirom. Za bulju ti je uspelo.
duda Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 (edited) stiglo mi jutros na mail Vratila se Fata od ginekologa kući, pa je Mujo pita:- I, kako pica?- Dobro.- Kako sise?- Dobro.- Kako šupak?- E, za tebe me nije pitao!! i da, ima još jedan, ali samo za žene Životno pitanje za žene:- Što nabaviti? Muža ili psa?Odgovor:- Sve ovisi o tome hoćeš li da ti neko usere samo tepih ili cijeli život. Edited October 18, 2013 by duda
MiddleClass Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 http://www.vijesti.me/caffe/bosanci-propustili-istoriju-pomijesali-letoniju-litvaniju-clanak-155582
Tpojka Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Haris priznaje da nikad nije razlikovao te dvije zemlje - Litvaniju i Letoniju
belch Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Uhvatio Pop zlatnu ribicu.Ribica: Ako me pustiš ispuniću ti dve želje....Pop: Moja prva želja... pa neću vise da budem sveštenik - i u tom trenu ribica mu uze Bibliju, baci je pa kaže: Sad više nisi sveštenik...Ribica: Hajde reci tu drugu želju...Pop: Hoću da imam punoooooooooo para, al da ništa ne radim, samo da uživam....U tom trenu ribica uzme nazad Bibliju, vrati mu je i reče: Ma koga bre ti zajebavaš.
copkillah Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Q : What's the difference between Usain Bolt & Adolf Hitler A : Bolt can actually finish a race
SNARC Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 (edited) Uhapsili dilera sa 50 kila kokaina u gepeku.Dosli novinari da uslikaju plen..da uslikaju njega..a on kaze"Nemojte, molim vas..kamera dodaje 10 kila" Edited October 23, 2013 by SNARC
mali_pacovcina Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 - Kakva je razlika između političara i lopova? - Nikakva, osim što smo političare mi birali, a lopovi biraju nas!
Quizmaster Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Jelica Greganović, žpu...Tu nema njenog autorstva. Koliko vidim na Guglu, ona je to smatrala šatrovačkim govorom, a ja sam uobličio da bude vic, sa sve apostrofom. Možda i nije naročito dobar vic, al' je moj :)
Feindouno Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Ja sam to cuo prije oko 8 godina.Ni tad nije bilo smijesno.
Quizmaster Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Pa, dobro... Ako je toliko bajato, pa još i nesmešno, onda nek se neko drugi potpisuje kao autor.
nisam ja Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 kacmo kod izmišljanja vicova, de je puella?eo jedan olckul kacam već tuna. neki naši ljudi na safariju i sad u nekom od mnogo zgodnih trenutaka pojavljuje se crnac koji govori srpski. ovi naši fascinirani, pa kaaako (vic u vicu), pa gde si naučio... kaže crnac, pa opušteno, studirao sam ja Beogradu. Masa oduševljena. I, jesi završio? A čuš, ma pušti, upa' sam u neko loše druuuštvo!
bokison Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Muškarac posle seksa ima isti problem kao i posle ubistva:Šta sa telom koje leži pored njega?
Recommended Posts