Šumejker-Levi 9 Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Ide pandur kad vidi Muju kako gura Hasi prst u bulju.- Šta to radiš čoveče, jesi li ti normalan?- Ma Haso se napio, pa moram ga naterati da povraća.- Ali treba da mu gurneš u usta, ne u dupe.- To je sledeće mesto gde prst ide.
Bujodrag Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 još jedan sa ispovesti:Deda kod popa. Kaže, sramežljivo:-Oče, baba se nagla nad zamrzivač, ja se uzbudio, prišao i....eto. Je l' to greh?-O, nije, Bog je blagoslovio brak i sve ono što ide uz njega. Neka ste živi i zdravi.Deda ode. Sutra, kod popa dolazi baba. Kaže:-Oče, juče se ja nagla nad zamrzivač, dedi to bilo milo pa je prišao pa me je...znate. Je l' to greh?-Nije, nije, rekoh i vašem suprugu, sve je u redu.-A, jesmo li mi i dalje dobrodošli u Crkvi?-Jeste, naravno, zašto ne biste bili?-Odlično, jer u Rodiću više nismo.
Tale Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Погинуо унук баби, и на сахрани се окреће баба ка небу и каже: добро је док иде рандом
mali_pacovcina Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Kaže pandur u civilu čobanu: - "Ako pogodim ko si, dat ćeš mi jednu ovcu." Čoban pristane. Kaže pandur: - "Ti si čoban" - i uzme jednu ovcu. Tek će čoban: - "Ako ja pogodim ko si ti, ima da mi vratiš tu ovcu." Pandur pristane. - "Ti si pandur u civilu." Pita ga pandur kako je pogodio, a čoban će: - "Samo pandur može od 300 ovaca, izabrati šarplaninca!"
mali_pacovcina Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Muškarac je ušao u restoran i naručio pivo. -Izvoilte gospodine, to će biti 30 dinara - 30 dinara?...samo !? Čovek je onda pogledao u jelovnik i pitao: -A koliko bi koštao biftek i charrdonay? -100 dinara...odgovorio je barmen. -100 dinara!? ...začudio se čovek. -A hoćeš li mi molimte reći gde je vlasnik ovog restorana? -Na spratu, sa mojom ženom. -A šta radi gore sa tvojom ženom? -Isto što i ja ovdje sa njegovim restoranom.
MiddleClass Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 groblje. sahranju mladog momka. baba pogleda u nebo, prekrsti se i kaže: "samo nek je random"
расејан Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Једино што Србин не би волео да комшији цркне је рутер.
Turnbull Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 (edited) Kako Francuzi Jelica Greganović kaže za puža? Edited October 15, 2013 by Syme
Аврам Гојић Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 haha, lokalna varijacija vica "Lenjin u Finskoj"
Recommended Posts