Jump to content
IGNORED

Vicovi

Vesna

Recommended Posts

Posted

Ide pandur kad vidi Muju kako gura Hasi prst u bulju.- Šta to radiš čoveče, jesi li ti normalan?- Ma Haso se napio, pa moram ga naterati da povraća.- Ali treba da mu gurneš u usta, ne u dupe.- To je sledeće mesto gde prst ide.

Posted

još jedan sa ispovesti:Deda kod popa. Kaže, sramežljivo:-Oče, baba se nagla nad zamrzivač, ja se uzbudio, prišao i....eto. Je l' to greh?-O, nije, Bog je blagoslovio brak i sve ono što ide uz njega. Neka ste živi i zdravi.Deda ode. Sutra, kod popa dolazi baba. Kaže:-Oče, juče se ja nagla nad zamrzivač, dedi to bilo milo pa je prišao pa me je...znate. Je l' to greh?-Nije, nije, rekoh i vašem suprugu, sve je u redu.-A, jesmo li mi i dalje dobrodošli u Crkvi?-Jeste, naravno, zašto ne biste bili?-Odlično, jer u Rodiću više nismo.

Posted

Погинуо унук баби, и на сахрани се окреће баба ка небу и каже: добро је док иде рандом

Posted

Kako Francuzi kažu za puža? Ž' pu :)

Posted

Kaže pandur u civilu čobanu: - "Ako pogodim ko si, dat ćeš mi jednu ovcu." Čoban pristane. Kaže pandur: - "Ti si čoban" - i uzme jednu ovcu. Tek će čoban: - "Ako ja pogodim ko si ti, ima da mi vratiš tu ovcu." Pandur pristane. - "Ti si pandur u civilu." Pita ga pandur kako je pogodio, a čoban će: - "Samo pandur može od 300 ovaca, izabrati šarplaninca!"

Posted

Muškarac je ušao u restoran i naručio pivo. -Izvoilte gospodine, to će biti 30 dinara - 30 dinara?...samo !? Čovek je onda pogledao u jelovnik i pitao: -A koliko bi koštao biftek i charrdonay? -100 dinara...odgovorio je barmen. -100 dinara!? ...začudio se čovek. -A hoćeš li mi molimte reći gde je vlasnik ovog restorana? -Na spratu, sa mojom ženom. -A šta radi gore sa tvojom ženom? -Isto što i ja ovdje sa njegovim restoranom.

Posted
groblje. sahranju mladog momka. baba pogleda u nebo, prekrsti se i kaže: "samo nek je random"
:lol:
Posted

Једино што Србин не би волео да комшији цркне је рутер.

Posted (edited)
Kako Francuzi Jelica Greganović kaže za puža?
Edited by Syme
Posted
:thumbup:BWoZ0uMIQAAkM5l.png
haha, lokalna varijacija vica "Lenjin u Finskoj"