Have_Fun Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Ma ne, čovek misli kako se vic, izmišljen ovde, proširio.Ili ja pogrešno tumačim ?to to :D
Lord Stef Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Sta je rekla majka Caka Norisa kad ga je rodila?"U jebem ti, Cak Noris!"
Singer Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Zemunac® se zavalio u fotelju i uziva u oralnom seksu i taman negde pred "vrhunac"- Aaaargh! Svrsicu...Ona: Nemoj u usta, povraticu...- Oooo, mackice... po vraticu
LudiKure Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Zemunac® se zavalio u fotelju i uziva u oralnom seksu i taman negde pred "vrhunac"- Aaaargh! Svrsicu...Ona: Nemoj u usta, povraticu...- Oooo, mackice... po vraticu yeahbeni WIN!
Šumejker-Levi 9 Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Dolazi ciga na kiosk da uplati loto i traži da mu radnica popuni sama kombinaciju, ali da poslednja dva broja imaju zbir 64. Stavi ona 29 i 35. Bude izvlačenje, ciga osvoji sedmicu, kapne milionče evrića. Dolazi na trafiku da se zahvali, daje 500€, gospođa se snebiva i uzima, ali je i zanima kako je znao za caku.- Pa, vidite gospodžo, to za 64 sam imo jedan san.- Aha, dobro.- Sanjam ti ja zelenu livadu prepunu cveča.- Aha, i?- I na tu livadu sedam konja, belih kao sneg.- Hm, dobro.. da.- I svaki od tih konja jaše sedam prelepih devojaka.- Hm, ali 7 konja, 7 devojaka. Kako 64?- Pa pomnoži, u usta te jebem.
assignment Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 ХРАБАР:Када дођеш усред ноћи пијан кући, жена је већ у кревету, али још не спава.Узмеш столицу и седнеш испред њеног кревета.На њено питање:- Шта радиш?А ти одговориш:- Желим да седим у првом реду када почне циркус.ХРАБРИЈИ:Када дођеш кући усред ноћи добро пијан, жена те чека са метлом у руци, а ти је упиташ:- Чистиш или се спремаш да некуд одлетиш?НАЈХРАБРИЈИ:Када дођеш кући усред ноћи, миришеш на парфем и имаш шминку на кошуљи.Опалиш жену по дупету и кажеш:- Ти си следећа!ХРАБАР У П.... МАТЕРИНУ:Када дођеш кући усред ноћи са љубавницом и кажеш жени:- Прави се да си ми сестра.
maheem Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 - Gde si ti sine celu noć?! Vidiš ti koliko je sati? - Tata, imao sam prvo sexualno iskustvo. - A sokole, sedi, pričaj tati! Sa kim sine? - Sa Pištom. - Sine, pa on je Mađar!!!
slepa živana Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 keva mi je ispričala vic koji mi nije bio baš smešan, a onda ga je ispričala pekarima i još nekim komšijama koji bleje na ulici, i sad kad prođe tuda, svi je zovu marina. e sad mi je smešan a ide ovako:dođe ciganka kod doktora i kaže: dokrtore, boli me pička. doktor kaže: jao gospođo, pa nemojte tako... to je vagina, vas boli vagina. i pregleda je, prepiše joj lekove. izađe ciganka iz ordinacije, vraća se posle par minuta i pita: doktore, kako si reko da mi se zive pička? marina?
makca Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Šta rade trojica pedera kad naiđu na devojku samu u šumi?Dvojica je drže, a treći joj pravi frizuru.
kud u maglu Simoviću Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 groblje. sahranju mladog momka. baba pogleda u nebo, prekrsti se i kaže: "samo nek je random"
wall Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Ulaze tri lika, ozbiljno urađena, u taxi.Prvi jedva progovara adresu, druga dvojica sedaju pozadi...Vidi taxista kakva je situacija upali motor, ubaci u ler, malo stisne gas, par puta volanom levo-desno i vikne:-Evo nas momci, dveipohiljade.Izađe prvi, drugi daje lovu i izađe a treći pukne taksistu po glavi:-I da ti jebem mater, sledeći put polako, hoćeš da ubiješ nekoga!
Cane Vukic Prebranac Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Дошао човјек код свештеника да се исповједи.- Оче, гријешио сам.- Слушам.- Спавао сам са најбољом пријатељицом своје жене.- Па како?- А знате како, она дошла, жене није било ту, ми се запричали и ето ...- А добро сад, шта је ту је, сви смо грешни, синко ...- Али то није све.- Реци.- Спавао сам и са женином сестром.- Молим? Па зашто, божји човјече?- Па ето, шта да кажем, она дошла, жена некуд отишла, ми се запричали и ...- Да, да, видим. Па добро, битно је да си свјестан свог гријеха ...- Али ни то није све, оче.- Шта још?- Спавао сам са женином мајком.- Молим? Па јеси ти нормалан? Шта је теби?- Па знате како, оче, она дошла, жене није било, ми се запричали и ...- Е, синко, знаш шта? Ајде ти кући.- Зашто?- Док се нисмо запричали.
Lord Stef Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Na tu temu:Prodaje seljak petla na pijaci. Prilazi jedan gospodin i krene da se raspituje, a seljak mu odgovara:"Naskace na sve! I to ne samo na moje kokoske, nego i na komsijske, pa onda i na patke, guske, curke...""Pa sto ga onda prodajes?""Od juce me nesto cudno gleda..."
Recommended Posts