Hamlet Strašni Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Miralem je kod Gimpa u izvesnom podrumu. Ovlastio je mene da kazem da je vic smesan.
Sludge Factory Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Ovo ko u onoj epizodi Martija Misterije kad onaj lik ide u potragu za izvorom viceva, tj. pokusava da nadje onoga ko smislja viceve :D:Hail:
bradilko Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Krenula bunda od nerca da muva apotekarsku vagu, međutim ova joj je rekla: "Ja sam samo vaga, bundo, mene ljubit to je ludo..."
copkillah Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Muva tip ribu: Aloooo lepotice...Riba: Alo bre ljakse, nismo mi ista liga.Tip: Ma nema veze, karaću te ja u Kupu!
Pontijak Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Došao Kačavenda kod hođe i pita ga :Imaš li íšta za skidanje zapisa , mislim video zapisa?
Šumejker-Levi 9 Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Šta je jedino što Srbin ne želi da komšiji crkne?- Wifi ruter.
kud u maglu Simoviću Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Sretnu desetorica radovaca cigu i pitaju ga- Cigo jel znaš šta će da bude? - paaaa ili Nemoguća misija, ili Rikošet
kapetanm Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Jel smeju nekorektni vicevi? Ja bih jedan Došao peder na pumpu, uzme pištolj za dizel i gurne sebi u dupe. Izađe pumpadžija i kaže mu:- 'Alo bre, šta radiš bre to kretenu, šta si nabio dizel u bulju?Ovaj mu odgovori:- Meni je super
MiddleClass Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Krenula bunda od nerca da muva apotekarsku vagu, međutim ova joj je rekla: "Ja sam samo vaga, bundo, mene ljubit to je ludo..."Bravo!
Аврам Гојић Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 sta lav gastarbajter drzi ispred kuce?gipsane Rome.
Kampokei Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Prepiru se Mujo i Kinez u Sarajevu pa mu Kinez rece :-Odakle kod vas ovoliki psi lutalice? Kod nas u Kini nema ni jednog.A Mujo njemu:-A jesi li ti jarane ikad u Sarajevu vidio jagnje lutalicu.
Recommended Posts