Jump to content

Featured Replies

Sudija pita optuženog Zemunca:- Ako ste već ukrali zlatan nakit, zasto ste ostavili pet hiljada evra koje su bile u drugoj fioci?- Ajde nemojte sad i vi...Dosta mi je sto me ceo Zemun zajebava!

Zašto Tadića nisu naknadno pustili u VIP Veliki Brat?Zato što je unutra već bio jedan maneken.

zasto chedu nisu naknadno pustili u vip veliki brat?zato sto je unutra vec bio jedan narkoman.

Zasto Kostunicu nisu naknadno pustili u VIP Veliki Brat?Zato sto je unutra vec bio jedan moleban.

Zasto Velju nisu pustili u VIP Veliki Brat?Zato sto je unutra vec bio jedan seljak.

:lolol:baš je dobar ovaj serijal...zašto rasima ljajića nisu naknadno pustili u vip veliki brat?zato što je unutra već bio jedan pečeni silikon.

-...?-...

Edited by Matilda Ivancic

šta kaže edipov otac kad želi izraziti razočaranje u vlastitog sina:zar i ti, sine brate?

Zasto svi uragani imaju zenska imena? - Kad dodju vlazni su i topli, a kad odu odnose kuce, auta... ----------------------------------------------------- Koja je razlika izmedju zene i ljubavnice? - 30 kg! --------------------------------------------------- Koji uredjaj smanjuje buku za 90%? - FLASTER koji zalepis zeni preko usta! --------------------------------------------------- Koja je razlika izmedu zene i terorista? - S teroristima su moguci pregovori! ----------------------------------------------------- Zasto zene duze zive od muskaraca? - Valjda zato jer nemaju zenu. ---------------------------------------------------- Koja je razlika izmedju vile i vestice? - 5 godina braka

šta kaže edipov otac kad želi izraziti razočaranje u vlastitog sina:zar i ti, sine brate?
valjda edip kaze svom sinu? :huh: anyway, dobra fora ;)

nije bas vic, al' ne znam gde da udenem.end of the world

valjda edip kaze svom sinu? :huh:
ma da :D edit: sad si me sjetio još jednoga mitološkog, ali starogleži edip u hladu i gleda sizifa kako gura stinu na brdo. edip dovikuje: sizife, sizife, kako ide posao?a sizif mu odgovara: ajde, yebi mater!

Edited by Nicol

Koja je razlika izmedju zene i ljubavnice? - 30 kg!
Koja je razlika između Tošea i Ninoa?-2 meseca
Koja je razlika između Tošea i Ninoa?-2 meseca
Ovo je gnusna laz. Umrese u istom danu maltene samo je makedonski fensercic oteo ceo dying glory ovom alkoholnom pregaocu koji je i umro od alkohola kako i dolikuje jednom bardu.
Ovo je gnusna laz. Umrese u istom danu maltene samo je makedonski fensercic oteo ceo dying glory ovom alkoholnom pregaocu koji je i umro od alkohola kako i dolikuje jednom bardu.
ako lažu mene...inače ta priča "umro Nino" se širila slično kao priča "umro Kockica", mislio sam da je zajebancija