Moća Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Uhvate skinsi cigu(uz to peder i jevrej) reseni da ga biju i daju mu kockicu i kazu:"cigo(pederu i jevreju) ako bacis od 1 do 5 bijemo te ko vola u kupusu". Na to ce ciga(uz to peder i jevrej): "a ako bacim sesticu?" Onda bacas ponovo.Sent from my cigla using Tapatalk
Milogled Bluff Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Naace da cigancici tuguju kad im umre majka
henrik larsson Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Idu deca pederčine sa Kosova i EU i umre im majka cigankinjaMeni ovo smešno?
Joe D Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Idu gej cigancici sa Kosova i umre im majka jevrejka
shimpu Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 idu skinsi i naidju na cigana pedera jevreja (kao ona kafa 3 u 1) i bace ga u reku a on im kaze spasite me molim vas ispunicu vam tri zelje
shimpu Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 bio dejo savicevic u zagrebu i neko mu dobacio da je govno a on mu odgovorio: dodji mandove, u usta te jebem gurbetska i nastavio dalje sa intervjuom kao da se nista nije desilo
ordi Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 ja bih cmrljavoj ostavljala linkove na pm za svaki novi post ovdi no ne mogu, bloknula me :(
shimpu Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 kad je zarko lausevic junacki zaklao ljubu tadica u onom filmu, branislav lecic je naredio da zadave jakuba svilenim gajtanom, a onaj jedan glumac je rekao zar brata, mandove jedan
Agni Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 idu skinsi i naidju na cigana pedera jevreja (kao ona kafa 3 u 1) i bace ga u reku a on im kaze spasite me molim vas ispunicu vam tri zeljeI oni ga spasu i zatraze mu tri zelje:- Ajde da Ameriku opali uragan. I bi tako.- Onda, neka ti umre majka. I njemu umre majka.- I za kraj, ajd se udavi. I on se baci natrag u reku i udavi se.
Joe D Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 bio dule u pioniru i sreo retardiranu mandovsku pedercinu i reko mu da nece vise da navija za njega.
shimpu Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 bio cigan na evroviziji i dobio 12 poena od beča
ordi Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 hehehebio cigan na olimpijadi i smrdeo za pehar.
ficfiric Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 bio cigan na olimpijadi i smrdeo za pehar.Nema pehara na Olimpijadi, samo medalje i cvece <_<
Agni Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 idu skinsi i naidju na cigana pedera jevreja (kao ona kafa 3 u 1) i bace ga u reku a on im kaze spasite me molim vas ispunicu vam tri zeljeI oni ga spasu i zatraze mu tri zelje:- Ajde da Ameriku opali uragan. "Nemogu to brate ja sam ciga, nisam haarp.- Dobro, ajde onda da prestanes da krades i pederises se. "Ovaj, sta bese ona prva zelja?"
Recommended Posts