Jump to content
IGNORED

Vicovi

Vesna

Recommended Posts

Posted

Uhvate skinsi cigu(uz to peder i jevrej) reseni da ga biju i daju mu kockicu i kazu:"cigo(pederu i jevreju) ako bacis od 1 do 5 bijemo te ko vola u kupusu". Na to ce ciga(uz to peder i jevrej): "a ako bacim sesticu?" Onda bacas ponovo.Sent from my cigla using Tapatalk

Posted

Naace da cigancici tuguju kad im umre majka :fantom:

Posted
Idu deca pederčine sa Kosova i EU i umre im majka cigankinja
Meni ovo smešno?
Posted
Idu gej cigancici sa Kosova i umre im majka jevrejka
Posted

idu skinsi i naidju na cigana pedera jevreja (kao ona kafa 3 u 1) i bace ga u reku a on im kaze spasite me molim vas ispunicu vam tri zelje

Posted

bio dejo savicevic u zagrebu i neko mu dobacio da je govno a on mu odgovorio: dodji mandove, u usta te jebem gurbetska i nastavio dalje sa intervjuom kao da se nista nije desilo

Posted

ja bih cmrljavoj ostavljala linkove na pm za svaki novi post ovdi no ne mogu, bloknula me :(

Posted

kad je zarko lausevic junacki zaklao ljubu tadica u onom filmu, branislav lecic je naredio da zadave jakuba svilenim gajtanom, a onaj jedan glumac je rekao zar brata, mandove jedan

Posted
idu skinsi i naidju na cigana pedera jevreja (kao ona kafa 3 u 1) i bace ga u reku a on im kaze spasite me molim vas ispunicu vam tri zelje
I oni ga spasu i zatraze mu tri zelje:- Ajde da Ameriku opali uragan. I bi tako.- Onda, neka ti umre majka. I njemu umre majka.- I za kraj, ajd se udavi. I on se baci natrag u reku i udavi se.
Posted

bio dule u pioniru i sreo retardiranu mandovsku pedercinu i reko mu da nece vise da navija za njega.

Posted

bio cigan na evroviziji i dobio 12 poena od beča

Posted

hehehebio cigan na olimpijadi i smrdeo za pehar.

Posted
bio cigan na olimpijadi i smrdeo za pehar.
Nema pehara na Olimpijadi, samo medalje i cvece <_<
Posted
I oni ga spasu i zatraze mu tri zelje:- Ajde da Ameriku opali uragan. "Nemogu to brate ja sam ciga, nisam haarp.- Dobro, ajde onda da prestanes da krades i pederises se. "Ovaj, sta bese ona prva zelja?"