October 30, 201212 yr Uhvate skinsi cigu(uz to peder i jevrej) reseni da ga biju i daju mu kockicu i kazu:"cigo(pederu i jevreju) ako bacis od 1 do 5 bijemo te ko vola u kupusu". Na to ce ciga(uz to peder i jevrej): "a ako bacim sesticu?" Onda bacas ponovo.Sent from my cigla using Tapatalk
October 30, 201212 yr idu skinsi i naidju na cigana pedera jevreja (kao ona kafa 3 u 1) i bace ga u reku a on im kaze spasite me molim vas ispunicu vam tri zelje
October 30, 201212 yr bio dejo savicevic u zagrebu i neko mu dobacio da je govno a on mu odgovorio: dodji mandove, u usta te jebem gurbetska i nastavio dalje sa intervjuom kao da se nista nije desilo
October 30, 201212 yr ja bih cmrljavoj ostavljala linkove na pm za svaki novi post ovdi no ne mogu, bloknula me :(
October 30, 201212 yr kad je zarko lausevic junacki zaklao ljubu tadica u onom filmu, branislav lecic je naredio da zadave jakuba svilenim gajtanom, a onaj jedan glumac je rekao zar brata, mandove jedan
October 30, 201212 yr idu skinsi i naidju na cigana pedera jevreja (kao ona kafa 3 u 1) i bace ga u reku a on im kaze spasite me molim vas ispunicu vam tri zeljeI oni ga spasu i zatraze mu tri zelje:- Ajde da Ameriku opali uragan. I bi tako.- Onda, neka ti umre majka. I njemu umre majka.- I za kraj, ajd se udavi. I on se baci natrag u reku i udavi se.
October 30, 201212 yr bio dule u pioniru i sreo retardiranu mandovsku pedercinu i reko mu da nece vise da navija za njega.
October 30, 201212 yr bio cigan na olimpijadi i smrdeo za pehar.Nema pehara na Olimpijadi, samo medalje i cvece <_<
October 30, 201212 yr idu skinsi i naidju na cigana pedera jevreja (kao ona kafa 3 u 1) i bace ga u reku a on im kaze spasite me molim vas ispunicu vam tri zeljeI oni ga spasu i zatraze mu tri zelje:- Ajde da Ameriku opali uragan. "Nemogu to brate ja sam ciga, nisam haarp.- Dobro, ajde onda da prestanes da krades i pederises se. "Ovaj, sta bese ona prva zelja?"