slepa živana Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 emigrirao mujo u ameriku, zove ga haso telefonom:haso: đes ba mujo šta ima?mujo: evo po kući...haso: šta se radi?mujo: pijem viski, pušim drinu...haso; što ba drinu?mujo: navika...
ficfiric Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 (edited) Pricala mi sad bratanica vic:Pokvari se autobus na autoputu i vozac i kondukter izadju napolje da pokusaju da poprave kvar.Za njima izadje i debil i kaze: - Znam ja sta se pokvarilo!- Ajde, bezi bre unutra i pusti nas da radimo!Otvore prednji deo, prckaju nesto i pokusaju da upale ali nista - bus ne radi.Ponovo izadje lik: - Znam ja sta se pokvarilo!- Ajde bre bezi unutra,Nastave sa popravkom, drndaju se jos pola sata, ponovo pokusaju da upale ali nista.Ponovo izadje lik: - Znam ja sta se pokvarilo!- Ma bezi bre i pusti nas da radimo.Izvade i motor napolje i brljaju jos sat vremena, ponovo pokusaju da upale autobus, ali bus i dalje ne radi.Na kraju odluce da zovu lika: - Hajde dodji sad i reci nam sta se pokvarilo!- Pokvario se autobus! Edited October 18, 2012 by ficfiric
nautilus Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 sta je feliks rekao prije skoka?ko ne skace taj je grobar-hej, hej, hej
LudiKure Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 (edited) Mujo: "Znaš sto Haso, čuo sam, da se u gradu otvaraju neke banke i nekakvifondovi, pa tamo staviš svoju lovu, te ti isplačuju neke pare, a onda kaonovac na veliko raste....Pa sad reci ti meni, kao pametan čovek, što ti misliš o tome ?"Haso: "Znaš šta Mujo, koliko ja znam, a vjeruj mi da znam, u tuđoj rucisamo kurac raste." Edited October 19, 2012 by LudiKure
ordi Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 :lolol:a za cigu i simptome se smejem od juce jos
dunja Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 (edited) sta je feliks rekao prije skoka?ko ne skace taj je grobar-hej, hej, hejne! to se culo preko prijemnika i onda on covek skocio! Edited October 19, 2012 by Quince
svashtabezneshto Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Žali se sveža udovica prijateljici:- "Kajem se, tražio mi je, pred smrt, a ja mu nisam dala!"- "Ne brini, sad će Zadušnice... daj nekom drugom, pa nameni..."
Caligula Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 "Mama, mama, kako kompjuter zna moje ime?""Cuj bolan Admine, kako bi ja to znala sine?"
Caligula Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Nije jbg, umesto "negde u Bosni" imas "bolan" zar nije bolje kad lokaciju otkrijes na kraju ^_^nisam video dsa je vitz isprican, sorry
Аврам Гојић Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 +1svima ga pricam vec danima, svaki put mi smesno
Recommended Posts