Jump to content
IGNORED

Vicovi

Vesna

Recommended Posts

Posted

emigrirao mujo u ameriku, zove ga haso telefonom:haso: đes ba mujo šta ima?mujo: evo po kući...haso: šta se radi?mujo: pijem viski, pušim drinu...haso; što ba drinu?mujo: navika...

Posted (edited)

Pricala mi sad bratanica vic:Pokvari se autobus na autoputu i vozac i kondukter izadju napolje da pokusaju da poprave kvar.Za njima izadje i debil i kaze: - Znam ja sta se pokvarilo!- Ajde, bezi bre unutra i pusti nas da radimo!Otvore prednji deo, prckaju nesto i pokusaju da upale ali nista - bus ne radi.Ponovo izadje lik: - Znam ja sta se pokvarilo!- Ajde bre bezi unutra,Nastave sa popravkom, drndaju se jos pola sata, ponovo pokusaju da upale ali nista.Ponovo izadje lik: - Znam ja sta se pokvarilo!- Ma bezi bre i pusti nas da radimo.Izvade i motor napolje i brljaju jos sat vremena, ponovo pokusaju da upale autobus, ali bus i dalje ne radi.Na kraju odluce da zovu lika: - Hajde dodji sad i reci nam sta se pokvarilo!- Pokvario se autobus!

Edited by ficfiric
Posted

sta je feliks rekao prije skoka?ko ne skace taj je grobar-hej, hej, hej

Posted (edited)

Mujo: "Znaš sto Haso, čuo sam, da se u gradu otvaraju neke banke i nekakvifondovi, pa tamo staviš svoju lovu, te ti isplačuju neke pare, a onda kaonovac na veliko raste....Pa sad reci ti meni, kao pametan čovek, što ti misliš o tome ?"Haso: "Znaš šta Mujo, koliko ja znam, a vjeruj mi da znam, u tuđoj rucisamo kurac raste."

Edited by LudiKure
Posted

:lolol:a za cigu i simptome se smejem od juce jos :thumbsup:

Posted (edited)
sta je feliks rekao prije skoka?ko ne skace taj je grobar-hej, hej, hej
ne! to se culo preko prijemnika i onda on covek skocio! Edited by Quince
Posted

Žali se sveža udovica prijateljici:- "Kajem se, tražio mi je, pred smrt, a ja mu nisam dala!"- "Ne brini, sad će Zadušnice... daj nekom drugom, pa nameni..."

Posted

"Mama, mama, kako kompjuter zna moje ime?""Cuj bolan Admine, kako bi ja to znala sine?"

Posted

Nije jbg, umesto "negde u Bosni" imas "bolan" zar nije bolje kad lokaciju otkrijes na kraju ^_^nisam video dsa je vitz isprican, sorry

Posted

+1svima ga pricam vec danima, svaki put mi smesno