Chavke Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Kako se zove narkomanka koja se ne bode u venu? Nevena
Tale Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Komunalna policija, ili drugačije: Žardinjerija
Šumejker-Levi 9 Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Šta viče ciga koji se davi?Upomoooć, ne znam da se kupam!
Šumejker-Levi 9 Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Leže Mujo i Fata na plaži, a Muji se digao pa hoće da jebe. Kaže on to Fati, a ona će njemu: - Ma jesi li lud, pa svi vide!Pokrićemo se peškirom, navalio Mujo.Ma kakvi, odbija Fata.A da predjemo na ono ostrvo.Jesi li bolan lud, ja ne znam da plivam, opet će Fata.Ja ću plivati na ledjima, a ti se za njega uhvati, vidiš li kako stoji.Ma zajebi to, a kako ću se vratiti?!
Milogled Bluff Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Komunalna policija, ili drugačije: Žardinjerija Šta viče ciga koji se davi?Upomoooć, ne znam da se kupam!
bokison Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 -Šta radiš? -Evo idem da platim struju. -Inače brate? -Inače će mi je isključiti.
gone fishing Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 prava kriza je kada uđeš u kineski komision i kažeš ništa samo razgledam
Milogled Bluff Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Kada Crnogorac jedino zagrli zenu?Kada vozi u rikverc.
koksy Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 (edited) zima. sede baba i deda pored tople peći. baba predano plete zimske čarape.gleda deda babu intenzivno.deda (optimistički): - baba, čini mi se da mi se počeo kočiti... šta misliš da probam?baba (sumnjičavo, ali sa izvesnom nadom): - pa 'ajde...popne se deda, trt-mrt, drži-prži, stenje, gnjavi... u jednom momentu baba ga otrese sa sebe:-ma bež' bre: nit ti jebeš nit ja pletem. Edited September 26, 2012 by koksy
ordi Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 koksy, izmeni to beba, leba ti.ispovrachachu se.
bokison Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Nastavnik istorije ulazi u učionicu i zatiče u klupama sve đake osim jednog, koji se muva u ćošku učionice.-TI! Ti što petljaš nešto tamo iza! Reci mi što znaš o francuskoj revoluciji!-Ne znam ništa...-Koje godine je počeo 1. svjetski rat?-Hiljadu tristo...-Sedi! Jedan! Kako se zoveš?-Dino Mehmeta Mujkić.-Pa nema te u dnevniku!-Naravno da me nema, mene su poslali da popravim radijator ...
Recommended Posts