Jump to content
IGNORED

Vicovi

Vesna

Recommended Posts

Posted

Kako se zove narkomanka koja se ne bode u venu?

Nevena

• 2 weeks later...
Posted

Šta viče ciga koji se davi?Upomoooć, ne znam da se kupam!

Posted

Leže Mujo i Fata na plaži, a Muji se digao pa hoće da jebe.

Kaže on to Fati, a ona će njemu: - Ma jesi li lud, pa svi vide!Pokrićemo se peškirom, navalio Mujo.Ma kakvi, odbija Fata.A da predjemo na ono ostrvo.Jesi li bolan lud, ja ne znam da plivam, opet će Fata.Ja ću plivati na ledjima, a ti se za njega uhvati, vidiš li kako stoji.Ma zajebi to, a kako ću se vratiti?!
Posted
Komunalna policija, ili drugačije:

Žardinjerija

Šta viče ciga koji se davi?Upomoooć, ne znam da se kupam!
:lol:
Posted

-Šta radiš? -Evo idem da platim struju. -Inače brate? -Inače će mi je isključiti.

Posted

prava kriza je kada uđeš u kineski komision i kažeš ništa samo razgledam

Posted

Kada Crnogorac jedino zagrli zenu?Kada vozi u rikverc.

Posted (edited)

zima. sede baba i deda pored tople peći. baba predano plete zimske čarape.gleda deda babu intenzivno.deda (optimistički): - baba, čini mi se da mi se počeo kočiti... šta misliš da probam?baba (sumnjičavo, ali sa izvesnom nadom): - pa 'ajde...popne se deda, trt-mrt, drži-prži, stenje, gnjavi... u jednom momentu baba ga otrese sa sebe:-ma bež' bre: nit ti jebeš nit ja pletem.

Edited by koksy
Posted

Nastavnik istorije ulazi u učionicu i zatiče u klupama sve đake osim jednog, koji se muva u ćošku učionice.-TI! Ti što petljaš nešto tamo iza! Reci mi što znaš o francuskoj revoluciji!-Ne znam ništa...-Koje godine je počeo 1. svjetski rat?-Hiljadu tristo...-Sedi! Jedan! Kako se zoveš?-Dino Mehmeta Mujkić.-Pa nema te u dnevniku!-Naravno da me nema, mene su poslali da popravim radijator ...