eye of the beholder Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Pohvalio se komšija koji je na SBB da od marta 2012 (jelte) podižu brzinei sadašnja brzina od 6mb/s uz cenu od 1300 rsd/mesec ide na 10 mb/s uz cenu od 1500 rsd/mesecili mu je cena već 1500 pa se ne menja...za cenu ne znam, siguran sam za brzinu!
Lo Zingaro Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Zamolio bih forumase u Srbijici da mi pomognu. Cale je odlucio da napravi odlucujuci korak ka virtualnom svetu i kupio laptop. Prikljucio bi se na internet ali ne moze da se snadje u dzungli ponuda jer bukvalno pojma nema ni o jednom opisanom terminu. Moze neko da mi da preporuku kod koga i koju vrstu pretplate da uradi da bude sto jeftinije, da ima pristup netu 24/7 i da nije dialup???Unapred zahvaljujem!
S.L. Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 (edited) Vidi, mora se imati više podataka o samoj ponudu u mestu gde živi. Ukoliko živi u gradu koji ima SBB ili IKOM kablovsku, može tako. Ukoliko ne, onda adsl preko fiksne. Ako nema fiksni, možda preko Orion wireless-a.Glavni problem u davanju konkretnog odgovora je što ne znamo ŠTA može da koristi.Posle toga će lako odrediti šta najmanje košta. Edited March 6, 2012 by S.L.
Lo Zingaro Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Vidi, mora se imati više podataka o samoj ponudu u mestu gde živi. Ukoliko živi u gradu koji ima SBB ili IKOM kablovsku, može tako. Ukoliko ne, onda adsl preko fiksne. Ako nema fiksni, možda preko Orion wireless-a.Glavni problem u davanju konkretnog odgovora je što ne znamo ŠTA može da koristi.Posle toga će lako odrediti šta najmanje košta.Zivi u Valjevu i ima fiksni. Ja zivim u Italiji vec 24 godine tako da pojma nemam sta su SBB ili IKOM i uopste pojma nemam o srpskim ponudama. Hvala na pomoci i pomagajteko boga vas molim !!!
S.L. Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 (edited) Lepe vesti od IKOMa: 06.3.2012Poštovani korisnici, Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će od 1. aprila 2012. godine brzina protoka Internet paketa FLAT 2 biti povećana na 5 Mbps bez promene cene. Vaš IKOM Zivi u Valjevu i ima fiksni. Ja zivim u Italiji vec 24 godine tako da pojma nemam sta su SBB ili IKOM i uopste pojma nemam o srpskim ponudama. Hvala na pomoci SBB i IKOM su kablovski operateri, provajderi TV i Net-a.Ukoliko tvoj ćale plaća pretplatu na kablovsku TV, pitaj ga koja je firma u pitanju (tj. da li je jedna od ove dve).Ukoliko je npr. IKOM u pitanju (što je moj slučaj), možeš za doplatu da dobiješ NET (osetno jeftinije).Evo i cenovnika: SBB i IKOM Net paketaUkoliko nije kod njih, onda uvek može preko telefona tražiti ADSL-a. Telekom je zasigurno zastupljen, za ostale manje provajdere ne bih znao.Možeš proveriti i njegove ADSL cene. U principu, sve ponude se vrte na nekih 10-15e za najniži paket. Edited March 6, 2012 by S.L.
Lo Zingaro Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Lepe vesti od IKOMa:SBB i IKOM su kablovski operateri, provajderi TV i Net-a.Ukoliko tvoj ćale plaća pretplatu na kablovsku TV, pitaj ga koja je firma u pitanju (tj. da li je jedna od ove dve).Ukoliko je npr. IKOM u pitanju (što je moj slučaj), možeš za doplatu da dobiješ NET (osetno jeftinije).Evo i cenovnika: SBB i IKOM Net paketaUkoliko nije kod njih, onda uvek može preko telefona tražiti ADSL-a. Telekom je zasigurno zastupljen, za ostale manje provajdere ne bih znao.Možeš proveriti i njegove ADSL cene. U principu, sve ponude se vrte na nekih 10-15e za najniži paket.Bas ti hvala! Ima kablovsku pa cu se raspitati koja je u pitanju.
Lo Zingaro Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Opet ja Ima kablovsku SBB. Placa 900 rsd. Koliko bi ga dosao eventualni spoj s internetom?
Renegade Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Uvođenje neta je besplatno a cene flat paketa su ti ovde.
kud u maglu Simoviću Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 iKom podigao na 5Mbps upload i dalje tričavih 0.12Mbps :(
eye of the beholder Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 (edited) Zbogom Lelekome nikad te ni voleo nisam od sada... SBB!! Edited April 3, 2012 by eye of the beholder
Recommended Posts