bios Posted August 3, 2020 Posted August 3, 2020 (edited) On 11.6.2020. at 19:37, goofs said: Da li neko ima Orion net i bavi se sistem administracijom, programiranjem ili slicnim radnjama? Nista mi jbno ne radi, GIT, FTP, SSH, cak i torenti (poneki) blokiraju, uopste ne kontam, jesu li pozatvarali portove ili mi je dodeljena neka blacklist IP adresa. Da li si resio problem? Isti slucaj bio ikod mene, Orion optika, i nije nikakav BL u pitanju. Nije radio pull/fetch i dobijao sam neki authorization error. Sto je najgore desavalo se i da prodje nakon sto menjam grane radim pull/fetch do iznemoglosti, pa onda opet nece... Na kraju se ispostavilo da je problem bio do Huawei rutera kojeg sam dobio od Oriona, a koji je imao neki cudan konflikt sa nekoliko Apple uredjaja povezanih na njega. Nakon sto sam iskljucio wifi na Huawei ruteru i povezao moj stari Asus na njega sve radi kao sat. Edited August 3, 2020 by Biohemija
goofs Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 Svaka cast, probacu to Sve isto kako si opisao, a nisam resio problem jer je kod zenske polovine u kuci, a ne nosim posao previse cesto tamo, ono par puta sto sam nosio sam se snalazio na druge nacine.
bios Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 Probaj da se ustekas kablom ako imas dongle, cini mi se da je problem vezan iskljucivo za wifi.
John Coltrane Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 Opet neki problemi sa SBB netom, jebo mater za 20 godina na ptt nisam imao ovoliko smetnji kao za 3 meseca kod SBB!!!
Malkmus Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 MTS počeo da diluje električne trotinete na rate.
pbg12345 Posted September 10, 2020 Posted September 10, 2020 Jel ima neko da koristi VIP racun/nalog? Od juce pokusavam da se ulogujem, konstantno mi izbacuje gresku Jel ima mozda jos neko slican problem
Skyhighatrist Posted September 10, 2020 Posted September 10, 2020 Radi mi i na telefonu i na kompu...
Reaktor Posted September 27, 2020 Posted September 27, 2020 treba mi preporuka za internet bez ugovorne obaveze u beogradu. stan je u vojvode stepe, tu će živeti dva studenta u periodu jedne godine studija. sledeće godine planiraju da menjaju lokaciju, zato je bitno da internet bude bez ugovorne obaveze (ili u krajnjem slučaju da ona bude kraća - 12 meseci max).
napadaj Posted September 27, 2020 Posted September 27, 2020 BeotelNet, ako stan ima fiksni telefon. https://www.beotel.net/internet/vdsl 1
Reaktor Posted September 27, 2020 Posted September 27, 2020 moraću da proverim za fiksni, ali mislim da nema
Reaktor Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 21 hours ago, renne said: orion ne može na toj adresi :(
napadaj Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 Telekom je uveo pojačavanje ADSL signala uz pomoć 4G uređaja, pa možeš i njih da okreneš i vidiš da li to nude i nezavisno od žica.
Recommended Posts