MancMellow Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 (edited) Radi ok SBB. Mislim, imam ih vec skoro 10 godina i, tacno, povremeno se dese sranja, ali su i dalje the best of a bad bunch imho Edited May 25, 2015 by MancMellow
wall Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 SBB ok, mada, koliko sam skontao dosta zavisi od regije, grada tj od lokalaca. Kod mene za 7-8 g možda dva-tri puta nije bilo neta.
levi Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 Ikom digao brzine i dodao još neke žnj HD kanale, ništa bitno
Milosh76 Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Koliko su povecane brzine? Na njihovom sajtu nema info o tome.
Milosh76 Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Hvala Moji matorci imaju 10 mbps, znaci ostaju na istom
gervasius twinkleminkleson Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Jel moguce da je telekomov net ovoliki krs? Svaki dan po nekoliko puta stane protok, a bukvalno svaku noc iza 10 je uzas. Jedva cekam da predjem na Beogrid.
Frank Pembleton Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 (edited) Ajde neka preporuka za internet paket ali GSM ???? Naime vikendica , nema fixnu tel liniju dakle nema mogućnost ADSL.Znači onaj USB dongle u komp i da tera Znači šta od provajdera mobilne uzeti, ko ima najbolju ponudu? Po mogućstvu da se ode pazari i to je to... Jel neko imao iskustva? Poslato sa WC šolje by BVK Edited July 3, 2015 by Frank Pembleton
James Marshall Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 (edited) Imao sam ja to, znaš ta bi moglo najviše da te kolje, ako ta bazna stanica na koju se kačiš na pruža H+ (HSDPA) brzinu, onda se sve to pretvara u jedno teško mučenje. Ne znam da li ti se isplati da se zalijećeš za taj modem i tu karticu (bili su oko 3000), možda bolje da kupiš sebi na svoj postpaid paket neke GB, za te pare možeš uzeti dosta, i da od mobilnog napraviš wifi hotspot (troši bateriju, definitivno) Edited July 3, 2015 by James Marshall
Tihajeza Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Ajde neka preporuka za internet paket ali GSM Naime vikendica , nema fixnu tel liniju dakle nema mogućnost ADSL.Znači onaj USB dongle u komp i da tera Znači šta od provajdera mobilne uzeti, ko ima najbolju ponudu? Po mogućstvu da se ode pazari i to je to... Jel neko imao iskustva? Poslato sa WC šolje by BVK moja preporuka je "Internet za poneti" iz Oriona, moze prepaid na mesec dana, moze na godinu dana, brzina je do 2Mbps, flat http://www.oriontelekom.rs/privatni_korisnici/internet/internet_za_poneti/internet_za_poneti.569.html samo zavisi gde se nalazi vikendica, kazes im tacnu lokaciju i onda provere domet.
renne Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Da, mnogo zavisi od lokacije i dometa cela ta "za poneti" priča. Dobro proveri signale pre nabavke
Frank Pembleton Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 moja preporuka je "Internet za poneti" iz Oriona, moze prepaid na mesec dana, moze na godinu dana, brzina je do 2Mbps, flat http://www.oriontelekom.rs/privatni_korisnici/internet/internet_za_poneti/internet_za_poneti.569.html samo zavisi gde se nalazi vikendica, kazes im tacnu lokaciju i onda provere domet. Sa Orionom sam imao grozna iskustva, nema šanse da se sa njima petljam... Imao sam i onaj njihov "za poneti" dongle koji je bio "za baciti" na toj lokaciji gde su mi garantovali da ima signal , koga naravno nije bilo...Previše živaca sam potrošio na njih.
Frank Pembleton Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Imao sam ja to, znaš ta bi moglo najviše da te kolje, ako ta bazna stanica na koju se kačiš na pruža H+ (HSDPA) brzinu, onda se sve to pretvara u jedno teško mučenje. Ne znam da li ti se isplati da se zalijećeš za taj modem i tu karticu (bili su oko 3000), možda bolje da kupiš sebi na svoj postpaid paket neke GB, za te pare možeš uzeti dosta, i da od mobilnog napraviš wifi hotspot (troši bateriju, definitivno)Da razmišljao sam o tome ali to stvarno jede bateriju telefon se usija!Čini mi se da sam negde pročitao da već postojećim korisnicima može povoljnije ta druga data only kartica da se izda...
Recommended Posts