Jump to content
IGNORED

Palacinke

Vasilij Zajcev

Recommended Posts

Posted
ko se nadje u blizini aleksandrovca obavezno u ribnjak/kafanu na mitrovom polju, ne samo na pastrmku nego na palacinke sa njihovim dzemom od sipurka koji je tezak mamojebac, uffff.
kud me podseti crni ti, sad mi se tako jedu, nisam bio na mitrovom polju već dve godine, neprejbive palačinke
  • Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• yolo

15

• Indy

14

• renne

11

• assück

10

Top Posters In This Topic

Posted

zato sto ste demoni i pricate o palacinkama ovoliko idem sada na palacinku sa drugaricom. sa svime cu da uzmem pa neka se slogiram posle!!

Posted
nego, ja najmnogo volim palačinke sa sirom koje se meću i reran i preliju se pavlakom i jajetom.
Au brate sestro, obožavam, ali obožavam.Moraću da napravim za neko naredno druženje
Posted

Мени овај топић наишао као А на А - прве палачинке од повраткарж су биле данас. Још нисмо имали брашна доста, па госпоја ишла да пазари, и наравно заборавила нешто слатко, па смо се снашли са медом. Ммммм.

Posted

Ojsa! I ja naterao vodu na tu vodenicu doma, pa se i u nas iju, posle ručka nadalje... Savršen dan za palačinke.

Posted

ha, napravijo ija!pivo je definitivno keva, u podmakloj fazi sam probao i sa tom rendanom korom od limuna, cimetom i sl. old school testo je definitivno keva! prvo sam nahranio mladunce i skvo ovim normalnim, a onda presao na debele, masne, zagorele, pravo kancerogene...mmmmi samo sljiva. od danas je u Zajceva zabranjena nutela, plazma i slicna dekadencija

Posted
prvo sam nahranio mladunce i skvo ovim normalnim, a onda presao na debele, masne, zagorele, pravo kancerogene...mmmm
mmm, [nije helti al je] djentlmenski
Posted

naravno, tiganj treba da bude stari teflonski, zagoreo milion puta, izgreban, sa fronclama od ostataka teflona na povrsini. koncentrovani kancer:)

Posted
Мени овај топић наишао као А на А - прве палачинке од повраткарж су биле данас. Још нисмо имали брашна доста, па госпоја ишла да пазари, и наравно заборавила нешто слатко, па смо се снашли са медом. Ммммм.
priznaj da si jeo sa šećerom :lol: priznajem da mi još blicaju pred očima one kojima je gazza dezertirao pastrvu. a te kupovne valjda zbog prečnika moraju biti tako ružne.u dizniju pohane, neke sa spanaćem i vojvođanske (beli sir, luk i slaninica) pwnuju. mada tamo šetaju bube, padaju krompir i krastavci u bašču, a i usluga je nesrećna.
Posted
naravno, tiganj treba da bude stari teflonski, zagoreo milion puta, izgreban, sa fronclama od ostataka teflona na povrsini. koncentrovani kancer:)
Тучани, обавезно тучани офуцани, какви бакрачи тефлонски! Ништа боље од вишедеценијских заостатака загорелог зејтина и тракастих флека по спољном ободу.
Posted
@m16jednp dec piva na smesu od dva jajeta
Може и ортодоксна сода-вода.
Posted

Sa kuglom sladoleda, samo sto na kraju mora da se jede sa kasikom.A mene maltretiraju te integralno brasno, te opet neko grini, ali sa kremom sve su ukusne.

Posted

to je ta savrsena aleksandrovacka 'cinka, sa domacim dzemicem od sipurka:aleksandrovac026.jpg

Posted

a jel ima ovde neko da se seca kako se nekada islo u onaj restoran san marino sto je bio u onoj olupini od eurosalonovog trznog centra na raskrsnici 29 novembra i cvijiceva - na najbolje palacinke u vinskom satou u gradu. te su bile zajebate, sigurno 5 od svojih 90 kila dugujem njima i biftecima odatle.