Jump to content
IGNORED

Palacinke

Vasilij Zajcev

Recommended Posts

Posted

mene ove palačinke u vinskom šatou podsećaju na bolje živote i slične serije/filmove, nekako mi se čini da je uvek to bilo za dezert

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• yolo

15

• Indy

14

• renne

11

• assück

10

Top Posters In This Topic

Posted

PA to i jeste bilo extra popularno po restoranima tih godina, u pravu si

Posted

Sad probao varijantu sa pivom, i bezveze je. Lepo se peku, ali se ukus skroz utupi. Vraćam se ja na kišjelu.

Posted

ja sad pravila penkejks,jer ove klasik mrzim, i shvatim da su to ustvari samo jako izreklamirani ustipci :D

Posted

i ja sam se izložila sinoć da napravim. plazma preko krema dođe kao pesak.

Posted (edited)

Pozivam ceo forum veceras kod Renea na palacinke i Barsa-Milan.

Edited by Milogled Bluff
Posted
Pozivam ceo forum veceras kod Renea na palacinke i Barsa-Milan.
jel možemo da povedemo roditelje?
Posted

e za te vajn sato se islo nekad u jedno trash fensi mesto na uglu 29. novembra i cvijiceve u onoj ktitor razvalini od trznog centra, kao satro neki italijanski restoran, imali su jestiv biftek ali kakav je mamojeb bila ta vajn sato palacinka za 2 osobe, dobijes ogroman pleh palacinki punjenih orasima i sladoledom pa preko svega toga sato pa se zapece u rerni..... direktno na aortu udara, ali bi jeo to ponovo da ima..... valjda se san marino zvalo

Posted
i ja sam se izložila sinoć da napravim. plazma preko krema dođe kao pesak.
ja zato uvaljam u mleko
Posted (edited)
jel možemo da povedemo roditelje?
Naravno, roditelje ili staratelje, ko sta ima. Poenta je da se moze doci samo u pratnji starijeg lica. Edited by Milogled Bluff
Posted
e za te vajn sato se islo nekad u jedno trash fensi mesto na uglu 29. novembra i cvijiceve u onoj ktitor razvalini od trznog centra, kao satro neki italijanski restoran, imali su jestiv biftek ali kakav je mamojeb bila ta vajn sato palacinka za 2 osobe, dobijes ogroman pleh palacinki punjenih orasima i sladoledom pa preko svega toga sato pa se zapece u rerni..... direktno na aortu udara, ali bi jeo to ponovo da ima..... valjda se san marino zvalo
Ja se sećam da sam se par puta razvalio tim palačinkama u šatou u kafani Šaran...
Posted (edited)

ja jela u jedinstvenoj poseti skupstinskom restoranu. bljak. mene taj vajn sato uvek podseca na oskarevu pljuvacku iz limenog dobosa.

Edited by darling
Posted

Aj nek neko napravi vajn šato i nek slika da vidim kako izgleda. Stvarno zvuči kao nešto što Emilija Popadić jede. :D

Posted

jede, in a good way. jedna od retkih relikvija osamdesetih koju bih rado vratio.

Posted

Nikad nisam probala, a zna se da kao poštovalac mesnog nareska nisam elitista. :D