Lezilebovich Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 mene ove palačinke u vinskom šatou podsećaju na bolje živote i slične serije/filmove, nekako mi se čini da je uvek to bilo za dezert
renne Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 PA to i jeste bilo extra popularno po restoranima tih godina, u pravu si
henrik larsson Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Sad probao varijantu sa pivom, i bezveze je. Lepo se peku, ali se ukus skroz utupi. Vraćam se ja na kišjelu.
ivy Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 ja sad pravila penkejks,jer ove klasik mrzim, i shvatim da su to ustvari samo jako izreklamirani ustipci :D
slepa živana Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 i ja sam se izložila sinoć da napravim. plazma preko krema dođe kao pesak.
Milogled Bluff Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 (edited) Pozivam ceo forum veceras kod Renea na palacinke i Barsa-Milan. Edited March 12, 2013 by Milogled Bluff
slepa živana Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Pozivam ceo forum veceras kod Renea na palacinke i Barsa-Milan.jel možemo da povedemo roditelje?
yolo Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 e za te vajn sato se islo nekad u jedno trash fensi mesto na uglu 29. novembra i cvijiceve u onoj ktitor razvalini od trznog centra, kao satro neki italijanski restoran, imali su jestiv biftek ali kakav je mamojeb bila ta vajn sato palacinka za 2 osobe, dobijes ogroman pleh palacinki punjenih orasima i sladoledom pa preko svega toga sato pa se zapece u rerni..... direktno na aortu udara, ali bi jeo to ponovo da ima..... valjda se san marino zvalo
Mr.Mxyzptlk Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 i ja sam se izložila sinoć da napravim. plazma preko krema dođe kao pesak.ja zato uvaljam u mleko
Milogled Bluff Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 (edited) jel možemo da povedemo roditelje?Naravno, roditelje ili staratelje, ko sta ima. Poenta je da se moze doci samo u pratnji starijeg lica. Edited March 12, 2013 by Milogled Bluff
Frank Pembleton Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 e za te vajn sato se islo nekad u jedno trash fensi mesto na uglu 29. novembra i cvijiceve u onoj ktitor razvalini od trznog centra, kao satro neki italijanski restoran, imali su jestiv biftek ali kakav je mamojeb bila ta vajn sato palacinka za 2 osobe, dobijes ogroman pleh palacinki punjenih orasima i sladoledom pa preko svega toga sato pa se zapece u rerni..... direktno na aortu udara, ali bi jeo to ponovo da ima..... valjda se san marino zvaloJa se sećam da sam se par puta razvalio tim palačinkama u šatou u kafani Šaran...
darling Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 (edited) ja jela u jedinstvenoj poseti skupstinskom restoranu. bljak. mene taj vajn sato uvek podseca na oskarevu pljuvacku iz limenog dobosa. Edited March 12, 2013 by darling
MayDay Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Aj nek neko napravi vajn šato i nek slika da vidim kako izgleda. Stvarno zvuči kao nešto što Emilija Popadić jede. :D
yolo Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 jede, in a good way. jedna od retkih relikvija osamdesetih koju bih rado vratio.
MayDay Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Nikad nisam probala, a zna se da kao poštovalac mesnog nareska nisam elitista. :D
Recommended Posts