Delija67 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Ajde Arlekino, mogao bi da nas pocastis uvodnikom u ovu sezonu, da znamo sta mozemo da ocekujemo. Znamo da ne mozemo da ocekujemo neresene utakmice. Nema vise Zepce Milorada, ali je tu Zvijezda iz Gradacca...
ArleKino Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Danas je bilo tučnjave u Sarajevu - Sarajlije vs Zeničani, as usual.što se prvenstva tiče, zasad neuobičajeno puno pobjeda gostiju, Zvijezda iz Gradačca igra bolje od u crveno ofarbane imenjakinje iz Beograda, željo i Velež najveća razočaranja dosadašnjeg prvenstva - Rođenima se smiješi povratak u entitetsku ligu, široki djeluje bolji od ostalih.
No7 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Slavija izgubi od onih i to vodila, ma strasno.
Sam Spade Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 što se prvenstva tiče, zasad neuobičajeno puno pobjeda gostiju, Zvijezda iz Gradačca igra bolje od u crveno ofarbane imenjakinje iz Beograda, željo i Velež najveća razočaranja dosadašnjeg prvenstva - Rođenima se smiješi povratak u entitetsku ligu, široki djeluje bolji od ostalih.U ovom kolu čak 3 dvojke. Ali i dalje samo 12% pobeda gostiju.
bios Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 (edited) Danas je bilo tučnjave u Sarajevu - Sarajlije vs Zeničani, as usual.ja čuh da je bila i pucnjava. as usual Edited September 30, 2008 by Biohemija
porucnik vasic Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Слабо Арлекино, расписао си се на неважним темама, а ово где си на извору занемарујеш само тако. Велики минус.
ArleKino Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Liutenente, what happens in Vegas, stays in Vegas. -_-što se pucnjave tiče, svjedoci tvrde da je sve ličilo na ulične borbe pri čemu se nije znalo ko koga tuče. Ljubav Sarajlija i Zeničana se nastavlja konzumirati, uopće ne sumnjam da će u proljeće isto to biti ponovljeno u Zenici. <_<
Timmi Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Leotar nastavio jako, cetiri pobjede kuci i pet poraza u gostima.
No7 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Leotar nastavio jako, cetiri pobjede kuci i pet poraza u gostima.Dodji ti da igras u istocnu Hercegovinu bilo sta protiv domacih.Raspitaj se kako prolaze gosti na gostovanju u Bileci na basketu, to su zivotne traume, mada Trebinje nije takvo ali su ipak "cudan" svet.
Timmi Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Dodji ti da igras u istocnu Hercegovinu bilo sta protiv domacih.Raspitaj se kako prolaze gosti na gostovanju u Bileci na basketu, to su zivotne traume, mada Trebinje nije takvo ali su ipak "cudan" svet.Znam ja kako se igra u istocnoj Hercegovini. Sta mislis sta mi znaci Tb u From: Bg/Tb ispod mog avatara?
MiddleClass Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Znam ja kako se igra u istocnoj Hercegovini. Sta mislis sta mi znaci Tb u From: Bg/Tb ispod mog avatara?Tbilisi?
porucnik vasic Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Арле, Дај неки кратки преглед, како тај фудбал, пардон ногомет у најбрдовитијој виртуалној држави на Балкану?
Brazilac Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Ima na Mondu text o Modrici, pre 6 meseci prvaci, sada Alkosi... :)http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=113829
ArleKino Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Sve ide svojim tokom, poručniče - Svinjski objašnjava, već sad imaju 7 bodova više od Slavije koju su u ovom kolu razbili u Mostaru 3:0. što se tiče onih koji će ispasti, Velež :( i Travnik su na najboljem putu da se vrate u nižerazredniji rang takmičenja - dosad su ostvarili po jednu pobjedu. željo - stabilno katastrofalan. <_< Ostali - abitni.Prošli su dani kad su 1 Purke ili 1 Modrić gazili protivnike i bosanskohercegovačku (pogotovo hercegovačku) travu... :( Dobra vijest: juniori BiH prošli prvi krug kvalifikacija - pobjeda nad Grcima (2:1), remi sa Poljacima (2:2 nakon vodstva 2:0) i prijateljski remi sa Crnogorcima (0:0, oba golmana neocijenjena :D ) su bili dovoljni za drugo mjesto u grupi (Grci prvi). Filipenku će biti drago čuti da je Crna Gora bila zadnja u grupi.
porucnik vasic Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Арле, што сви мрзите Зрињски? Бориса донекле разумем, али тебе не баш, као ни остале. Шта их то чини омраженима. Они и Славија су ми уз Леотар баш симпатични.Није то само због дресова који су исти као и тиму из мог родног места. ;)
Recommended Posts