Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

koncerti

Featured Replies

On 14. 7. 2025. at 13:51, msv said:

Black Flag otkazao turneju u avgustu, ništa od Zappa barke

Black Flag = Greg Ginn (71) i neki tinejdžeri.

• Replies 10.6k
  • Views 927.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Oasis na Wembliju, u sredu. U nekim momentima je izgledalo da će se stadion raspolutiti na pola - 80k ljudi koji dva sata, ni jedne sekunde ne staju sa horskim pevanjem, skakanjem, grljenjem i nekom g

Posted Images

On 13. 7. 2025. at 12:20, msv said:

@bradilko mejlom na [email protected] od sutra

poslao im mail. koliko se ceka otprilike za povracaj? jel dovoljan screenshot potvrde kupovine karata ili trreeba jos nesto? imam i fiskalni racun kojo su mi poslali.

obicno za neke internet

U ponedeljak sam dobio mail od njih da su pare uplacene, juce legle na racun. U obavestenju su napisali da do 10 radnih dana treba novac da legne na racun i da zavisi od banke. Ja sam u Intesi.

Ne treba niko da mu kupuje karte pa da vidimo kako će da otkazuje.

Lik nastupa kao solo izvođač i otkaže zbog povrede člana benda. Pa nađi zamenu.

Nisu Smitsi pa da se Džoni Mar povredio.

21 hours ago, smorenko said:

U ponedeljak sam dobio mail od njih da su pare uplacene, juce legle na racun. U obavestenju su napisali da do 10 radnih dana treba novac da legne na racun i da zavisi od banke. Ja sam u Intesi.

Meni stigao mejl, a pare ne. 🥹

Isto Inteza.

Jel otisao neko na Ganse veceras?

Dobri Gansi, posteno odradjen koncert, bolje od ocekivanog narocito Axl.

1 hour ago, dillinger said:

Dobri Gansi, posteno odradjen koncert, bolje od ocekivanog narocito Axl.

Svaka im cast. Axl maltene kao pre 35 godina. Vrhunski koncert.

Meni bilo baš dobro, koncert je škripao u nekim segmentima, ali jbeš to, Gansi pod vedrim nebom i posle toga pešaka kući, dobar je život.

Zvučali su bolje nego pre dve godine kad sam ih gledao, iako je očigledno da njemu glas odlazi nepovratno, čudna mu je boja, i ne znam zašto, ali vokal je bio glasniji na ozvučenju od muzike, pa sve te mane dolaze do izražaja. Uz to je i Axl lud ko struja i ne štedi se, jurca, skače, nije stao, a svirka mu traje tri sata, baš nekako odbija da umre. Veliki respekt za to, ali bi u nekom drugačijem i kraćem aranžmanu možda bolje zvučao.

Slash i Duff su bili dobri, a novi bubnjar je kidalica, baš je uneo energije u svirku. Onaj stari crnjo Ferer je bio ok, ali sad nakon ovoga mi deluje malo ustajao.

Nije mi se preterano svidela setlista, bar jedno 6-7 pesama je otišlo na neke nove demo-singlove koje objavljuju proteklih godina, a koje niko živ ne gotivi, i još neke bzvz obrade.

Baš mi fali ovakvih koncerata u Bgu, aj krenulo je kao nešto, ali nas i dalje uglavnom zaobilaze.

Axl sve visoke deonice peva falsetom, nema više snage da peva punim glasom, ili mu je glas jednostavno otišao. Nije u pitanju falširanje, jednostavno nema snage i one njegove hrapavosti...meni je bilo mučno da slušam neke pesme, kojih je bilo bar 10ak viška. Čudna set lista, dosta nepoznatih pesama, verovatno nisam u toku. Slash i ostatak benda odlični, novi bubnjar naročito. Ozvučenje tamo gde smo mi bili (T4) loše, Axl prejak. Ali, sve sam ovo znao i pre odlaska na svirku (osim ozvučenja), išao sam najviše zbog Sleša i benda pa zato i nisam nezadovoljan.

Edited by Rudolf Pingvinoglu

Odlično je bilo. Juče oko podneva dete me pita jel mogu na jesen da vodim nju i drugaricu na Jalu i Bubu Korelija, samo sam joj pustio Nigrutinov "Sin Degen" na YT i izašao do prodavnice. Kako god ispadne, prvi koncert u životu su joj ispali Gansi i uopšte nije loše prošla. Njena majka ke jedna od onih koje roditelji 1992. nisu mogli/hteli da vode u Budimpeštu, tako da smo valjda sinoć zatvorili meki krug. Karte sam kupio još u decembru.

Onako porodično smo se zaputili prevozom. U stara vremena jedan tramvaj bi odradio posao, ovako kombinacije preko Slavije i eto nas u Mihaila Pupina. Skoro 45 minuta džedžili u redu za ulazak, tako da sori, nisam stigao da vidim šta danas predstavlja Public Enemy.

Axl uspeva da se izbori sa repertoarom uz puno falširanja i definitivno je preterao u prvim pesmama što ga je kasnije koštalo. Još moja žena u nekom trenutku reče da baš liči na Trampa onako zategnut i iskežen i posle to nisam mogao da izbacim iz glave do Knocking on heavens door. Sleš ko Sleš, može ovako i sa 90 godina ako ga ne sjebe neki artritis. Daf i dalje najbolje izgleda, od cele ekipe najviše gotivim njega.

Inače smo se negde uoči You Could be mine premestili iz partera iza levih tribina da popijemo nešto i ispostavilo se da je to sasvim fino mesto, jer se iz nekog razloga bolje čuje nego parter, a nema gužve i ima vazduha, tako da smo tu ostali do kraja. Dete se uglavnom smatralo, dobila je na kraju Paradise city što jedino zna i voli od Gansa.

Za nas ostale, repertoar je uglavnom čekirao sve što treba, sem Rocket Queen, ali gledajući setliste bilo je ili to ili Dont Cry, nas dvoje smo dobili Dont Cry i to je to.

Ozvučenje, baš bezveze. Kad uporedim sa Stonsima loji su na otvorenom uspevali da zvuče kao na albumu... Na Gansima je miks bio sranje, u Dont Cry outro solo Axle se nadvikuje sa Slešovom gitarom i na kraju na Night train i Paradise city gubi glas. Jebiga, to je što je.

Bend generalno sasvim OK, rade šta treba i rutinski poštuju publiku. Setlista izgleda tu da zadovolji i publiku i članove benda. Naravno da niko nije tamo zbog onih kavera, uostalom nakon November rain dosta ljudi je krenulo kući, ali pošteno su odradili posao i tačno tri sata, sad su to sirovi profesionalci.

Uglavnom, tačno u ponoć dođosmo kućinsrećni i zadovoljni. Može ovo još poneki put.

Uglavnom se slažemo, dobar koncert i odličan provod. Axl kad ode visoko to ume baš loše da zazvuči, donje lage i dalje jako dobre. Čak i te visoke uspeva da pogodi na onim top hitovima.

Generalno otpevao je bukvalno sve što treba + još nešto preko, 3 sata u minut. Ja sam bio u fan pitu pa je sve zvučalo i izgledalo dobro.

Posebno pominjanje šire familije Efinity i svima povezanim. Od 6:45 do 7:30 smo ulazili na fan Pit jer je naravno da je aplikacija pukla odmah. I to prvo za skeniranje karata, pa su tako već oko 7:15 krenuli da samo slikaju QRove i puštaju ljude.

E onda je posle sedam dana smaranja kako će ovo biti cashless koncert, kako treba da se uzmu tokeni i slicno, i ta token aplikacija pala, pa je odjednom bilo cash only da bi se na pola koncerta vratilo na samo tokene. Mi smo srecom imali oba, ali ne mogu da zamislim kako je bilo strancima koji su imali samo tokene, ili onima koji su na uscu cekali da uplate tokene pa onda sa zakašnjenjem usli na koncert gde ne rade tokeni...

U Firenci ne odsvirase Don’t cray. Moja zena se jos nije odljutila nakon mesec dana.

E, ali na Nightrain i Paradise City je uspeo da izvuče visoke deonice kao true old-school Axl, dobro je bilo...no onda dve strofe kasnije ne čuješ ga na 3 od 4 stiha. I često se dešavalo da mu je glas tih pa odjednom zvekne preglasan, uopšte ne mogu da skontam šta se tu dešava tačno, jel tonac menja jačinu uživo tokom pesme, čudno je.

Ja sam isto preskočio Public Enemy, žao mi zbog toga, ali nije bilo šanse da stignem. Ako je neko bio pišite kako je bilo, Fight the Power bi trebalo da je ludnica.

O eFinitiju sam pisao već par puta, par ekselans ćaciji, skupina najnesposobnijih tehničara koji žive ispod kamena već 30 godina, kapiram da još uvek koriste DOS i norton commander. Isto ovo im se desilo za neki birfest pre par godina, kupiš ulaznicu i dobiješ dva piva za dž, ništa nije radilo, prešlo se na keš, a prodavci došli bez keša za kusur...ja još uvek nisam uspeo da refundiram svoje pare od tog eventa - nisu neke, 500 kinti je bilo, ali ko zna koliko hiljada ljudi je ostalo kratko za tih 500 kinti.

I pred svako puštanje karata u prodaju im pukne sajt, možeš kuću da staviš na to.

Fun Lovin‘ Criminals avgusta na Nišvilu. 😍