Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

koncerti

Featured Replies

• Replies 10.6k
  • Views 928k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Oasis na Wembliju, u sredu. U nekim momentima je izgledalo da će se stadion raspolutiti na pola - 80k ljudi koji dva sata, ni jedne sekunde ne staju sa horskim pevanjem, skakanjem, grljenjem i nekom g

Posted Images

Apropo Bajaginog zvezdaštva prisustvovao sam jednoj smešnoj sceni. 2016. sam nekoliko dana proveo u Šapcu i baš tih dana je tamo bio šabački letnji festival ili kako se već zove ta manifestacija. Jednog dana u okviru festivala svirali Bajaga i Zvonko Bogdan i ajde, odemo zezanja radi. I to je baš lep prostor gde se održava festival. Bajaga u jednom trenutku svog nastupa poželi sreću Zvezdi protiv Ludogoreca, jer se taj meč igrao par dana kasnije. Zadesili se neki grobari u prvom redu koji su krenuli da ga psuju zbog toga. Bajaga poludi i siđe sa bine do ograde i krene da se napušava sa ovima, jedva su ga smirili i vratili na binu. Mnogo je smešno bilo gledati Bajagu kako besni i urla i otima se ovezbeđenju koje ga gura dalje od ograde.

Joj bre Nikodije, niko te ne tera da ideš, zaista.

Evo, Jurica Stublić iz Sesvetskog Kraljevca, isti đavo.

Meanwhile, saznao

Screenshot_20240831-161447.thumb.png.12ce75d9260863d99b7ece4e11bb7ca6.png

24 minutes ago, Nikodije said:

Dajte mi tri Bajagina hita koja je napravio u poslednjih 30 godina? Pada mi napamet samo onaj narodnjak "Moji drugovi", jel ima još dva? Nisam video da se neko bavi muzikom 40 godina, i da sve što vredi snimi u prvih 10, i onda se do kraja života šlepa na tome.

https://www.youtube.com/watch?v=bhXjZl_Tsms

Nije neka pesma, ali je hit.

'Muzika na struju' je izašla 1993, dakle, sigurno više od tri hita samo sa te ploče. Produkcija 'STIG', ljuti bugarski vinil 😁

Ima posle još raznih albuma... Bižuterija, Zmaj, neam pojma, nisam pratio. Mislim da je 'Daljina, dim i prašina' jako pristojan, i žao mi što ne kupih ploču; produkcija je fenomenalna, a LP sad košta bar 100e, ako je uopšte bitno.

Msm nije to više to, ali jbg, bukvalno detinjstvo.

1 minute ago, giuseppe said:

Mislim da je 'Daljina, dim i prašina' jako pristojan, i žao mi što ne kupih ploču; produkcija je fenomenalna, a LP sad košta bar 100e, ako je uopšte bitno.

Ćale voli konkretno tu pesmu. Kilometraža valjda :D

1 minute ago, giuseppe said:

'Muzika na struju' je izašla 1993, dakle, sigurno više od tri hita samo sa te ploče. Produkcija 'STIG', ljuti bugarski vinil 😁

Ima posle još raznih albuma... Bižuterija, Zmaj, neam pojma, nisam pratio. Mislim da je 'Daljina, dim i prašina' jako pristojan, i žao mi što ne kupih ploču; produkcija je fenomenalna, a LP sad košta bar 100e, ako je uopšte bitno.

Msm nije to više to, ali jbg, bukvalno detinjstvo.

2024-1993=31

Pitao sam u poslednjih 30 godina, dakle posle Muzike na struju. Al ok, izgleda da ima tri hita, doduše jedan je dao Čoli.

Preračunao sam se, mnogo je toplo :)

Nisam siguran da je "Iza nas" hit. Više se meni sviđa pošto ribe i u 2024. padaju kad neko ima Bajagoliki glas i muzikalan je.

"Lepa Janja ribareva kći" je uslovno rečeno novija i hit je, mada se meni ne dopada.

Ja je ne podnosim, ali ima ultimativan bajagizam: 'Lepote takve ni'

Edited by giuseppe

Zadnje vreme kad ja treba da se zauzimam u slučaju Bajaga!

Ako treba da je kraj mislim da može da se ubroji u hit, a i ako nije izvanredna je pesma i pored pomalo sladunjavog pakovanja: 

https://www.youtube.com/watch?v=7IhqyHqw2o4

Edited by Ras

2003:

2001:

Bajaginim jutarnjim glasom: @Nikodije, nemaču pojma.

32588_bajaga-gif.gif

Oćel da peva Pada Vlada večeras?

I zašto neće?

Nadam se da neće, prosto je loša pesma. Skoro pa gora od Moji drugovi, ali ipak mrtva trka... Ali, treba nekad i do Toi-toi

@Nikodije Nema više hitova u onom smislu koji pamtimo, da pesmu znaju svi od 7 do 77, i da se hit probije po horizontali, odnosno da pesmu znaju i pevuše i ljudi koji inače slušaju različite žanrove. To važi za sve, ne samo za Bajagu. Došo internet i sve podelio na deliće.