Milošica Posted August 31 Posted August 31 Meni su ok "Iza nas"(96.) i "Zmaj od noćaja"(01.) A i ovo bi mi bilo ok da sam Zvezdaš: https://youtu.be/GciIpp34Ml4?si=oyihHkGALPupmbWg 1
Nikodije Posted August 31 Posted August 31 Apropo Bajaginog zvezdaštva prisustvovao sam jednoj smešnoj sceni. 2016. sam nekoliko dana proveo u Šapcu i baš tih dana je tamo bio šabački letnji festival ili kako se već zove ta manifestacija. Jednog dana u okviru festivala svirali Bajaga i Zvonko Bogdan i ajde, odemo zezanja radi. I to je baš lep prostor gde se održava festival. Bajaga u jednom trenutku svog nastupa poželi sreću Zvezdi protiv Ludogoreca, jer se taj meč igrao par dana kasnije. Zadesili se neki grobari u prvom redu koji su krenuli da ga psuju zbog toga. Bajaga poludi i siđe sa bine do ograde i krene da se napušava sa ovima, jedva su ga smirili i vratili na binu. Mnogo je smešno bilo gledati Bajagu kako besni i urla i otima se ovezbeđenju koje ga gura dalje od ograde. 1 5
giuseppe Posted August 31 Posted August 31 Joj bre Nikodije, niko te ne tera da ideš, zaista. Evo, Jurica Stublić iz Sesvetskog Kraljevca, isti đavo. Meanwhile, saznao
Ras Posted August 31 Posted August 31 24 minutes ago, Nikodije said: Dajte mi tri Bajagina hita koja je napravio u poslednjih 30 godina? Pada mi napamet samo onaj narodnjak "Moji drugovi", jel ima još dva? Nisam video da se neko bavi muzikom 40 godina, i da sve što vredi snimi u prvih 10, i onda se do kraja života šlepa na tome. https://www.youtube.com/watch?v=bhXjZl_Tsms Nije neka pesma, ali je hit.
giuseppe Posted August 31 Posted August 31 'Muzika na struju' je izašla 1993, dakle, sigurno više od tri hita samo sa te ploče. Produkcija 'STIG', ljuti bugarski vinil 😁 Ima posle još raznih albuma... Bižuterija, Zmaj, neam pojma, nisam pratio. Mislim da je 'Daljina, dim i prašina' jako pristojan, i žao mi što ne kupih ploču; produkcija je fenomenalna, a LP sad košta bar 100e, ako je uopšte bitno. Msm nije to više to, ali jbg, bukvalno detinjstvo. 1
Milošica Posted August 31 Posted August 31 1 minute ago, giuseppe said: Mislim da je 'Daljina, dim i prašina' jako pristojan, i žao mi što ne kupih ploču; produkcija je fenomenalna, a LP sad košta bar 100e, ako je uopšte bitno. Ćale voli konkretno tu pesmu. Kilometraža valjda 1
Nikodije Posted August 31 Posted August 31 1 minute ago, giuseppe said: 'Muzika na struju' je izašla 1993, dakle, sigurno više od tri hita samo sa te ploče. Produkcija 'STIG', ljuti bugarski vinil 😁 Ima posle još raznih albuma... Bižuterija, Zmaj, neam pojma, nisam pratio. Mislim da je 'Daljina, dim i prašina' jako pristojan, i žao mi što ne kupih ploču; produkcija je fenomenalna, a LP sad košta bar 100e, ako je uopšte bitno. Msm nije to više to, ali jbg, bukvalno detinjstvo. 2024-1993=31 Pitao sam u poslednjih 30 godina, dakle posle Muzike na struju. Al ok, izgleda da ima tri hita, doduše jedan je dao Čoli. 1
Milošica Posted August 31 Posted August 31 Nisam siguran da je "Iza nas" hit. Više se meni sviđa pošto ribe i u 2024. padaju kad neko ima Bajagoliki glas i muzikalan je. "Lepa Janja ribareva kći" je uslovno rečeno novija i hit je, mada se meni ne dopada.
giuseppe Posted August 31 Posted August 31 (edited) Ja je ne podnosim, ali ima ultimativan bajagizam: 'Lepote takve ni' Edited August 31 by giuseppe 2
Ras Posted August 31 Posted August 31 (edited) Zadnje vreme kad ja treba da se zauzimam u slučaju Bajaga! Ako treba da je kraj mislim da može da se ubroji u hit, a i ako nije izvanredna je pesma i pored pomalo sladunjavog pakovanja: https://www.youtube.com/watch?v=7IhqyHqw2o4 Edited August 31 by Ras 2
Klara Posted August 31 Posted August 31 2003: 2001: Bajaginim jutarnjim glasom: @Nikodije, nemaču pojma. 1 1
giuseppe Posted August 31 Posted August 31 Nadam se da neće, prosto je loša pesma. Skoro pa gora od Moji drugovi, ali ipak mrtva trka... Ali, treba nekad i do Toi-toi 1
ragasto Posted August 31 Posted August 31 @Nikodije Nema više hitova u onom smislu koji pamtimo, da pesmu znaju svi od 7 do 77, i da se hit probije po horizontali, odnosno da pesmu znaju i pevuše i ljudi koji inače slušaju različite žanrove. To važi za sve, ne samo za Bajagu. Došo internet i sve podelio na deliće. 2
Recommended Posts