Jump to content
IGNORED

koncerti

אַף אֶחָד

Recommended Posts

Posted

Apropo Bajaginog zvezdaštva prisustvovao sam jednoj smešnoj sceni. 2016. sam nekoliko dana proveo u Šapcu i baš tih dana je tamo bio šabački letnji festival ili kako se već zove ta manifestacija. Jednog dana u okviru festivala svirali Bajaga i Zvonko Bogdan i ajde, odemo zezanja radi. I to je baš lep prostor gde se održava festival. Bajaga u jednom trenutku svog nastupa poželi sreću Zvezdi protiv Ludogoreca, jer se taj meč igrao par dana kasnije. Zadesili se neki grobari u prvom redu koji su krenuli da ga psuju zbog toga. Bajaga poludi i siđe sa bine do ograde i krene da se napušava sa ovima, jedva su ga smirili i vratili na binu. Mnogo je smešno bilo gledati Bajagu kako besni i urla i otima se ovezbeđenju koje ga gura dalje od ograde.

• Wub 1
  • Haha 5
Posted

Joj bre Nikodije, niko te ne tera da ideš, zaista.

Evo, Jurica Stublić iz Sesvetskog Kraljevca, isti đavo.

Meanwhile, saznao

Screenshot_20240831-161447.thumb.png.12ce75d9260863d99b7ece4e11bb7ca6.png

Posted
24 minutes ago, Nikodije said:

Dajte mi tri Bajagina hita koja je napravio u poslednjih 30 godina? Pada mi napamet samo onaj narodnjak "Moji drugovi", jel ima još dva? Nisam video da se neko bavi muzikom 40 godina, i da sve što vredi snimi u prvih 10, i onda se do kraja života šlepa na tome.

https://www.youtube.com/watch?v=bhXjZl_Tsms

Nije neka pesma, ali je hit.

Posted

'Muzika na struju' je izašla 1993, dakle, sigurno više od tri hita samo sa te ploče. Produkcija 'STIG', ljuti bugarski vinil 😁

Ima posle još raznih albuma... Bižuterija, Zmaj, neam pojma, nisam pratio. Mislim da je 'Daljina, dim i prašina' jako pristojan, i žao mi što ne kupih ploču; produkcija je fenomenalna, a LP sad košta bar 100e, ako je uopšte bitno.

Msm nije to više to, ali jbg, bukvalno detinjstvo.

• +1 1
Posted
1 minute ago, giuseppe said:

Mislim da je 'Daljina, dim i prašina' jako pristojan, i žao mi što ne kupih ploču; produkcija je fenomenalna, a LP sad košta bar 100e, ako je uopšte bitno.

Ćale voli konkretno tu pesmu. Kilometraža valjda :D

• Wub 1
Posted
1 minute ago, giuseppe said:

'Muzika na struju' je izašla 1993, dakle, sigurno više od tri hita samo sa te ploče. Produkcija 'STIG', ljuti bugarski vinil 😁

Ima posle još raznih albuma... Bižuterija, Zmaj, neam pojma, nisam pratio. Mislim da je 'Daljina, dim i prašina' jako pristojan, i žao mi što ne kupih ploču; produkcija je fenomenalna, a LP sad košta bar 100e, ako je uopšte bitno.

Msm nije to više to, ali jbg, bukvalno detinjstvo.

2024-1993=31

Pitao sam u poslednjih 30 godina, dakle posle Muzike na struju. Al ok, izgleda da ima tri hita, doduše jedan je dao Čoli.

• +1 1
Posted

Preračunao sam se, mnogo je toplo :)

Posted

Nisam siguran da je "Iza nas" hit. Više se meni sviđa pošto ribe i u 2024. padaju kad neko ima Bajagoliki glas i muzikalan je.

"Lepa Janja ribareva kći" je uslovno rečeno novija i hit je, mada se meni ne dopada.

Posted (edited)

Ja je ne podnosim, ali ima ultimativan bajagizam: 'Lepote takve ni'

Edited by giuseppe
  • +1 2
Posted (edited)

Zadnje vreme kad ja treba da se zauzimam u slučaju Bajaga!

Ako treba da je kraj mislim da može da se ubroji u hit, a i ako nije izvanredna je pesma i pored pomalo sladunjavog pakovanja: 

https://www.youtube.com/watch?v=7IhqyHqw2o4

Edited by Ras
  • +1 2
Posted

2003:

2001:

Bajaginim jutarnjim glasom: @Nikodije, nemaču pojma.

32588_bajaga-gif.gif

• +1 1
  • Wub 1
Posted

Oćel da peva Pada Vlada večeras?

I zašto neće?

• +1 1
Posted

Nadam se da neće, prosto je loša pesma. Skoro pa gora od Moji drugovi, ali ipak mrtva trka... Ali, treba nekad i do Toi-toi

• +1 1
Posted

@Nikodije Nema više hitova u onom smislu koji pamtimo, da pesmu znaju svi od 7 do 77, i da se hit probije po horizontali, odnosno da pesmu znaju i pevuše i ljudi koji inače slušaju različite žanrove. To važi za sve, ne samo za Bajagu. Došo internet i sve podelio na deliće.

• +1 2