Klara Posted August 29 Posted August 29 8 hours ago, msv said: Ti bendovi su između ostalih obrađivali njegove pesme u sklopu projekta Radio Beograda povodom 40 god. benda / 100 god. radija A Radio 202 slavi 55 godina. : ) Meni se mnogo sviđaju obrade Goblina ("Samo nam je ljubav ostala") i Van Goga ( "Lolita"). Nisam odmah ni izvalila da je obrada od Van Goga...ne znam ko je vokal. Svakog četvrtka u podne puštaju obrade koje će septembra verovatno biti i na yt. https://www.rts.rs/lat/radio/beograd-202/5506741/letnja-basta-nove-obrade-pesama-bajage-i-instruktora.html
MocaVukotic Posted August 29 Posted August 29 Ja sam cuo canetovu obradu, nesto od bizuterije do cilibara nesto nesto, grozomorna je 2
Klara Posted August 29 Posted August 29 Takođe. Mislila sam da je neka zajebancija. Čula danas obradu i od sladunjavog "Ničim izazvan". Prija, ali me nije oduševilo, na 4:30. https://www.rts.rs/lat/radio/beograd-202/5522089/letnja-basta-202-nicim-izazvan-i-salto-mortale-i-milan-petrovic-kvartet---autori-novih-obrada-pesama-bajage-i-instruktora.html I dalje Goblini imaju prednost, što se mene tiče. Neću više da offujem temu, izvinjavam se.
johan nagel Posted August 29 Posted August 29 Одлична је обрада Гоблина мада су узели најприближнију њиховом звуку Бајагину песму (да не кажем најпанкерскију) па нису ни морали да излазе из шаблона реално. 2
*edited by mod Posted August 30 Posted August 30 9 hours ago, MocaVukotic said: Ja sam cuo canetovu obradu, nesto od bizuterije do cilibara nesto nesto, grozomorna je O da, morao sam na dva mesta da proverim da nije AI. Baš loše...
autsajder Posted August 30 Posted August 30 On 27. 8. 2024. at 14:31, johan nagel said: Имаће неколико стотина милиона разлога да искулирају Quote Oasis vinyl and CD sales soar after reunion tour confirmed, says HMV Sales up more than 500%, while streaming of band’s music on Spotify has also surged Sutra kreće prodaja ulaznica, ruši se internet, gore kablovi i padaju sateliti sa nebesa. Slušam Definitely Maybe 30th Anniversary i fin je remaster. Nisam baš siguran da me CD2 zanima. Reizdali ga i na kaseti 3 1 1
slepa živana Posted August 30 Posted August 30 mene vata groznica da se opet ošišam na lijamovku 1 2 1
Sludge Factory Posted August 30 Posted August 30 (edited) Procitajte u Laneganovoj autobiografiji deo o Lijamu (i Noelu), bice jako prijatno iskustvo Spoiler Ukratko Lijam veeeeliko govno, zasluzio je batine koje bi mu Lanegan i isporucio da ga je dovatio. Noel ok lik. Edited August 30 by Sludge Factory 3
giuseppe Posted August 31 Posted August 31 Jel neko zna satnicu za Bagaju večeras? U mailu piše da se kapije otvaraju u 18h - jel tada prva predgrupa, ili od 20h?
*edited by mod Posted August 31 Posted August 31 41 minutes ago, giuseppe said: Jel neko zna satnicu za Bagaju večeras? U mailu piše da se kapije otvaraju u 18h - jel tada prva predgrupa, ili od 20h? Mislim da moraju da završe do ponoći, tako da ne verujem da će predgrupe pre 8 1
giuseppe Posted August 31 Posted August 31 Ma jeboiotac blesavi, 35 stepeni je vani, neka tačna satnica bi dobro došla... 2
Milošica Posted August 31 Posted August 31 Just now, giuseppe said: Ma jeboiotac blesavi, 35 stepeni je vani, neka tačna satnica bi dobro došla... Moraju završiti ranije zbog ceremonije žrtvovanja i ustoličenja novog Velikog Majstora. 1
Ras Posted August 31 Posted August 31 2 minutes ago, Milošica said: Moraju završiti ranije zbog ceremonije žrtvovanja i ustoličenja novog Velikog Majstora. A? 1
Nikodije Posted August 31 Posted August 31 (edited) Dajte mi tri Bajagina hita koja je napravio u poslednjih 30 godina? Pada mi napamet samo onaj narodnjak "Moji drugovi", jel ima još dva? Nisam video da se neko bavi muzikom 40 godina, i da sve što vredi snimi u prvih 10, i onda se do kraja života šlepa na tome. Edited August 31 by Nikodije 1
Recommended Posts