Jump to content

koncerti

Featured Replies

On 15.8.2022. at 21:43, Nevernik said:

Hercules & Love Affair

NS. 02.09. Kineska četvrt (besplatno).

Da te podsetim.

Niko nije gledao Rundeka?

Sutra Bostonski davitelji.

• Replies 9.7k
  • Views 843.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Neplanirano otišao sam sinoć u DOB na koncert Eve Braun i bilo je sasvim dobro.   Povod za koncert je 25 godina od Heartcore albuma. Amerikana puna: nas matorih, nas matorih sa dečicom

Posted Images

Ko zeli na Pixies, neka se javi na PM, imam kartu viska.

23 hours ago, Ras said:

Da te podsetim.

Zahvaljujem 😎

To sam već dogovorio sa ljudima, ubacio podsetnik u mobilni...male su šanse da zaboravim. Mada, ko zna :)

Arrested Dvlpmnt su u Bgd 1. sep.

Bitef Art Caffe organizacija, letnja scena.

Divan koncert Piksiz...Meni srce puno :)

Huteneni Hibrid fest
Petak 2. septembar 20h
KC Grad | FB event
1000/1200rsd

Huteneni-Hibrid-baner-1536x804.jpg

- Tamada (Gruzija)
- Rush to Relax (MKD/Slo)
- Lenhart Tapes ft. Tijana Stanković

10 hours ago, ronin said:

Divan koncert Piksiz...Meni srce puno :)

Puno mladih odusevio sam se... Bone Machine rasturili... Odlican Profi Koncert, Tenk Pixies i Franck!

On 28.8.2022. at 22:36, Ras said:

Niko nije gledao Rundeka?

Ja, i to dva puta (nije bez vađenja, petak sam preskočio)... Što bi Bakli rekao za Nusrata, "Darko, he's my Elvis".

Edited by papapavle

C.W. Stoneking, Paddington RSL, 25. avgusta - RSL (Returned Service League) je nešto kao nekadašnji Dom JNA ali u praksi više kao mesto gde se po spoljnim predgrađima ide na jeftinu klopu, gledanje utakmica na velikim ekranima i igranje poker aparata. Ovaj je u centru i odskora je promenio upravu tako da sa ozbiljnim kuvarima klopa malo bolja (i dalje jeftina), svejedno ovaj koncert je doveo ipak malo drugačiju, tj. alternativnu ekipu jer po RSL-ima obično sviraju više strejt r'n'r.  C.W. je ovog puta za razliku od nastupa koji sam pre sedam godina gledao u klubu Univerziteta koji je sličnih gabarita i sličnog šanka nastupio sa svojim "primitivnim trubama" (tad je bio samo sa basistom, bubnjarem i odličnim sestrama Bul), što je njegovo pravo bučno podrivačko izdanje, naročito kad basista bas zameni tubom. Sa veslanjem oko ritma dostojnim Luja Armstronga, glasom i doskočicama dostojnim Toma Vejtsa, pri čemu je taj neki vudu vajb američkog juga obogaćen australijskom slanovodnom varijantom iz okoline Darvina, odlično uživanje - uz samoironično prozivanje Nik Kejva i njegove Murder Ballads plus Red Right Hand pred svoju Love Me or Die ("I'll give you a murder ballad, they even took it for a film, it was a Dutch guy jerking on screen").

rBUF873.jpg

Bdj9AIr.jpg

ROi9DQh.jpg

oLdHVN3.jpg

(za ilustraciju kako CW zvuči - "Love Me or Die")

SaE

puštala se njegova muzika kod nas na radiju dok samo imali radio stanice

Edited by slepa živana

18 minutes ago, slepa živana said:

puštala se njegova muzika kod nas na radiju dok samo imali radio stanice

Drago mi je da čujem, ja sam uspeo jednog svog ortaka iz majčice da zainteresujem za C.W.-a i svideo mu se, tada (pre možda 10 godina) nije bio čuo za njega. Ovde sam pominjao taj klub i C.W.-jev koncert na Sidnejskom univerzitetu, tada niko nije reagovao, doduše nije muzički deo foruma (taj post ima dobar opis nekih mesta sa kojih sam u skorije vreme kačio fotke).

SaE

6 minutes ago, Gojko & Stojko said:

Drago mi je da čujem, ja sam uspeo jednog svog ortaka iz majčice da zainteresujem za C.W.-a i svideo mu se, tada (pre možda 10 godina) nije bio čuo za njega. Ovde sam pominjao taj klub i C.W.-jev koncert na Sidnejskom univerzitetu, tada niko nije reagovao, doduše nije muzički deo foruma (taj post ima dobar opis nekih mesta sa kojih sam u skorije vreme kačio fotke).

SaE

deluje kao da ga je ovaj album jungle blues proslavio. ovde se vrtela love me or die, mi smo je zvali matilda :) kačila sam ga i ja, zbog forumaša matilde :D

moja majka obožava toma vejtsa, pa kad je ovo čula na radiju naterala me da joj narežem "traku". sećam se da sam skidala po jutjubu. vrtela ga je dan i noć.

genijalac je. kao da je ispao iz vremeplova.

mi smo po glasu sa radija mislile da je neki krezavi deda bluzer, pa smo se iznenadile kad smo videle da je, u to vreme, mladić plavojko :lol:

Šta ima dobro u narednih mesec dana u Beogradu?

Ima li nekog nepusackog mesta za koncerte u medjuvremenu? :ph34r:

17 minutes ago, slepa živana said:

deluje kao da ga je ovaj album jungle blues proslavio. ovde se vrtela love me or die, mi smo je zvali matilda :) kačila sam ga i ja, zbog forumaša matilde :D

moja majka obožava toma vejtsa, pa kad je ovo čula na radiju naterala me da joj narežem "traku". sećam se da sam skidala po jutjubu. vrtela ga je dan i noć.

genijalac je. kao da je ispao iz vremeplova.

mi smo po glasu sa radija mislile da je neki krezavi deda bluzer, pa smo se iznenadile kad smo videle da je, u to vreme, mladić plavojko :lol:

Imam onda odavde preporuku za novu "traku" za tvoju mamu - Pugsley Buzzard, nisam imao sreću da ga gledam uživo, ali kad ga ponekad pustim u kući moja žena (koja inače obožava Toma Vejtsa a dosadi joj moj džez koji se uglavnom vrti na glasnom mestu kuće) ne  primeti razliku i zahvali mi se što sam joj pustio Vejtsa dok radi :cool:

SaE

12 hours ago, I*m with the pilots said:

Šta ima dobro u narednih mesec dana u Beogradu?

Moonchild

7. oktobar

BITEFARTCAFE

Edited by klimt