holden kolfild Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 mislim da se pisalo o tome dok si bio neopravdano odsutan. steta za jedan takav bend koji je u cvetu mladosti =(
wayfaring stranger Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 1 hour ago, holden kolfild said: steta za jedan takav bend koji je u cvetu mladosti =( tek treći zubi.
čekmeže Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 1 hour ago, Majo said: Koji koncert¿ http://musicclub.barbanegra.hu/british_punk_invasion_20180202
Haralampije Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 4 hours ago, Hella said: šta je ovo festival najgorih imena nažalost žen sam gledao u istom danu na dva različita mesta i moram da priznam da sviraju pametnije strastvenije i punokrvnije od većine ovdašnjih bendova sastavljenih od tzv muškaraca šta reći nego bruka i sramota Jebem te sreco kad i hella ima misljenje o muziki
Hella Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 2 hours ago, Haralampije said: Jebem te sreco kad i hella ima misljenje o muziki dokle ću ja na svakom forumu proživljavati 1 te istu scenu da mi je znati https://www.youtube.com/watch?v=T8AetEXYN5s
iDemo Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 Kaze sestra- idemo. Ja kazem -idemo al' ako dolazi i Davorin B. Ako ne - je@iga...
iDemo Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 Je@iga, ako vodim(o) Lazu moramo onda i Rodju... Nije zgodno.
iDemo Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 Nista to nije dok ne privedemo (i) konja. Chilera.
bad music for bad people Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 https://badmusicforbadpeople.com/james-leg-u-beogradu/ https://www.facebook.com/events/361675887632833/
bad music for bad people Posted January 26, 2018 Posted January 26, 2018 Dirtmusic @ kc grad petak, 18. maj | 21:00 Gosti: Igralom
Radoye Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 Bilo u subotu: Gledaoci ostrog oka imaju priliku da vide i moju malenkost na kraju snimka. :p Snimao MD.
bad music for bad people Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 18 hours ago, Radoye said: Bilo u subotu: Gledaoci ostrog oka imaju priliku da vide i moju malenkost na kraju snimka. :p Snimao MD. kidanje!
wayfaring stranger Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 U petak, 2. februara od 20.00, u Studentskom kulturnom centru biće održan koncert „Music for Dance And…“ Borisa Kovača i njegovog ansambla New Ritual Quartet. Ulaznice za koncert New Ritual Quartet-a se mogu kupiti u klubu SKC-a po ceni od 500 dinara u pretprodaji, a na dan koncerta će koštati 600 dinara. Ovo je novi kompilacijski projekat vojvođanskog kompozitora, instrumentaliste i multimedijskog umetnika međunarodne reputacije Borisa Kovača. U ovom programu naći će se dvadesetak kompozicija ovog autora napisanih u poslednjih 25 godina za različite orkestre, numere iz filmova, pozorišnih, kako dramskih tako i plesnih predstava. To ujedno predstavlja retrospektivu onog aspekta Kovačevog rada, koji je posvećen plesu i plesnoj umetnosti. Napominjemo da je Kovačev većinom plesni album „The Last Balkan Tango“ (2000) uvršten među 50 najboljih world music albuma svih vremena u izboru prestižnog londonskog časopisa „Songlines“, a da je sa svojim orkestrima Ladaaba i La Campanella, izvodeći ovakvu muziku, nastupao na festivalima i koncertima nekoliko stotina puta u 25 zemalja sveta. New Ritual Quartet su… Boris Kovač – saksofoni, melodion, glas Slobodanka Stević – klavir Siniša Mazalica – kontrabas Lav Kovač – bubnjevi, melodion, sempler Gosti na koncertu će biti plesači Mirjana Savić i tango ansambl Miše Plavšića. Tango je uvek poslednji Sam Kovač o ovom projektu piše: „Živimo u doba lepe ili tužne prošlosti, istrošene sadašnjosti i sumorne budućnosti… Šta nam preostaje sem… da zaplešemo tango. Uvek poslednji. U tom plesu su na sceni eros i tanatos, zanosna devojka i crni kosac u strasnom zagrljaju. Zaplešimo jer, možda, poslednji nam je put… ‘Music for Dance And…’ je projekat podstaknut otvaranjem prvog novosadskog piano bara ‘Epoha’ i asocijacijom na Belle Epoque, doba kabarea, muzike i plesa, pariskog klupskog života. Danas u doba u kojem prepoznajemo malo toga ‘lepog’, doba dominantne virtuelne komunikacije, ples, kao najsuptilniji oblik odnosa između partnera, može postati metafora poziva na život, sada i ovde. Plesne numere koje sada izvodi New Ritual Quartet napisao sam u rasponu od 25 godina, od Poslednjeg balkanskog tanga pa do tema iz filmova i pozorišnih predstava. Ukratko, ‘Muzika za ples i…'“
Recommended Posts