Jump to content

koncerti

Featured Replies

mislim da razija moze uvek

ok onda

• Replies 9.8k
  • Views 851.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Neplanirano otišao sam sinoć u DOB na koncert Eve Braun i bilo je sasvim dobro.   Povod za koncert je 25 godina od Heartcore albuma. Amerikana puna: nas matorih, nas matorih sa dečicom

Posted Images

:heart:

+1

Raza je muško

hugo race & michelangelo russo | ponedeljak, 13. novembar @ kc grad 21:30

Kako je bilo sinoc na koncertu? Drzi li se rokenrol gerijatrija?

Obzirom da se Petar pan lepo povampirio, kako zvuce uzivo?

Kako je bilo sinoc na koncertu? Drzi li se rokenrol gerijatrija?

Obzirom da se Petar pan lepo povampirio, kako zvuce uzivo?

bilo je odlično, oduvali su publiku najpre žikić i ekipa, a potom i podmlađeni petar pan. bio i zzzzzz, ne znam piše li više ovde. kratko smo se sreli i reče da mu je to jedan od najboljih koncerata koje je gledao. trebalo je da dođeš.

Robert Glasper Trio 22. i 23. novembra u Bitef Art Cafe-u.

Aj da pitam ovde.

Večeras idem na stinga. Koncert je u 20. Jel imate ideju koliko ranije treba da budem tamo zbog ulaska.

Nisam uspeo da nadjem nigde da li ima neka predgrupa.

U Arenu treba doći 20-ak minuta ranije, najmanje, zbog detektora. Ja sam na tim masovkama koncertima uglavnom znao da izgubim od 15-30 minuta ispred, zavisi ko gostuje i koliko ranije dođem. Baš i na Stinga sam išao, tako negdje je bilo tog praznog hoda, 20-ak minuta.

Dyko, Kalemegdan 26.09.17, u okviru Evropskog dana jezika, organizacija Goethe Institut

včrs

20626105_1776804445697476_85262012218345

mislim da je sold out... :fantom:

ova gospodja ima koncert 26.10. u Drugstoreu...

ja upravo poceo da preslusavam, ranije mi je bila nepoznata...

odlicno, odlicno, zvuci

Edited by Svarog