James Marshall Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 kakav je ovaj prostor elektropionir? Mene podsjeća na Gan malo, bina je na kraju izdužene prostorije, za stotinjak ljudi, a ima i odvojeni dio za one koji ne bi da se gužvaju pred binom. Simpa prostor pravo. Ja tamo bio na Otrovnoj Kristini, super svirka bila.
Nikodije Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 tamo je cini mi se bio i egypt pre par meseci, naravno nisam bio. gan meni to nesto jeziv prostor
James Marshall Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Meni je ovo bolje/pristojnije od Gana mada je taj cijeli kvart u tom "ruined building from Fallout" fazonu, ono, kablovi po zidovima, oljušten moleraj i fasade, komunistički linoleum i to
Apollo Creed Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 tamo je cini mi se bio i egypt pre par meseci, naravno nisam bio. gan meni to nesto jeziv prostor
bad music for bad people Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 swans krajem marta, u dob-u, najverovatnije
Papovac Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 swans krajem marta, u dob-u, najverovatnijeSvaka ti dala
bad music for bad people Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 lorelle meets the obsolete sreda, 19. oktobar @ kc grad
Musky Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 znam da su ovde uglavnom najave ... ali reko da najavim da je Gospodin Remmi sa ekipom noćas na Nišvilu odheklao pedes minuta ko oparen.
zmanic Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 Iznaneđenje večeri, odličan nastup ! A kad bi N.Bekvalac znala da peva to bi izgledalo i zvučalo nekako ovako:
ToniAdams Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 super je mala, ne kapiram kakve dodirne tacke novosacka polovnjaca ima sa njom
Musky Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 (edited) Iznaneđenje večeri, odličan nastup ! A kad bi N.Bekvalac znala da peva to bi izgledalo i zvučalo nekako ovako: iskreno...bilo je preglasno, njen vokal je jezivo probijao u želji tonca da je istakne...a da je svit...svit je. uzgred...dva stejdža jedan do drugog mogu odma da patentiraju...to nema usvet. Edited August 16, 2016 by Musky
Recommended Posts