August 2, 20168 yr kakav je ovaj prostor elektropionir? Mene podsjeća na Gan malo, bina je na kraju izdužene prostorije, za stotinjak ljudi, a ima i odvojeni dio za one koji ne bi da se gužvaju pred binom. Simpa prostor pravo. Ja tamo bio na Otrovnoj Kristini, super svirka bila.
August 2, 20168 yr tamo je cini mi se bio i egypt pre par meseci, naravno nisam bio. gan meni to nesto jeziv prostor
August 2, 20168 yr Meni je ovo bolje/pristojnije od Gana mada je taj cijeli kvart u tom "ruined building from Fallout" fazonu, ono, kablovi po zidovima, oljušten moleraj i fasade, komunistički linoleum i to
August 2, 20168 yr tamo je cini mi se bio i egypt pre par meseci, naravno nisam bio. gan meni to nesto jeziv prostor
August 15, 20168 yr znam da su ovde uglavnom najave ... ali reko da najavim da je Gospodin Remmi sa ekipom noćas na Nišvilu odheklao pedes minuta ko oparen.
August 16, 20168 yr Iznaneđenje večeri, odličan nastup ! A kad bi N.Bekvalac znala da peva to bi izgledalo i zvučalo nekako ovako:
August 16, 20168 yr Iznaneđenje večeri, odličan nastup ! A kad bi N.Bekvalac znala da peva to bi izgledalo i zvučalo nekako ovako: iskreno...bilo je preglasno, njen vokal je jezivo probijao u želji tonca da je istakne...a da je svit...svit je. uzgred...dva stejdža jedan do drugog mogu odma da patentiraju...to nema usvet. Edited August 16, 20168 yr by Musky