Jump to content

koncerti

Featured Replies

evo, kad niko drugi ne ume da se seti - la plebe (sanfran) veceras u skc-u (living room) + hosenfefer + concrete worms + psychosonic boris. ko voli punk i trube - da dodje. ko ih je gledao prosle i pre par godina - doci ce makar unatraske.

Cetvrtak 26.06.od 21:30hKlub Zica ( Kraljevica Marka 5 )Belgrade Noise Trio & Noise Community Eventulaz 150 dinara

evo, kad niko drugi ne ume da se seti - la plebe (sanfran) veceras u skc-u (living room) + hosenfefer + concrete worms + psychosonic boris. ko voli punk i trube - da dodje. ko ih je gledao prosle i pre par godina - doci ce makar unatraske.
I? Kako je bilo sinoć?Ja nisam mogao da podnesem onoliko kašnjenje, zapalio do Broda da se vidim sa drugarima u nameri da dođem oko ponoći. Na kraju me izdalo strpljenje i zapalio kući.
I? Kako je bilo sinoć?Ja nisam mogao da podnesem onoliko kašnjenje, zapalio do Broda da se vidim sa drugarima u nameri da dođem oko ponoći. Na kraju me izdalo strpljenje i zapalio kući.
nisam bio, jbg. sprecile me neke gluposti i tako to.

I ove godine filmsku selekciju Mladi autori Evrope (Festival evropskog filma - Palić) pratiće muzički program. Koncerti će biti održani u Jahting klubu na Paliću sa početkom u 22:30. Ulaz - slobodan.20. jul - SCHNEIDER TMwww. myspace. com/schneidertm21. jul - DVJ OOF – CINEMIXwww. myspace. com/cinemix22. jul - POP IVANwww. myspace. com/popivaninfo23. jul - GORIBORwww. myspace. com/stgoribor24. jul - NOMwww. last. fm/music/НОМ

Trac ili istina da na Jelen pivo festival 5. septembra dolaze Dinosaur Jr?

Samo da dodam da sam jednom u Ljubljani slušao Pop Ivana i da je koncert bio neverovatno zabavan... Imaju mnoštvo instrumenata (neki izgledaju i kao domaća radinost), sviraju sve "žanrove"...

Edited by Lezilebovich

ja imam kasetu Pop Ivan uzivo u Ljubljani (mozda taj koncert) i svirka je fenomenalna!!!

Verovatno ... Koncert je bio u Metelkovoj (klub se zove Menza pri Koritu), a koliko mi se čini iz nekih myspace kontakata sa njima, mislim da im je to bio prvi put u Ljubljani, a pre toga su svirali jednom na Paliću ...eidt: ono što sam hteo reći za sve "žanrove", je da npr. pesma počne sa reggae melodijom, zatim se preobrati u nešto što liči na Mogwai i završi se sa nečim šesnaestim i sve to sjajno zvuči...

Edited by Lezilebovich

koliko se secam ove kasete (super snimak, ripovao na CD, trebalo bi da okacim sirokim narodnim masama), muzika je bila spoj free jazza i 'world music'...

conor oberst i bend mu u zagrebuMonday, 8. Sep 2008, 20:00Studentski centar - TEATAR &TD, Zagreb, Croatia :heart: za nepropustiti

sutra Pier 17 financial district, NYCsviraju neki matori foliranti: MUZICKA OMLADINA

Prema jos nepotvrdjenim informacijama, ali gotovo sasvim izvesnim - DINOSAUR JR 5. SEPTEMBRA U BEOGRADU!!

Sta se desava sa COhenom u BG? Ima li vesti..

Prema jos nepotvrdjenim informacijama, ali gotovo sasvim izvesnim - DINOSAUR JR 5. SEPTEMBRA U BEOGRADU!!
Blic danas najavio Igi popa kao jednog od hedlajnera tog festivala, ali ni reči o drugim bendovima. Navodno karte se puštaju u prodaju 14. jula, a festival će se održati 5. i 6. septembra.