October 20, 20186 yr kako planirate trasu kad je potrebno presedanje, eway.rs ? pogubih se juce zesce. ima li neki sajt kao busevi.com, ali da mogu da unesem i vidim na mapi dve linije i mesto gde se one seku ?
October 20, 20186 yr moovit. ponudi ti nekoliko opcija, srachuna minutazu za peshke i busom i kombinacije, kaze ti kad da izadjesh, kad da presednesh, sve lepo. ja vrlo zadovoljna, uspela sam da odem na neka neverovatna mesta u gradu dje nisam nikad bila i ne bih nashla sama ni za pare mobilnim naravno, na gps. sent from bubamoto
October 20, 20186 yr Moovit radi u Bgd? Pa carski, pojma nisam imao, a koristio sam ga u Barceloni i Amsterdamu obilno (u Splitu npr ne radi )
October 21, 20186 yr Konacno sam ukapirao kako da odradim ono sto hocu, tj da unesem 2+ linije na mapi i vidim gde se seku/prilaze blizu. Moze na eway.rs, samo mora da se prebaci sa mobilne na full verziju. Zatim se klikne (highlight-uje) ikonica autobusa sa leve strane i onda postoje dve pozicije na ekranu za skrol. Jedna skroluje samo mapu, a druga celu aplikaciju. Kad odradis ovo drugo, skroz na desnoj strani se nalazi kvadratic za svim linijama u gradu. Cekiras one koje ti trebaju i to je to. Prosto ko pasulj Hvala za moovit i planplus, nisam znao za njih. Mozda budu od neke koristi u buducnosti. Edited October 21, 20186 yr by BOOGIEMAN
October 24, 20186 yr Placeno kart.br. 535604_4517 / JAVNI PREVOZ - 90 MIN / BELGRADE RS / RSD 1,00 / Raspolozivo: RSD 252,25 Vasa mtsBankaI dalje traje promocijaПослато са LEX820 уз помоћ Тапатока
October 25, 20186 yr Šta se dešava odjutros, zna li neko? Neki kolaps na potezu Kumodraška - Komanda?!
October 25, 20186 yr 1 hour ago, fonTelefon said: Posle 27 godina sam otisao do Mirijeva 3, srecom bio je mrak. Autobus 27.