Jump to content
IGNORED

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Recommended Posts

Posted

Jedan krug pakla zamišljan kao beskrajnu vožnju 50 com

Posted

kako planirate trasu kad je potrebno presedanje, eway.rs ? pogubih se juce zesce.

ima li neki sajt kao busevi.com, ali da mogu da unesem i vidim na mapi dve linije i mesto gde se one seku ?

Posted

planplus.rs ima dobro planiranje kuda i kako...

Posted

moovit. ponudi ti nekoliko opcija, srachuna minutazu za peshke i busom i kombinacije, kaze ti kad da izadjesh, kad da presednesh, sve lepo. ja vrlo zadovoljna, uspela sam da odem na neka neverovatna mesta u gradu dje nisam nikad bila i ne bih nashla sama ni za pare biggrin.png

mobilnim naravno, na gps.

sent from bubamoto

Posted

Moovit radi u Bgd? Pa carski, pojma nisam imao, a koristio sam ga u Barceloni i Amsterdamu obilno (u Splitu npr ne radi :dry: )

Posted (edited)

Konacno sam ukapirao kako da odradim ono sto hocu, tj da unesem 2+ linije na mapi i vidim gde se seku/prilaze blizu.

Moze na eway.rs, samo mora da se prebaci sa mobilne na full verziju. Zatim se klikne (highlight-uje) ikonica autobusa sa leve

strane i onda postoje dve pozicije na ekranu za skrol. Jedna skroluje samo mapu, a druga celu aplikaciju. Kad odradis ovo drugo,

skroz na desnoj strani se nalazi kvadratic za svim linijama u gradu. Cekiras one koje ti trebaju i to je to.

Prosto ko pasulj :rolleyes:

Hvala za moovit i planplus, nisam znao za njih. Mozda budu od neke koristi u buducnosti.

Edited by BOOGIEMAN
Posted

jeste, moovit radi ko lutka :D

sent from bubamoto

Posted

Placeno kart.br. 535604_4517 / JAVNI PREVOZ - 90 MIN / BELGRADE RS / RSD 1,00 / Raspolozivo: RSD 252,25 Vasa mtsBanka

I dalje traje promocija

Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока

Posted

Šta se dešava odjutros, zna li neko? Neki kolaps na potezu Kumodraška - Komanda?! 

Posted

Posle 27 godina sam otisao do Mirijeva 3, srecom bio je mrak. Autobus 27.

Posted
1 hour ago, fonTelefon said:

Posle 27 godina sam otisao do Mirijeva 3, srecom bio je mrak. Autobus 27.