Jump to content
IGNORED

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Recommended Posts

Posted

Nisam, fala bobu postoji busplus app, pa sam sedam puta zvao dispečera, pa je ovaj rekao da mu nije jasno šta je sa tim šestokečevima. A i vidim ih kroz prozor kad krenu silaze sa ap.....

Posted

Takođe je uočljiv i sve veći stepen nepismenosti na displejima, u poslednjih nekoliko dana sam primetio Mirievo, Bežanisku kosu i Bawicu. 

Takodje je uocljivi i sve veci bol u predelu prepona u vezi sa postovanjem zabrane pusenja ili telefoniranja. 

Posted

Takođe je uočljiv i sve veći stepen nepismenosti na displejima, u poslednjih nekoliko dana sam primetio Mirievo, Bežanisku kosu i Bawicu. 

Mirievo je posledica neprilagođenog beloruskog displeja, kod njih nema slova j u azbuci. 

Posted

Kako vole ljudi da se svađaju sa busplusadžijom u podzemnoj stanici kod Vuka, čudo jedno... Krene od ponizne molbe da pusti da se uđe bez busplusa a završi se verbalnim opštenjem sa bližom i daljom rodbinom...

Posted

ГСП је као и раније у временима кризе прибегао опробаном систему конвоја.

Још само да им уведу и полицијску пратњу.

ПС није ми јасно како сад не могу да софверски прате да ли има гужвањције на путевима. Раније се дешавало на прометнијим станицама да се појави празан аутобус кад их нема дуже времена, таман и да смањи гужву на закаснеле аутобусе.

Posted (edited)

neki iz 1997, slobodanov. poshto su oni sad hit.

Edited by gospa buba
Posted

Bitno da su pukli milion evra da prefarbaju solaris

Posted

neki iz 1997, slobodanov. poshto su oni sad hit.

deluej da ih taman toliko i ima na ulicama. bas kao da je '97 :(

Posted

Meni se redovno dešava da snimam kako sa druge strane ulice prolaze 4 dvajspetice i 2 trijesdevetke za 20 minuta, dok pola sata čekam nešto od toga.

Jutros sam prepešačio pola Bulevara kralja Aleksandra jer tramvaja jednostavno nije bilo. U smeru ka centru ih je prošlo bar jedno 10. 

Posted

Uz sva ta očigledna muvanja sa polascima postoji i problem sa brojem vozača, u GSP-u kažu da im nedostaje oko 150 vozača. Kažu da odlaze ljudi napolje da teraju šlepere za nekoliko puta veće pare.

odlaze masovno i kamiondžije i autobusdžije

Posted

Odlaze svi. Ovde nema radne snage u svakoj drugoj bransi.

Posted (edited)

Vec treci put u poslednjih deset-petnaest dana zaticem jedan ugasen Solaris iza trafo stanice kod okretnice na Banovom brdu otprilike oko pola devet uvece.

Za prvu sam mislio da se pokvarila, a onda sam video drugu, a malopre i trecu.

Neki jebivetar, da li 52 ili 88, se ladno doveze do krivine, iskljuci autobus i jebem li ga koji moj radi. Sledeci put kad ga budem video, izaci cu, vratiti se i slikati ga.

Edited by Malvo
Posted

Jel su ubili vozoa kao sto su najavljivali? Treba nesto da idem preko Save, pa bi mi odgovaralo da se ne jebavam autobusom.