ajgor Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 Posle 3 godine koristio 23/53 na vidikovcu nekad među frekventnijim linijama, pola sata čekao. Čak ni kontrola nije mogla da uđe koliko su bili puni kad su konačno došli. Sent from my x600 using Tapatalk Koriste neke sasvim sumanute metode, pre neki dan u sred popodnevnog špica vidim dve ili tri parkirane 23 u Radničkoj kod Jugopetrola, ili ispod crkve u Kirovljevoj, a u Kneza Miloša prepune stanice.
Malvo Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 (edited) Ma sve linije koje povezuju juzni deo grada sa centrom su potpuno preopterecene. Ima situacija kad se ujutro ne moze fizicki uci u 51, 52, 53 i 56, poslepodne isto. Ono, bilo je i ranije guzve, posebno u jesen-zima periodu, ali nikada da ne mozes fizicki da udjes. O 37-ici da ne govorimo, u nju ujutro udju samo Rakovica, Cerak i gornji deo Zarkova. Najgore od svega je sto je po polascima i 56-ica pocela da stuca i biva prepuna. Edited October 27, 2017 by Malvo
bigvlada Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 Obzirom da idem svaki dan, mogu ti reći da nemam reči Liniju su uništili, koji je razlog ne znam Verovatno kao i za svaku drugu, manjak vozila.
Malvo Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Ma sve linije koje povezuju juzni deo grada sa centrom su potpuno preopterecene. Ima situacija kad se ujutro ne moze fizicki uci u 51, 52, 53 i 56, poslepodne isto. Ono, bilo je i ranije guzve, posebno u jesen-zima periodu, ali nikada da ne mozes fizicki da udjes. O 37-ici da ne govorimo, u nju ujutro udju samo Rakovica, Cerak i gornji deo Zarkova. Najgore od svega je sto je po polascima i 56-ica pocela da stuca i biva prepuna. Naravno, nije mnogo trebalo da situacija eskalira - neka devojka napicila vozaca na pocetnoj na Petlovom, on je izbacio iz autobusa i navodno pretukao (mislim, dovoljno je sto je izbacio). Mozda neka mudra gradska glava odluci da ipak ne treba da se propustaju dva polaska, da je dovoljno propustiti samo jedan. Vise mi nije jasno ni da li vozaci zabusavaju (sigurno ima toga, samo je u pitanje u kom obimu) ili postoji precutna saglasnost da se stede gorivo i vozila. Jer ovo postaje nepodnosljivo u oba smera, uvece su vec u Narodnog fronta 52, 53 i 56 dupke puni, kao da je jutarnji spic. Nikad nije bilo tako.
gospa buba Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 nishta nije bilo ovako. a i kad je bilo, znali smo zashto je tako <_< sad nema nikakvog razumnog objashnjenja.
bigvlada Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Naravno, nije mnogo trebalo da situacija eskalira - neka devojka napicila vozaca na pocetnoj na Petlovom, on je izbacio iz autobusa i navodno pretukao (mislim, dovoljno je sto je izbacio). Mozda neka mudra gradska glava odluci da ipak ne treba da se propustaju dva polaska, da je dovoljno propustiti samo jedan. Vise mi nije jasno ni da li vozaci zabusavaju (sigurno ima toga, samo je u pitanje u kom obimu) ili postoji precutna saglasnost da se stede gorivo i vozila. Jer ovo postaje nepodnosljivo u oba smera, uvece su vec u Narodnog fronta 52, 53 i 56 dupke puni, kao da je jutarnji spic. Nikad nije bilo tako. Na okretnici na Zvezdari redovno ima bar jedna 77-ca i nekoliko trola (28,40).
Halvard Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Vise mi nije jasno ni da li vozaci zabusavaju (sigurno ima toga, samo je u pitanje u kom obimu) Prošle nedelje na stanici u Narodnog fronta, u ranim popodnevnim časovima, u roku od 15 minuta: 52, 56, 56, 56, 53, 56, 56, 53, 56. Bukvalno tako. Ne postoji univerzum u kome to može biti normalan red vožnje i sasvim je izvesno da u narednih pola sata nije prošla nijedna 56, a da su u sledećih 10 minuta prošle tri-četiri 52.
El Guapo Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Nešto ovako Sent from my x600 using Tapatalk
Đipalo Junuz Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Uz sva ta očigledna muvanja sa polascima postoji i problem sa brojem vozača, u GSP-u kažu da im nedostaje oko 150 vozača. Kažu da odlaze ljudi napolje da teraju šlepere za nekoliko puta veće pare.
Halvard Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Takođe je uočljiv i sve veći stepen nepismenosti na displejima, u poslednjih nekoliko dana sam primetio Mirievo, Bežanisku kosu i Bawicu.
Malvo Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 (edited) Prošle nedelje na stanici u Narodnog fronta, u ranim popodnevnim časovima, u roku od 15 minuta: 52, 56, 56, 56, 53, 56, 56, 53, 56. Bukvalno tako. Ne postoji univerzum u kome to može biti normalan red vožnje i sasvim je izvesno da u narednih pola sata nije prošla nijedna 56, a da su u sledećih 10 minuta prošle tri-četiri 52. Ako ih je stvarno bilo toliko u 15 minuta, to je jos i banja :lol: Primetio sam da su prepodne problematicni 23, 37 i 58, koji idu kroz KM + 56-ica koja je preopterecena, dok su uvece oko 8 pomenute linije, sem 56, opet za ljude, a stoka je natrpana u onima koji idu sa Zelenjaka. Ne mogu da skopcam tu dinamiku, ali tvrdim da obrazac postoji. Postala je umetnost oko 8 uvece uci u 52, 53 ili 56 u KM, bas se vidi da su proredjeni. Isto tako se i 37 napuni naskroz vec na prvoj stanici u Trgovackoj. Edited November 1, 2017 by Malvo
ljakse Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Meni se redovno dešava da snimam kako sa druge strane ulice prolaze 4 dvajspetice i 2 trijesdevetke za 20 minuta, dok pola sata čekam nešto od toga.
gospa buba Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 meni se redovno deshava da mi je 84 u centru zemuna ka gradu udaljen 25-49 stanica
renne Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Meni je rekord da 601 nije krenuo sa početne 94 minuta, u normalno doba, pisao sam negde ovde o tome, a ima i na tviteru prepiska sa beokomom oko toga
gospa buba Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 a ti si chekao da vidish shta ce da bude do kraja? ^_^
Recommended Posts