Đipalo Junuz Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 Sutra naprednjaci slave rođendan na Tašu, možda će samo da se spontano okupe zadovoljni građani, a možda se spontano okupi i najveći sin našeg naroda u novijoj istoriji pa ispadne neka dodatna pizdarija u tom kraju...
Pontijak Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 Pet dana je prošlo od saobraćajne nezgode kod Doma omladine, kada je autobus srušio ogradu koja je povredila dve osobe, a zatim ih čak i povukao na ulicu. Ni GSP "Beograd", ni privatni prevoznici i dalje ne znaju o čijem vozilu je reč, a to ne zna, ili iz nekog razloga ne saopštava, ni MUP Srbije. savamala tehnika se polako siri i na ostale oblasti dok ne pocnu da nestaju ljudi a niko nece znati ko ih je stavio u stanje nestajanja, niko se nece oglasavati. nema baraka u savamali nema problema. nema autobusa nema problema. nema coveka nema problema. ovo o coveku je citat druga josifa visarionovica staljina
Frank Pembleton Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 Odradio varijantu sa vozom i super, samo posle pakman kroz gradilište... U povratku blejim u parku jer sam upao u džep gde je razmak sat vremena... ....shit has hit the fan...
Pontijak Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 bolje i blejanje u parku nego mrcvarenje kojekakvim bus linijama tamo amo
Frank Pembleton Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 bolje i blejanje u parku nego mrcvarenje kojekakvim bus linijama tamo amoTako i ja rezonujem...
pbg12345 Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 Odradio varijantu sa vozom i super, samo posle pakman kroz gradilište... U povratku blejim u parku jer sam upao u džep gde je razmak sat vremena... ....shit has hit the fan... u tasu jel?
Plavimost Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Ovaj BGD prevoz je kao neka kolektivna kazna, mučenje, šta drugo reći.
Halvard Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Prosto je fantastičan osećaj kad se tramvajem kroz jutarnji špic konačno probiješ kroz Nemanjinu i Resavsku kao da prelaziš Albaniju 1915. i onda shvatiš da linija 7L (kojoj na displeju piše Pristanište-Ustanička) saobraća samo do Tašmajdana. I još je bolje kad vidiš da se 6-ica upravo isključuje iz saobraćaja i da je naredna udaljena 16 stanica, da sledeća 7-ica tek treba da preživi resavsku golgotu i da nemaš čime da nastaviš ka Zvezdari.
Plavimost Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Samo čekam indijski scenario kod Franša, kada će putnici da se kešaju o prozore i da se penju na krovove autobusa.
Pontijak Posted October 23, 2017 Posted October 23, 2017 Samo čekam indijski scenario kod Franša, kada će putnici da se kešaju o prozore i da se penju na krovove autobusa. a ne, taj scenario ce poceti u bgvozu kao sto je i red i obicaj kada je rec o prevozu u indiji, ipak je tamo naslikovitije kesanje o prozore i penjanje na vagone vozova i to pocinje 1. novembra kada ce polasci bg voza biti redukovani na 1 polazak na sat vremena i tako nekoliko godina dok kao ne repariraju neku deonicu pruge negde na severu
Đipalo Junuz Posted October 23, 2017 Posted October 23, 2017 (edited) Raspad sistema BG voza trenutno... Edit: izgleda da je voz udario ženu na Karađorđevom parku Edited October 23, 2017 by Đipalo Junuz
bigvlada Posted October 23, 2017 Posted October 23, 2017 Samo čekam indijski scenario kod Franša, kada će putnici da se kešaju o prozore i da se penju na krovove autobusa. Da si išao u dvanaestu gimnaziju tokom devedesetih i čekao prevoz na autokomandi posle neke utakmice znao bi da smo to već doživeli. :)
Pontijak Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 (edited) Raspad sistema BG voza trenutno... Edit: izgleda da je voz udario ženu na Karađorđevom parku au. pa cekaj, raspad je bio vec oko pola 5 u oba smera, ja sam cekao kod fransa, nisam primetio da je neko udaren tu edit: sada videh vest, oko pola 4 je udarena zena ali srecom samo lakse povredjena. izgleda da je udarena dok je isla prugom kod stanice, meni je suludo koliko ljudi ladno krene iz stanice sinama pa preko autoputa valjda ili tako dolazi do stanice Edited October 24, 2017 by Pontijak
Recommended Posts