Jump to content
IGNORED

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Recommended Posts

Posted

Ne vozim se svakodnevno, niti imam neke duge relacije, cak mogu da uglavnom izbegnem spic.

Kontrolu nisam videla ne pamtim, makar na ovim mojim trasama. Tako da uopste ne saljem te poruke za kartu. Posebno kad se vozim tri stanice.

• +1 2
Posted

Al ce beli da vas sve skembaju :evil_purple:

Posted
On 19. 3. 2024. at 19:32, Stela said:

Neka kosta kao u Becu ako bude taj nivo.

Lolz, dnevna u Beču je 5.80€, nedeljna 17.10€. Godišnja je 365€, što mu dođe ojha jeftinije nego nadoknada za "markicu" od preduzeća, a o nivou nema potrebe da pišemo.

Posted

Šapić ne vidi odgovornost za slučaj otpalog točka, da li bi bilo fer da se sankcioniše sekretar za javni

saobraćaj, nije on menjao točak, Beograd je metropola gde se svaki dan desi neko sranje, onda ne bi niko bio na funkciji duže od jednog dana, prevoz je takav kakav jeste, šta da se radi...

Posted
21 hours ago, zorglub said:

Godišnja je 365€, što mu dođe ojha jeftinije nego nadoknada za "markicu" od preduzeća

Kako jeftinije (ako govorimo o bgd naknadi za markicu, koja je 2200 rsd mesečno, dakle cca 220 eur godišnje)?

Posted

ja samo da kažem da radije koristim voz. naprosto, mučno mije da bivam u autobusu više od pola sata. relacija gepratova . pilota petrovića ima 20 - 22 stanice zavisno od trase. ako moram busom, promenim 2 -3 čisto da se ne ucrvljam u jednom.

inače, nemam neke veće primedbe na kvalitet autobusa. više me muče suputniici. pre neki dan sam ušao u 40 (vozio bus umesto trole) neki baš drndavi ikarbus. izašao sam posle dve stanice i sačekao gasni.

trole i češki tramvaji su krš.

Posted
6 minutes ago, đorđe geprat said:

češki tramvaji su krš.

Posle 40 godina upotrebe nije ni cudo.

• +1 1
Posted
1 hour ago, jezovuk said:

Kako jeftinije (ako govorimo o bgd naknadi za markicu, koja je 2200 rsd mesečno, dakle cca 220 eur godišnje)?

Možda u odnosu na prosečne zarade u Beču i sam kvalitet prevoza?

Posted
16 hours ago, jezovuk said:

Kako jeftinije (ako govorimo o bgd naknadi za markicu, koja je 2200 rsd mesečno

14 hours ago, reg said:

Možda u odnosu na prosečne zarade u Beču i sam kvalitet prevoza?

Meni je prevoz 4.5kRSD?

Posted

Meni ide 2200. Sad pogledah cene po zonama, 2.2k su pojedinačno zona A i zona B, 3.3k je kombo A+B. Nemoj da kažeš računovodstvu :D

• Hvala 1
Posted

Jel valja moovit aplikacija za Beograd ili ima nesto bolje?

Posted

Beograd Plus app posle preležanih dečijih bolesti fino radi..

Posted

samo nema buseva al ajde sad. 

ne mora sve da ima :lolol:

• Haha 3
Posted
2 hours ago, Paul Gompitz said:

Jel valja moovit aplikacija za Beograd ili ima nesto bolje?

Valja brate za ceo jebeni svet. Ja je koristim i u Srbiji i gde god putujem. Najbolji app ikada.

• +1 1
  • Hvala 1