Ras Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 ...nesnl i uilko i ti dosadni bendovi isisavaju zivot iz njih... Kad već potkačinješ Tvidija, odslušah sinoć novi album za Mavis Staples, na kome je ovaj prvi autor par pesama, između ostalog i naslovne.Prepoznaje se Tvidijev rukopis, ali Mavis je ta koja udahnjuje život.Na Pičforku je video za pesmu, kao i intervju sa Mavis u kome je ova puna hvale za svoje kolege, itd...: http://pitchfork.com/search/?query=mavis+staples&search_type=standard
sherman Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 cini mi se da upravo prisustvujemo razgovoru dva prava hipstera! Toni upijaj! samo tiho da ih ne rasteramo
salata Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 the drums (ali neke naočare što ružnije i veće, dedine ili nešto) ali arcade fire- must. za xx nisam sigurna sto posto, može neko da potvrdi za njih...
time4heroes Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 the drums (ali neke naočare što ružnije i veće, dedine ili nešto) sad smo već kod oblačenja, ali uz The Drums se nose uske farmerke, podvrnute bar 5 cm iznad gležnjeva. eto tako, sam se ja pre neki dan igrala Drumsa, i zaboravila da odvrnem farmerke kad sam izašla iz stana. mislim da me komšiluk gleda drugim očima.
fancy claps Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 '16, er slusas oejzis?(pitanje je test - u sebi krije licemerje 1 odgovora, i potpuno cu te razumeti ako ne odgovoris na njega. ni ja ne odgovaram takvim pitanjima.)
ToniAdams Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 samo prvi oejzis, jel to pravi odgovor?
Mp40 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 pobrkao si sa obojenim programom. Od njih se slusa samo prva DVA.
fancy claps Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 (edited) samo prvi oejzis, jel to pravi odgovor?to vise nije definitivno, hohohoho, u smislu da ne moze da te definise ko hipstera. al ces biti hipster ako defmej cenis iskljucivo u poredjenju s stoun rouzisom. priznavao da je to isti album (kao sto svi cuju) il pokazivo suprotno.al u svakom slucaju, dalje od vocdastori ne ides. Edited September 13, 2010 by fancy claps
Midnight Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 svi saveti su dobrodosliako oćeš da budeš pravi srbijanski hipster onda nek ti omiljeni bend bude crystal castles a drugi omiljeni recimo miami horror.ako bi da to začiniš sa malo amerikanskog hipsterluka, probaj nešto od ovog: †‡†, oOoOO, ///▲▲▲\\\, Gr†LLGR†LL, ℑ⊇≥◊≤⊆ℜ, V▲GINA WOLF i sl. i obavezno prati šta kog dana pičfork misli o wavves.
Ryan Franco Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 to vise nije definitivno, hohohoho, u smislu da ne moze da te definise ko hipstera. al ces biti hipster ako defmej cenis iskljucivo u poredjenju s stoun rouzisom. priznavao da je to isti album (kao sto svi cuju) il pokazivo suprotno.al u svakom slucaju, dalje od vocdastori ne ides.u, pa hipsteri onda definitivno nemaju pojma. ja bih, da sam vodja hipstera, naredio slušanje isključivo bi hir nau.http://www.youtube.com/watch?v=FU6yzzESX8Y
MancMellow Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 '16, er slusas oejzis?(pitanje je test - u sebi krije licemerje 1 odgovora, i potpuno cu te razumeti ako ne odgovoris na njega. ni ja ne odgovaram takvim pitanjima.)Uh, sad tek videh. Odgovoriću. Preveliki je Noel Cityjevac dab'ja to sluš'o :P Najbolje pesme Bring It On Down i Morning Glory. Posebno ova druga, to mi čak i singlica stoji kod kuće :D
B_B Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Bem li ga, po ovome sto procitah, hipsteraj ispade ekvivalentan ksenofobiji+ignoranciji...
Recommended Posts