Jump to content

hocu da budem hipster

Featured Replies

...nesnl i uilko i ti dosadni bendovi isisavaju zivot iz njih...
Kad već potkačinješ Tvidija, odslušah sinoć novi album za Mavis Staples, na kome je ovaj prvi autor par pesama, između ostalog i naslovne.Prepoznaje se Tvidijev rukopis, ali Mavis je ta koja udahnjuje život.Na Pičforku je video za pesmu, kao i intervju sa Mavis u kome je ova puna hvale za svoje kolege, itd...: http://pitchfork.com/search/?query=mavis+staples&search_type=standard

cini mi se da upravo prisustvujemo razgovoru dva prava hipstera! Toni upijaj! samo tiho da ih ne rasteramo

Bird%20Watching%20on%20Kokonor%20Lake%20of%20Qinghai.jpgpic-bird-watching7.jpg

the drums cool.gif (ali neke naočare što ružnije i veće, dedine ili nešto) ali arcade fire- must. za xx nisam sigurna sto posto, može neko da potvrdi za njih...

the drums cool.gif (ali neke naočare što ružnije i veće, dedine ili nešto)
sad smo već kod oblačenja, ali uz The Drums se nose uske farmerke, podvrnute bar 5 cm iznad gležnjeva. eto tako, sam se ja pre neki dan igrala Drumsa, i zaboravila da odvrnem farmerke kad sam izašla iz stana. :isuse: mislim da me komšiluk gleda drugim očima.
iggtgj.jpg

'16, er slusas oejzis?(pitanje je test - u sebi krije licemerje 1 odgovora, i potpuno cu te razumeti ako ne odgovoris na njega. ni ja ne odgovaram takvim pitanjima.)

• Author

samo prvi oejzis, jel to pravi odgovor?

pobrkao si sa obojenim programom. Od njih se slusa samo prva DVA.

• Author

pa prva dva obojena bas valjaju

samo prvi oejzis, jel to pravi odgovor?
to vise nije definitivno, hohohoho, u smislu da ne moze da te definise ko hipstera. al ces biti hipster ako defmej cenis iskljucivo u poredjenju s stoun rouzisom. priznavao da je to isti album (kao sto svi cuju) il pokazivo suprotno.al u svakom slucaju, dalje od vocdastori ne ides.

Edited by fancy claps

svi saveti su dobrodosli
ako oćeš da budeš pravi srbijanski hipster onda nek ti omiljeni bend bude crystal castles a drugi omiljeni recimo miami horror.ako bi da to začiniš sa malo amerikanskog hipsterluka, probaj nešto od ovog: †‡†, oOoOO, ///▲▲▲\\\, Gr†LLGR†LL, ℑ⊇≥◊≤⊆ℜ, V▲GINA WOLF i sl. i obavezno prati šta kog dana pičfork misli o wavves.
to vise nije definitivno, hohohoho, u smislu da ne moze da te definise ko hipstera. al ces biti hipster ako defmej cenis iskljucivo u poredjenju s stoun rouzisom. priznavao da je to isti album (kao sto svi cuju) il pokazivo suprotno.al u svakom slucaju, dalje od vocdastori ne ides.
u, pa hipsteri onda definitivno nemaju pojma. ja bih, da sam vodja hipstera, naredio slušanje isključivo bi hir nau.http://www.youtube.com/watch?v=FU6yzzESX8Y
'16, er slusas oejzis?(pitanje je test - u sebi krije licemerje 1 odgovora, i potpuno cu te razumeti ako ne odgovoris na njega. ni ja ne odgovaram takvim pitanjima.)
Uh, sad tek videh. Odgovoriću. Preveliki je Noel Cityjevac dab'ja to sluš'o :P Najbolje pesme Bring It On Down i Morning Glory. Posebno ova druga, to mi čak i singlica stoji kod kuće :D

Bem li ga, po ovome sto procitah, hipsteraj ispade ekvivalentan ksenofobiji+ignoranciji...