Jump to content
IGNORED

ko su hipsteri, sta je to hipsteraj i ima li ga uopste

nisam ja

Recommended Posts

Posted
pas: koji gazda? ja sam ovde sam.
:lol: ceo ovaj sajt je u tom fazonu ppproba... ne možeš da odlučiš da li je smešnija slika ili replika. odangubih se načisto, al nije za džabe...sad imam neku kakvu takvu predstavu u glavi šta je hipster to jest mogu da zaključim da ih mnogo takvih poznajem, da sam i sama bila to u mladostii setila sam se idealne lekcije za tonija. to je ovaj spot...toni, treba pažljivo da slušaš, muziku i reči i pažljivo da pratiš radnju, kretnje, ponašanje, način... i mislim ponavljaj dok ti ne uđe. znaćeš da si na pravom putu kad ti se otme tihi glas iz grla i kreneš da terciraš na glavnu linijuhttp://www.youtube.com/watch?v=lcqwfFKagH4&feature=related
  • Replies 858
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ToniAdams

73

• Caligula

70

• Ryan Franco

51

• dig_chohano

31

Posted
http://www.latfh.com/inspiracije kol'ko o'š
:lol:evo predloga za bicikl odatle. mada bi bolje izgledalo da uklone ovoga i da je na njemu, na primer, Toni sa lulom u ustima ^_^:ipakovo.jpgimam i umereniju varijantu, ako ovaj bicikl gore uteruje strah u kosti, ali je arhivska od pre 5 godina, te mi nije pri ruci ni prostorno, niti vremenski :D:

nekomijeukraobiciklo.jpg

Posted

nekomijeukraobiciklo.jpg

ju stas mu uradila biggrin.gif elem... da ponovim McCabeov post, tj slikicu..... tako jednostavno a tako divno;OUTLIER-Bjorn-David2.jpg
Posted
a ponekad izroni iphone da se drugarima pošalje neki duhoviti, ali i produhovljeni sms
greška starče, ne šalje se sms, nego se tvituje.
Posted

Pa daj da tvitujemo, jbt, šta se koji kurac seljačimo sa forumima i smsovima.

Posted
Pa daj da tvitujemo, jbt, šta se koji kurac seljačimo sa forumima i smsovima.
zato što smo 144841_512x288_generated.jpg
Posted

ja sam imo profil na tviteru dok ste vi jos ucili voziti traktore <_<

Posted
:lolol: genijalan sajt! ... mada tek sad imam nedoumice. kako li je tek mučenom toniju...evo jednog modela, čini mi se da nije teško izvestitumblr_kx6ku4cPsz1qzzhzdo1_500.jpg
sad je jasnije zasto je najprije nužno usvojiti psa
Posted
elem... da ponovim McCabeov post, tj slikicu..... tako jednostavno a tako divno;
Super je ponika.
Posted
sad je jasnije zasto je najprije nužno usvojiti psa
covek je slep, zato se i obukao tako. pas je valjda vodic.tek sad video da je ono mein bajs, serman je otpusten, imam novog gurua.
Posted
serman je otpusten
auuu kakva greška!... pa on ti je jedan od retkih ovde na forumu koji je mogao da ti otkrije gde izlaze hipsterija sam danas otkrila jedno mesto...
Posted
pa reci jebiga. brod, jelda?
ne! mislim možda ali nisam mislila na to...centrala! znaš već de je to...?danas sam videla tamo jednog ko sa ovih slika, pantalone uske, majica na ve skoro do pupka i japanke... i friz na repove. ma pravi...
Posted

u njujorktajmsu pise da hipsteri izlaze u idiot, a njujorktajms ne laze

Posted

sedela sam večeras s jednim koji tvrdi da nije, a ima brkove, nekakav dugački skejtbord ne znam kako se kaže na engleskom, ima štitnike i kacigu belu a na one rupe za ventilaciju su nacrtane bubašvabe. sumnjiv mi je. i rekao je da hipsteri izlaze u ka ce grad.